- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Amikor nem működik a gomb, akkor nem merül jobban a készülék?
Ha igen, akkor előfordulhat, hogy valamelyik alkalmazás miatt annyira fagy olyankor a telefon, hogy elég sok idő kell, hogy reagáljon a gombnyomásra.Az elrepedt lencsét szinte biztos, hogy fizikai behatás okozta sérülésnek tudnák be, így egy rosszabb napot kifogva még a jótállást is megvonhatják.
A szerviz a készülékházzal együtt cseréli, így ha megpróbálkozol vele és fizetős javítás lesz a vége, akkor erre legyél felkészülve az összeg tekintetében. -
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Venni szándékozok a kis kedvencemre dot view tokot. Kinek mennyire vált be, mennyire használható? Ha jól látom van belőle 2 verzió, egy régebbi és egy újabb kiadás aminek átlátszó szilikon a hátulja. Mi a különbség a két tipus között? Honnan érdemes venni?Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy képernyő feloldása után elindul egy véletlenszerű program?
20 kioldásból kb 1-2x fordul elő. -
Stunts666
őstag
Létezik, hogy megadta magát a g-sensor-om?
-
Badboys
őstag
válasz Rerrietllub #5752 üzenetére
Nekem a régebbi kiadás van kínai nem eredeti.3 hónapja,de ettől eltekintve jól működik. Szerintem nyugodtan beruházhatsz.
-
Tiger.
nagyúr
Frissítés óta azt csinálja messenger és google cromnál hogy elkezdek valamit írni aztán valamiért átlépek más oldalra majd vissza és utána hiába írok nem reagál rá, olyankor kilépek a programból majd vissza.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ferob
őstag
-
akos86
aktív tag
Üdv Urak!
Van valami megoldás arra hogyan húzhatnám újra a HTC one m9 szoftverét? Olaszországban vásárolt készülékről van szó de sehol sem találok hozzá megfelelő gyári romot. A telefon gyári állapotban van.
Köszönöm előre is
üdv Áki!3dfx, gone but never forgotten...
-
akos86
aktív tag
C:\platform-tools>fastboot getvar all
(bootloader) kernel: lk
(bootloader) product: htc_himauhl
(bootloader) version: 1.0
(bootloader) imei: 357226066604984
(bootloader) version-main: 3.35.771.12
(bootloader) boot-mode: download
(bootloader) version-baseband: 01.01_U11440792_93.00.51117G_F
(bootloader) version-bootloader: 1.0.0.0000
(bootloader) mid: 0PJA10000
(bootloader) cid: H3G__402
all:
finished. total time: 0.052s***Software status Official***
***Locked***
***S-ON***Ez a szoftver van rajta, sajnos nem tölt be az android rendszer csak a htc feliratig jut, Factory reset után is ugyan ez a helyzet. Délelőtt még nagy nehezen betöltött, de minden másodpercben hibaüzenetet dobált a rendszer használhatatlan volt.
töltöttem hozzá szoftvereket de 155-ös hibüzit kapok mindegyikre (RUU)
Teljesen tanácstalan vagyok. De valahogy csak meglehet ezt oldani.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
ferob
őstag
Megegyező verziójú RUU-val is próbáltad gondolom, más nem is nagyon működne vele, de ha esetleg nem, akkor feltölthetem neked, ám sok eredményt ne várj tőle.
A rossz hír leginkább az, hogy ez eléggé úgy tűnik, hogy hibás az eMMC chip, ami a komplett alaplap cseréjét igényli. -
akos86
aktív tag
Megegyező RUU-t nem találtam hozzá viszont úgy gondolom hogy valóban hardveres hiba lehet mivel semmi sem vezetett eddig eredményre. Az egész tegnapi és mai napom is ráment. Ha feltöltöd azt megköszönöm megírom hogy mire jutok vele. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
Rixman
tag
A HTC 10-re kijött a Nougat, kíváncsi vagyok, mi mikor fogjuk megkapni.
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
-
ferob
őstag
Mint említettem, csak azonos vagy újabb verziójú RUU fut le, de mivel újabb nincs, ezért csak az azonos működhetett, így nem meglepetés, hogy másképp nem sikerült.
A RUU felrakása miatt normális a többszöri újraindulás, mert így frissíti a firmwaret, szóval lényegében minden gond nélkül lefutott, de a jobb hír, hogy ez megoldotta a problémát. -
Tiger.
nagyúr
m9es tudja az us3?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Riot Gin
aktív tag
-
satya88
újonc
válasz Diamond500 #5779 üzenetére
Bocsi, amint látszik új vagyok a fórumon (akárcsak az androidosok táborában ). Nem tudtam, hogy van ilyen "téma összegző" dolog. Viszont sikerült megoldani, köszi a leírást.
szerk.: Arra van esetleg megoldás, hogy a HTC Sense Input-ot használva a billentyűzetkiosztás magyar (z és y cseréje) legyen? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Rixman
tag
-
-
mtibusz
tag
Sziasztok.
Valaki már találkozott ezzel a hiba jelenséggel?
Érdekes eredmények jönnek ki.
313/15=6
313/15=666Szerintetek? 5let.?
[ Szerkesztve ]
https://youtu.be/44NQkFJaEuE
-
satya88
újonc
Mégegy kérdés: Ez a képernyőfedvényes üzenet elég sokat felugrott a hozzáférés engedélyezéseknél, mire rájöttem, hogy a messenger chat-fej a ludas. Szóval a messenger chat-fejet minden alkalommal le kell majd húznom a kijelzőről ha épp hozzáférést akarok adni egy appnak valamihez vagy ez valami rossz beállítás miatt gerjed folyamatosan?
-
Tiger.
nagyúr
A minap kérdeztem hogy tud e a HTC usb 3.0-án kommunikálni és igen tud, sőt kéri is.
-
umfrider
senior tag
válasz satya88 #5790 üzenetére
Sajnos nem csak azt. Van pár app, amit nem tudtam feltelepíteni sem a képernyő fedvények miatt. Egy megoldás lehetett volna, ha az összes alkalmazásnak megtagadom a hozzáférését, hiszen nem csak a messenger rendelkezik ezzel, hanem akár a naptár, blink feed etc.
vicc...(#5788) mtibusz
Nem szeretem ezt a számológépet[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Tiger.
nagyúr
Állítólag ma jön az Android 7.0 és akinek független az megkapja, a többi jövő év elejetol, nekem független de eddig semmi.
-
Ármester
Szintén független, még nekem sem jelzett.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Tiger.
nagyúr
válasz SyMbioTe #5795 üzenetére
Lehet először az usaban de akkor pontatlan a cikk
http://tech2.hu/matol-frissitheto-a-htc-one-m9-android-7-0-nougat-ra/Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Ármester
Jönni fog hamarosan, csak az Amerikai idő szerint este indul, ott pedig ha minden igaz jelenleg délután van kb.
[link]
MA! legalábbis ezt írja.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Varoz
addikt
Miért kell más oldalt linkelni amikor MA fórumon vagyunk? Nem értem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Ármester
Meg akkor még kint sem volt mobilaránán a cikk, amikor Tiger írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest