Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Találtam a vaterán Honor 6-ot. Szerintetek ez eredeti telefon?
-
-
Black&White
addikt
B@kker, még mindig nincs rollback L04-re.Tudtatok róla?
-
törölt tag
válasz Black&White #5762 üzenetére
Szarkazmusból ötös
-
Black&White
addikt
5.7.1 Developer újdonságok:
-SMS-eknél lesz egy opció arra, hogy az összes új üzenetetet olvasottnak jelöljük.
-Szintén a szöveges üzeneteknél, kapcsolóval lesz választható az "SMS visszavonása" opció.Ugye most alapértelmezés szerint 4mp-ig visszavonható.
-TouchPlus esetében választható lesz a rezgő visszajelzés.
-Töltés közben is lesz LED-es visszajelzés a nem fogadott hívásokról, üzenetekről.
-A rádió alkalmazásban kedvenceket, ill. saját kategóriákat menthetünk el. -
veterán
-
veterán
Na de, hogy én is kérdezzek az egybegyűltektől:
Nézegetem ezt a telefont, a SpeedShopban tervezem megvenni. Ott a sok közül melyik verziót adják jelenleg?
Valaki vett már onnan közületek? Megy a 4G rajta? Van olyan jellegzetes dolog amire figyelni kell a telefon vásárlásánál? A gyári szoftver amivel adják mennyire bugos? Van már a készülékre esetleg Lollipop?Köszi!
Üdv. core2
-
monti0222w
addikt
válasz Neil Watts #5767 üzenetére
Nincs még Lollipop, de már nincs messze az érkezése, ha jól L04, megy a 4G rajta, de van olyan fórum társ akinek meg nem, ez változó. A 4.4.2 rendszerrel jön, szerintem nem bugos szépen simán működik.
-
veterán
válasz monti0222w #5768 üzenetére
Köszi!
"de van olyan fórum társ akinek meg nem" Ezt hogy érted? Magyarországon került hivatalosan forgalokmba olyan verzió ami nem 4G képes?Üdv. core2
-
törölt tag
válasz Neil Watts #5767 üzenetére
Gyorsbolt, Edigital és Telekom csak L04-et forgalmaz. Ha stabil ágon maradsz, felrakod a B370-es romot (már ha nem az lesz rajta a dobozból való kivétel után), aztán öröm és bódottá. A jelenleg bugos Lolli bétával Becksman kolléga szenved, azt inkább hanyagold a végleges verzió kiadásáig.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Neil Watts #5771 üzenetére
2 hónapon belül lesz rá nyalóka
-
kazsolt
tag
Fent van nekem is az emui 3.1 5.1.1el
Semmi buggot laggolást nem tapasztaltam...sőt jóval gyorsabb lett a telefon! L04 -
monti0222w
addikt
válasz Neil Watts #5769 üzenetére
Nem, nem erre gondoltam mikor írtam neked a választ, mindegyiken van 4G, csak nem mindegyik fórum társnak működik megbízhatóan, valamilyen okból kifolyólag.
-
spe88
senior tag
Azt észlelte vki hogy nem túl frekventált helyeken az L12 nem tudja a 4Gt más eszköz még igen? Telenorom van jópár hely ahol minden telefonos ismerosnek fullon van a 3 esetleg 4G nekem meg csak edge. Lehet ez attól hogy mivel kínai az egyik európai frekvenciát nem kezeli? Ha igen akkor ezt megszívtam..:-)
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
veterán
Értem, köszönöm. Akkor már biztos hogy ezt a készüléket nekem találták ki (Lenovo Vibe X2 lett volna a másik jelölt, de ez jobban bejön, meg erősebb is)
Üdv. core2
-
Shingen
addikt
-
fil
őstag
Jól sejted. Az L12-es verzió kevesebb LTE sávot tud. Az L04-es verzió az L02/L12-höz (B1 2100MHz, B3 1800MHz) képest tud pár extra LTE sávot is.B7 (2600MHz) és B20 (800MHz). Az európai verziók mind a négyet tudják más gyártóknál is.
Bár úgy tudom ,hogy 800 és 2600-as sávot még kevés helyen használják.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Black&White #5765 üzenetére
"Toltes kozben is ledes visszajelzes."
Na ezt nagyon varom! -
elroysk
tag
nekem is fent a loli beta es a legkisebb gondom sincs vele.
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Használ valaki ilyen tokot?Lehet hülyén hangzik de mintha azóta az ébresztéssel gond lenne és a névnapos alkalmazás sem frissül!Lehet benne ez a ludas!?
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Sziasztok!
Lehet változtatni valahogy az EMUI 3.0 ikonjain úgy, mint a nova ...stb launchereken?
Ha tudtok linket ikoncsomagokhoz, akkor ne tartsátok magatokban. H60-L04 Köszi" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
- Honor 6-ban is van olyan hasznos funkció mint pl. a P8 lite-ban meg a Honor 4x-ben hogy beállítás után ha sötét, lezárt képernyőre rajzolsz egy C betűt akkor megnyitja egyből a Kamera alkalmazást, ha rajzolsz egy W-t akkor az időjárás alkalmazást stb.?
- Lezárt képernyőnél a képernyőzárra kikerülnek az értesítések pl. ha írtak Messengeren, kaptam egy smst vagy volt egy nem fogadott hívásom vagy csak fent a status barba jelennek meg ezek?
- Dupla érintésre le lehet zárni a képernyőt, illetve fel lehet ébreszteni?
- Kéz rá tétellel a képernyőre le lehet zárni a képernyőt?
- Lollipop frissítéssel milyen új funkciók fognak bekerülni? (akik próbálgatják már a bétát)Ezek a funkciók nagyon tetszenek és örülnék ha legalább pár helyet kapna a Honor 6-ban is, abból kiindulva hogy a Honor 4X is tavaly év végi telefon és azon is 4.4.2-es android rendszer fut, 3.0-ás Emotion UI-val.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
-
elroysk
tag
B370 szoftnak kell lennie a telón és a béta frissítésként települ rá. Én előtte és utána is csináltam fr-t. Telepítés után frissítettem a google szoftvereit de az android systemwebview-t manuálisan kell frissíteni, tehát meg kell keresni a playban és úgy frissíteni.
Ha számítógépnél leszek küldök linket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest