- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz Quqesz #14727 üzenetére
Igen igy tudom,olvastam de hogy valojaban mi kerult bele azt nrm lehet kideriteni? Most probaltam belterben a videot,fako,elmosott hat tobbet vartam tole.Kültéren nappal probalva jo kepeket lo viszont a tesztben szereplo palyaudvaros kep szerintem vagy tartorol vagy valami fix helyrol lett fotozva 200-s isoval nem lehet kezzel ezt igy kitartani. Holnap megprobalom kulteren a videot h az milyen. Gondolom a 2.2-s lencse miatt lehetnek ezek a problemak.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
BlueSteel
tag
válasz Quqesz #14733 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
A hozzászólásokat visszaolvasgatva a http://consumer.huawei.com/de/support/warranty-query/index.htm oldalon ellenőriztem az IMEI számomat, és noha a tegnapi napon kelt a számla, a garancia lejártának 2019.07.14-et ír. Érdekes. Tapasztalt már valaki ilyet, vagy ennek nincs különösebb jelentősége?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Quqesz #15036 üzenetére
Én abszolút nem értem az okostelefonok lelki világát, csak azt tudom, hogy volt már 6-7 belőlük, kicsi, nagy, ZTE, Samsung, Sony, iPhone, most ez, de egyik sem húzta két napnál tovább, és egyiket sem bírtam kifingatni egy nap alatt (mondjuk az iPhone 5S az közel állt hozzá). Szerintem ez nagyobb mértékben a felhasználó, a felhasználási szokások függvénye mint a konkrét készüléké.
Azt pl elképzelni sem tudom mit kellene csináljak ahhoz hogy napi kétszer töltenem kelljen...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Csabikavagyo
tag
-
Dwatti
addikt
-
fant0mi
őstag
válasz Quqesz #16258 üzenetére
Csak a kalendaron nem talalok frissito gombot, az a baj.
peanar: igen. Frissul is, csak nem mindig. Valahogy eljutott a tegnapi napig is, nem jottem ra, hogy mikor frissul be. Ha eltavolitom a widgetet es ujra kihelyezem akkor jo. Ha feloldom a kijelzot, akkor pl az idokep a szemem elott frissul be, ez igy jo. Igy kene mukodnie a kalendariumnak is sztem. Holnap reggel meglatom, a guglis jo lesz-e.
Most pedig kiprobalom a gyari email appot, kivancsiva tettel.
-
-
dussy
őstag
válasz Quqesz #16346 üzenetére
A frissítést kikapcsoltam, a felirat angol volt. A felület olyan volt mint valamilyen recovery háttér...
Valaki régebben linkelt egy német oldalt ahonnan jó minőségű üvegfóliát 1 hét alatt lehetett rendelni. Linket nem találom hozzá, csak a leírásban szereplő ebay/Ali-s linket.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Vesporigo
aktív tag
-
Zsolt27xy
csendes újonc
válasz Quqesz #17388 üzenetére
Nem tudom, hogy ez most jótállás vagy szavatosság. Én egy Huawei korlátozott garanciát kaptam.
"Viszont amennyiben egy készülék sérült azonnal megtagadhatja a garanciát függetlenül attól, hogy a hibád ebből kifolyólag keletkezett v nem. Azért nem nézik meg a hibát tüzetesen, mert az első pont miatt már nincs garancia a készüléken. Azt már neked kell bizonyítanod, hogy ez nem így van."
Ezt nem tudom honnan veszitek. Mármint ok, a gyakorlat ezt mutatja, de ez mitől jogos?
A Huawei-től kapott korlátozott garanciában az van, hogy a garancia érvényét veszti, ha a meghibásodást a következő események bármelyike okozza, illetve a meghibásodás, a következők valamelyikével jár (itt felsorol számos dolgot pl. a fizikai sérülést is). Ezenkívül az is szerepel benne, hogy a huawei ki tudja mutatni, hogy a meghibásodást nem magának a terméknek a hibája váltotta ki.Én ebből azt veszem ki, hogy a huawei szerviznek meg kell vizsgálnia, hogy a sérülés okozta-e a bejelentett meghibásodást, és ha ez megvan, akkor lehet bármi további dologról beszélni. Az sehol nincs, hogy meg sem vizsgálja a sérülés kapcsán a bejelentett hibát.
-
Tibusz00
tag
válasz Quqesz #17511 üzenetére
Egyet kell értenem Qeqesz véleményével. A G2 gyári ROM-ok közül nekem a 4.4.4. tetszett legjobban. Jól átgondolt,jól kidolgozott ROM volt. Az 5-ös már nem volt olyan jó. Látszott,hogy már nem a G2 volt a csúcs telójuk. Kiadták, mert megígérték, de már nem fektettek bele annyi munkát.Ennek ellenére a G2-t nagyon szerettem.A Honorból nekem hiányzik az intelligens kijelző, a dupla kopp, és a csoportokhoz rendelhető csengőhang. Az LG menüje valahogy egy srófra járt az én "menümmel" . Minden ott volt ahol kerestem. Az Emui más logikát követ, mint az enyém. Pl a mirrorshare az intelligens asszisztens menüpontban van.
De alapvetően tetszik a Honor. nem bántam meg, hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest