- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo27
aktív tag
-
Surda-
őstag
Nekem is évek óta megvan,amit a Hongmimhoz kaptam, de abszolút meggyőzhető vagyok arról is,hogy ez esetleg nem jó, ha valaki aki ért hozzá megindokolja mitől biztonságosabb egy más fajta.
A romok problémáit, főleg a wifi eldobást olvasgatva az jutott eszembe,hogy nemzetközi miui fórumon nincs még olyan rom,ami ezt orvosolta?
Tökmindegy milyen nyelven... Angol valószínűleg mindben van, azzal meg már elboldogul szerintem mindenki, 2015 ben már csak megértjük azokat a szavakat,hogy settings, battery stb[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
randras_83
addikt
válasz csocsoszán #6563 üzenetére
Valaki világosítsa meg az elmém, hogy mire jó a ez az antutuzás???
https://www.flickr.com/randras83/
-
DaWe94
senior tag
válasz randras_83 #6564 üzenetére
semmire... szerintem semmi értelme nincs.. lehet jó pontod ha a telefon meg beakad meg fagy, sokra mész vele jó most nem erre a telefonra értettem hanem úgy általában
-
DaWe94
senior tag
válasz randras_83 #6567 üzenetére
hát azért a stock droid az stock droid barátnőm moto g 3rd gen-je is "smoothabb" azt vettem észre, pedig gyengébb
-
Benir8
senior tag
Hogyan tudom sd memóriakártyára appokat áthelyezni pl. 2-3 gb-s nagy méretű játékokat?
Próbáltam play-ról tölteni sd áthelyezőset,de nem műküdik. -
Uthenger
aktív tag
válasz adamzflash #6568 üzenetére
Es ezt hogy sikerult elerni?
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.Az 5.11.19-es Eu Rom,eddig hibàtlan.A WiFi,és a Google Play is megjavult.Teljes Wipe- val raktam fel az 5.11.12 után.Annyi,hogy bilenytüzetett külön kell rárakni.
Xiaomi 14
-
püki
aktív tag
-
Terentius
őstag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy ez a teefon még mindig ajànlozz vagy sok a abaj vee?
OnePlus 12 16/512
-
Surda-
őstag
válasz randras_83 #6567 üzenetére
Igen? Vannak mikro lagok?
Haveromé egy pár napig volt nálam,én tettem rá a magyar miuit stb, addig nem tapasztaltam ilyesmit, pedig a 16gigás verziórót vette.
Persze nyilván ezek akkor jönnek elő,mikor hosszan használja az ember,de érdekelne mennyire jellemző ez,én is gondolkodom egy 32 gigáson.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Thowra123
tag
Üdv!
Pár napja van egy redmi note 2 (16GB-os) telefonom.
Jelenleg az 5.11.12 Magyar rom van rajta.
A különböző verziókat (régebbi pl: 5.11.5) és újabb verziókat gond nélkül lehet cserélgetni a gyári recovery segítségével vagy mindenkép kell másik?
Próbáltam FTP-n totalcommanderrrel kapcsolódni, lassan betölti a gyökérkönyvtárat és bármire megyek szakítja a kapcsolatot.
Számítógépre dugva MTP ként ismeri fel a windows (xp sp3) de nem találok hozzá drivert.
Tud esetleg valaki elérhető működő drivert?
Az FTP hiba másnál is fennáll?
OTG pendrive kombo nálatok működik? Én hiába dugom rá, nem akar menni egy pendrive sem. -
randras_83
addikt
Inkább úgy mondanám, hogy lassabb a rendszer illetve rosszabb a memória kezelés, de ebből szerintem egy átlag user nem sokat vesz észre.
És igen, még mindig ajánlott kategória szvsz. Illetve érdekes színfolt az android világában ez a MIUI.
Thowra123: total commander alá mpt plugin?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Thowra123
tag
válasz randras_83 #6580 üzenetére
Maga a windows nem ismeri fel, eszközkezelőben MTP sárga kérdőjellel.
Próbáltam telepíteni drivert hozzá de nem megy egyikkel sem. -
drr
őstag
válasz Terentius #6576 üzenetére
Jiayu G3S-ről váltottam. Sokkal gyorsabb és jobb készülék minden téren, ég és föld a különbség, viszont vannak furcsaságok: nem kapcsolódik wifire automatikusan, a különböző alkalmazások értesítései csak akkor jönnek be, ha feloldod a képernyőt, vagy ha belépsz az alkalmazásba. Lehet szimplán hülye vagyok még hozzá és nem tudom a helyes beállítást, mindenesetre ez elég dühítő... Persze az MIUI-n kívül vannak még romok, lehet be kellene vállalni egyet vagy várni, hogy a frissítések javítják ezeket a "hibákat"...
-
Thowra123
tag
válasz randras_83 #6582 üzenetére
Igen, azzal is próbáltam.
-
K3mp3l3k
újonc
Sziasztok!
Nekem két hete van meg a telefon EU Stockról és azoknak a problémáknak a többsége, amiket leírtatok nálam nem állnak fenn (pl wifi). Abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal, persze nem frissítettem semmit, ahogy kaptam úgy használom.
Viszont észrevettem valamit a minap, hogy a kijelző alul baloldalon (menü gomb felett) egy hangyányit felhősödne. Jobban megnézve a teljes alsó sáv. Na most én nem értek hozzá, hogy ebben az esetben a LED megvilágítás honnan hová megy, de előfordulhat, hogy annak a mellékhatását látom?
Illetve teszteltem, hogy az is előfordul, hogy ez a tünet eltűnik, hosszabb használat meg annak a területnek az érintései után. A történethez hozzátartozik, hogy lejjebb vett fényerő van, és az is automatikusra állítva, de full fényerőn is előfordul.
Mindez persze olyan kis kiterjedésű, hogy néha szerintem csak hallucinálok.Látott már ilyet valaki?
Xiaomi Redmi Note 2 prime MIUIHU 5.9.24
-
K3mp3l3k
újonc
Rendben! Köszönöm a tapasztalatokat.
Lehet ez lesz, bár megmondom őszintén annyira nem nagy, hogy bármiben is zavarjon, csak azért vettem észre, mert 7 hónapig használtam egy olyan telefont ami rommá volt felhősödve és először azt hittem itt is káprázik a szemem.
Félek a szerviz itt is hasonló gondossággal járna el és kapnék egy telót vissza ami két hét múlva full felhő lenneXiaomi Redmi Note 2 prime MIUIHU 5.9.24
-
DJ Diablo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest