Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
Van olyan hely, ahol 0% thm-re meg lehet szerezni ezt a készüléket?
Köszi
-
Annna
újonc
Sziasztok, kb egy hónapja használom a Honor 6-om és teljesen meg vagyok elégedve vele. Azonban ma sokat használtam, töltőre tettem 9%os töltöttségnél, kb. 1,5 órával később 55%on volt majd min. ugyanennyi idő elteltével 66%on volt mikor levettem a töltőről. Szerintem jobban is melegszik a telefon mint eddig. Eddig sosem volt baj a töltéssel, mindig meg is lepett hogy milyen hamar feltöltött.
-
törölt tag
válasz Becksman #6449 üzenetére
"anno helyi frissítéssel tettem fel az 5.1et"
B370-ről béta Lolli-ra illett volna 3 gombossal felmenni.
(#6458) Annna 15-20% alá ne merítsd, nem tesz jót az akksinak a kisütés.
(#6459) Becksman eBay, Ali, de csak megbízható eladóktól. 10 dodós ajánlatokat nyugodtan kihagyhatod.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Shingen #6468 üzenetére
Igen, az L04 a hivatalosan Európába szánt verzió. Az összes többit kínai piacra szánták, ezért lehet azokat csak egyéb módokon beszerezni.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Drezik777
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék, hogy szerintetek melyik lenne jobb vétel a HONOR 6 vagy egy LG G3?
Jelenleg az áruk egyforma! 1500 Ron mind a kettö az az olyan 107000 Ft! (Erdélyi vagyok)! Elöre is köszönöm tanácsaitok! -
imiadmin
őstag
-
spe88
senior tag
Néhány appnál az app ikonjának a "háttere" sötézöld, konkrétan pl VLC!
Ez nálatok is így van?
Egy új téma esetleg megoldja ezt? Elég ocsmány...
tx
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
-FreaK-
veterán
válasz Drezik777 #6473 üzenetére
Nekem G3 van, asszonynak H6 én a kijelző mérete miatt mindenképpen a G3 mellett döntenék, nekem már kicsi az 5". Azt nem számítva viszont nagyon tetszik a H6 is, nehéz belekötni, a G3-nál azért van egy-két ilyen pont. Viszont ott van ugye a H6 plus is, csak nem tudom milyen áron. Lehet, hogy ha most kéne döntenem, akkor azt választanám a G3 helyett, de azért nehéz, lassú döntés lenne
-
petszol
tag
Sziasztok.
A Telekom-s honor 6 az 1 vagy 2 sim-es verzió?
Független?
A Telekom-nál nincs pedig jó lett volna megnyomkodni.
Kérdés:
Telekomnál Huawei P8 Lite vagy Honor 6?
Árban különbség nem nagy.[ Szerkesztve ]
Üdv: Petszol
-
nickedez89
senior tag
Újabb tapasztalat megosztás következik!
Tegnap jött meg a b2cbuying-ról rendelt TouchPlus üveg és nagyon baró!
Ráadásul meglepően gyorsan jött meg, másodikán rendeltem, tehát 11 nap alatt megjött.
Felhelyezés pofon egyszerű, még egy keretet is adnak, hogy ne tudd rosszul feltenni, mondjuk ferdén vagy ilyesmi!
Persze nem lett tökéletes, csak olyan 99,6%-os mert egy-két helyen a szélén mintha maradt volna levegő. De ez valószínűleg a gyakorlat hiánya!Érzetre sokkal jobb az üveget tapicskolni mint a fóliát az egyszer biztos!
Hogy valami hátrányt is mondjak, a tükröződés így jelentősebb mint fóliával vagy védtelen kijelzővel! Viszont a fizikai gombok baromi jók, simán megérte nekem a 25 dodót!
Már csak a Nillkin Frosted Shield -et várom !"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
imiadmin
őstag
válasz nickedez89 #6481 üzenetére
ilyen a "levegősödés", mint amilyen az enyém volt?
[ Szerkesztve ]
-
Drezik777
csendes tag
válasz -FreaK- #6478 üzenetére
Hát igen igy vagyok én is! Most hogy több idöm volt nézelödni meg netezni, be jött egy harmadik telo is a képbe! SAMSUNG S5 4G+ ! Ez is ugyan olyan árban van mint az elözö kettö! Szoval szép lassan megrágom és döntök!
Köszönöm az eddigi észrevételeiteket meg tanácsaitokat! Várom a további véleményeket is!
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
A WiFi problémámról újabb fejezet hátha érdekel valakit.
A munkahelyemen látszólag jól ment, de nagyobb adatforgalmat csak én generáltam sztem wifin akkor, önmagában teljesen jól megy a teló, de ha többen vannak wifin azt nem bírja annyira.
Hazahoztam egy Linksys WRT54GL V1.1-et, felraktam rá a legfrissebb gyári firmware-t, és hadrendbe állítottam. A jelenség ugyanaz vele is. Viszont rájöttem, hogy kifejezetten a notebookommal (kb 1 éves Dell latitude E5530) nem szeretik egymást, ha két mobilon is megy a letöltés akkor csak csökken a sávszélesség, de nem szűnik meg teljesen. Viszont úgy érzem, hogy jobban csökkent, mint kellene (az S3minin lemegy 0.5mps-re!).
A linksys-t viszont képes teljesen hazavágni akár, a TP-link azért magához tért.A hard resetet még nem játszottam el, arra lélekben fel kell készülni. De szvsz inkább ez valami hardwares gond lesz :-/ Sajnálom, hogy letelt a 14 nap, most visszaküldeném, és inkább megvárnám a Honor7-es helyette
üdv
Zoli[ Szerkesztve ]
-
petszol
tag
Sziasztok.
Ezt a készüléket fel lehet okosítani NFC funkcióval valamiféle tokkal?
Ilyen készülék vásárlását fontolgatom.Üdv: Petszol
-
doongoo
addikt
válasz petszol #6494 üzenetére
NFC külön chip és a rendszerbe integráltan kell működnie. Kétlem, hogy bármilyen külsős tokkal menne. Hiába vennél szerintem ilyesmit (ha van egyáltalán), de hogyan adná át az NFC kommunikációs infót magának a telefonnak. Ha neked ez a funkció annyira fontos, akkor vegyél NFC-s telót (pl. a Honor 6 H60-L12 ilyen)
-
veterán
Nagyon off de: Ilyen az én szerencsém
Se speedshopnál, se edigitalnál nincs a készülékből. Várható érkezés 24-e. :/Mindegy, a rendelés megvan, így akörül beállok a táborba.
Lerendeltem rá az xpro féle üveget, meg egy nillkin tokot még. Már csak SD kell bele.Üdv. core2
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Hol tudok jó képeket megnézni eme teló fotós képességeiről?
Ilyet szeretnék venni, amint elviszik a Nokia Lumia 930-at.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest