- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
Fel dobtam fel a 364et. Telekomos 362re hogy tudnék visszamenni?.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
cssaszi
tag
Nekem nem találja se a 366-ot se a 367-et a gyári frissítő.FF-en beállítok neki mindent és mégse.Mindkettő tölthető(approved).
[ Szerkesztve ]
-
cssaszi
tag
FF elkezdi tölteni de a gyári frissítő nem látja. Mi lehet a gond?
-
MeSKA
aktív tag
Simán, minden trükközés nélkül fog jönni valaha OTA-n a 362-től frissebb cucc?
-
zhorvath
aktív tag
Én megragadtam B184-en. Arról nem hajlandó semmire sem frissíteni.
-
gyulamester
csendes tag
Nekem ma jött OTA-n a 366. Osztrák, nem szolgáltatós telefon.
[ Szerkesztve ]
-
balazs_pro
tag
Sziasztok!
Akinek B150 vagy B160-ról nem akar ota frissülni, nyomjon egy legfrissebb teljes csomag letöltése opciót, nekem jött egy 3Gb-s google sec patch, amit nem jelez automatikusan. Install után 2 perc múlva meg is érkezett a 362es oreo + emui 8.
Ja és mint valamelyik kollégának, bal felső sávban egy félköríves sárgulás is előjött, szal ez valami szériahiba lehet.COD HC MP 3000 óra
-
Divinity
őstag
Hallottatok már olyanról, hogy magától végig reccsent a hátlap?
Egyik ismerősöm járt így, esküszik, hogy nem érte külső behatás mégis egy hajszál repedés van a hátlapon végig.
Szerintetek ezt javítják garanciába?return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz akibor000 #4572 üzenetére
Lehet de jól ismerem és én elhiszem neki. Főleg, hogy egy fiatal felnőtt lányról van szó aki nagyon vigyázik rá egyébként.
Meg ugye a fizika szempontjából, gyors lehűlés az anyag tágulás miatt okozhat ilyet ha a kinti forróságból hirtelen egy hűtött terembe kerül.[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
qltsar
veterán
Csak megjött OTA-n a 366, el se hiszem . (772MB). De, hogy miért nem akkor már a 368-at pusholták ki, ha másnál elérhető, nem értem .
-
Zebra23
csendes tag
Korábban az elsők között rollback-keltem
N-re (183) Oero-ról , mert a mi band 2-m használhatalan volt (kb 1 óra után a képernyő lezárásakor). Az összes létező jogot megadtam hogy a háttérbe fusson.
Sajnos a huawei update app frissült kb 2 hete, azóta nincs opció a frissítés keresésének kikapcsolására a jobb felső sarokban a 3 pöttyös menüben, csak a "letöltés wifin"-re.
Ebből adodóan szinte minden képernyő feloldáskor feljön a frissítés érhető el majd mégse után egyből wifin előlre letöltést bekapcsolom-e....
Kezd elég fusztráló lenni, hogy folyamatossan force-olja az updatet.
A kérdésem az lenne aki nem rollbackelt vagy a rollback óta újra Oero-t használ mi band 2-vel annak műkődik rendessen? Melyik verzióval?
Elgondolkoztam hogy inkább frissítek csak eltűnjön a napi kb 20-30x elő ugró update.
A 360-as óta azért jó néhány update jött hátha javították, valamint a mi band appokat is.
A mi band-et a gyári appal és a mi band tools-szal használom értesítés kijelzésre és 15 percenként pulzus mérésre. -
cssaszi
tag
" bkiky01" szerintem mi a 365-tel zsákutcába futottunk,ezzel a rommal szerintem valami van hogy nem látja a frissítő egyik ff otát sem.Próbáltam P8 lite-al az ff-et teljesen jól múködik tehát nem az ff-es proxyval van a gond hanem ezzel a rommal.Szerintem.Egyébként a tiéd telekomos vagy gyári független?Az enyém t-s.Azt tudja valaki hogy fastboot módszerrel ugyanúgy lehet romot flashelni mint a huawei telókra?Ha esetleg valaki tud valamilyen leírást róla ossza meg legyenszives.P8 Lite-ot fastboot módszerrel hoztam vissza az élők sorába ,nem tudom hogy honornál működik e a fstbootos flashelés.
[ Szerkesztve ]
-
polesz66
csendes tag
Sajnos én is a 365 ragadtam ha valaki tud valami megoldást ossza meg ha kérhetném .
-
qltsar
veterán
Hivatalosan 360->362->366-ot pusholtak, valoszinuleg nem tudja ertelmezni a frissito a jelenlegi ROM-otokat. Probaltatok downgrade-elni 360a-ra?
-
eurolac
senior tag
Sziasztok!
Nekem is jelzett a 366-ra OTA-n, utána a teljes csomag frissítése: .368 felment.
Az arcfelismerésen kívül hozott még valami újítást nektek? Mit tapasztaltatok?
Nekem a zárképernyőn most már nem jelenik meg, hogy ennyi meg annyi alkalmazás fut a háttérben.
Én ezt a két változást fedeztem fel eddig.Eurolac
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest