- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nem semmi srácok, hogy milyen olcsón lehet venni ilyen telót már használtan
Az egyik legjobb telefon mai napig és az egyik legolcsóbbis ilyen szinten.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
k_zizzie
csendes tag
Sziasztok!
Valami furcsa kattanásom volt a napokban, ami miatt elkezdtem telefont nézegetni, amire mondjuk el tudnám cserélni a Nexusomat. Note 4re gondoltam, most valahogy nagyon tetszik, h van hozzá toll...tudásban kb ilyen telót néztem, hát mondanom sem kell (főleg nem nektek), hogy párja sincs kb ennek a telefonnak. Hardveraprón próbálkoztam, találtam is fehér Notit, 2-t is. Mindkettőnek írtam, írták h csere is érdekli őket. Az egyik magánszemély, a másik kereskedés. A magánszemély válasza "köszi de nem", a boltosé "kössz de kihagyom" volt.
Segítenétek megfejteni ennek a miértjét? Kicsit lelombozódtam, mert mintha egy fos lenne a kezemben
Vagy csak nem ismerik a Nexust eléggé?
Köszi nektek! -
MPeter87
őstag
válasz k_zizzie #4508 üzenetére
Egy k.va jó telefon van a kezedben, efelől nyugodt lehetsz.
A magánszemély véleménye szubjektív: szimplán nem tetszik neki vagy nagy neki.
A kereskedő pedig valsz. azért nem kéri, mert nagyon réteg telefon, főleg a mérete miatt és így nehezebben tudná eladni. Szerintem.. Vagy nem tudna eleget keresni rajta.
Note4 csak pár másodpercig volt a kezemben, de elég volt annyi idő is leszűrni azt, hogy a Nexus6 gördülékenyebb. A ceruza használattól függ. Én Note2n alig használtam, viszont van, aki rengeteget használja. -
Risard
aktív tag
válasz k_zizzie #4508 üzenetére
Én note 4 ről jöttem! Úgy cseréltem mert én nem használtam ki note adta lehetőségeket nekem inkább a friss rendszer ami fontosabb!
Amúgy a note 4 egy nagyon jó telefon! Kamera legjobbak között üzemidőben jobb mint a nexus ami érdekes mivel ugyanaz a 2 hardver aksi minden! Notenak van egykezes megoldásai is!Tehát többet ad s értékállóbb telefon! -
sqpp
őstag
Azért ez durva
-
k_zizzie
csendes tag
válasz MPeter87 #4510 üzenetére
Azt nem is merem ide leírni h felmerült bennem, h ájfón 6ra cserélem :/ ne utáljatok ki, elvetettem az ötletet!!
Gondolom sokaknak az is furcsa h lány vagyok és Nexusom van. Ne tudjátok meg hogy néznek rám az emberek miatta
Amúgy szeretem, csak néha sajnálom, hogy "mezei felhasználó" vagyok. Azt se tudom mire képes ez a telefon. De az fix h nem tudom megakasztani semmivel, nem fagy, minden pöccre megy rajta és a szerelmem, amiért 2 napig bírja az akksija és nem kímélem, mert amióta megvan, a laptopomat kb be sem kapcsoltam.
Mondjuk tény h zsebre tenni nem tudom és néha kifejezetten zavar és nem nőies.
Írjatok még, kíváncsi vagyok minden véleményre
Kösziii -
k_zizzie
csendes tag
-
zsirfecske
addikt
srácok, hétvégén beletörtem a telóba egy usb töltőkábelt. csatira merőleges erővel, a fém vége majd derékszögben behajlott. a telón szemre nincs nyoma a balesetnek, de sajna azóta kicsit lötyög benne a bedugott microusb csati és töltésnél érzékenyebb is a mozgatásra, ha matatom ki is mozdul néha a töltésből.
szerintetek érdemes/lehet csak az alaplapi csatlakozót cserélni, vagy tojni rá?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz zsirfecske #4515 üzenetére
Én a helyedben tojnék rá, max egy másik, paszentosabb kábellel próbálnám ki, hogy azzal is lötyög-e.
Vagy innentől csak qi-paddel töltsd.
Persze ez csak az én véleményem"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Plasticbomb
addikt
válasz k_zizzie #4513 üzenetére
Nem hiszem, hogy barki csodalkozna annyira, mindannyian tudjuk, milyen szuper ez a keszulek. S hogy no vagy? Hugom meglatta, egybol racuppant, unokahugom mrglatta, detto. Hugomnak azert nincs normalis okosteloja, mert legtobb a kornyezeteben kicsi, es kicsik a billentyuk a kepernyon, neki meg az baromira zavaro. Ettol el volt ajulva!
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
zsirfecske
addikt
válasz Den Hadnagy #4516 üzenetére
közben megpróbáltam más kábellel, azzal tök passzos. lehet hogy zéró baja lett és csak a kábel béna? mindenesetre nagyon strapabíró az usb csati (szerencsére), a fém keret rohadt sokat segít.
-
tybsen
addikt
válasz zsirfecske #4518 üzenetére
Ha a kábel fejéről letört a két kis pöcök (vagy csak az egyik), az okozhatja, hogy nem marad bedugva/laza/lötyög. A kábel ebben az esetben kuka.
[ Szerkesztve ]
-
k_zizzie
csendes tag
válasz Plasticbomb #4517 üzenetére
Amikor ide írtam először, h tanácsot kérjek telefon vásárlás előtt, valaki javasolta a Nexust...sosem hallottam róla, meglestem neten...beleestem, mint ló a gödörbe
-
k_zizzie
csendes tag
Megkérdeztem a telefonost, hogy mi a baja az N6-tal.
"nagyon réteg telefon, nagyon kicsi rá a kereslet, neki max 75 ezret ér."
Pppffffff
Hol él ez? Szatyorban!?
Én nem vagyok "réteg", az ájfón az a réteg. Szerintem fogalma sincs róla mit tud a telefon... -
Den Hadnagy
senior tag
válasz zsirfecske #4518 üzenetére
Ha netán utólag akarnál kábelt beszerezni, nekem erről ódákat zengtek a G2 topikban, jómagam is rendelni tervezek majd egyszer.
Persze ilyesmi tizesével van minden háztartásban, csakhát nem mindegy a minőség (a fórumtársak javuló töltési időkről, meg en bloc nagyon minőségi kidolgozásról számoltak be). Az N6 megérdemli, már ha nem gyáriban gondolkodsz.
Csak egy ötlet.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
sqpp
őstag
Akit érdekel, van új PureNexus a frissített Androidd-al ^^
-
rankesz
veterán
Azt vágjátok hogy van android N developer preview...??
Mod: már link is van
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4532 üzenetére
Írjátok a tapasztalatokat ha fent van. Nagyon kíváncsi vagyok
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
sqpp
őstag
Nekem most indult be, mindjárt lövök képeket, meg írok is.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz s3nsitivity #4532 üzenetére
Mindent wipe-ol vagy megy mint OTA-s update?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Auuu... Akkor nem akarom felrakni! Nincs kedvem újra pakolni mindent.
Várok inkább TI mit mondatok rá!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
sqpp
őstag
Tessék tessék..
Egyelőre gyorsnak tűnik, de szerintem 1-2 napig fennhagyom
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Most néztem, hogy kb mik az újítások...Ha esetleg van egy értesítés és elhúzod balra egy picit, akkor az fogaskerékkel be tudod állítani, hogy például az-az értesítés meddig legyen csendben, tehát külön be lehet állítani egy-egy appra is. Illetve ha lehúzod az értesítéseket az egész sáv másképpen néz ki, szerintem nagyon faintos
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Kicsit javítom magam, nem meddig legyen csendben, hanem hogy ne jelezze folyamatosan azt, tehát csendes értesítés.. (Azaz amíg nem húzod le a sávot, addig nem látod)
-
s3nsitivity
addikt
Nekem is bejön.
Maga a design is szép, gyorsabban elérhetők a dolgok.App váltót felhúzva van multiwindow screen ami meglepően jól működik.
Van rendszer szintű adatforgalom csökkentés(tömörítés) ami még így hirtelen feltűnt.Érezhető, hogy erősen DP de én is fent hagyom ,nekem tetszik.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4541 üzenetére
Multiwindow-ról dobsz egy screenshot-ot?
Milyen appokat lehet belerakni?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
s3nsitivity
addikt
Bármit.
Simán futtatsz egy appot majd a kis négyzetet(app váltót) felhúzod és felbevágja a kijelzőt és az alső részen megnyitja a futó appok listáját, abból választasz egyet és elkezdi az alsó részen futtatni.Ja és persze átméterezhetők. K
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
sqpp
őstag
válasz s3nsitivity #4543 üzenetére
Én ezt nem értem, hogy műkszik... Vagy béna vagyok, vagy valamit nem jól csinálokNem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4543 üzenetére
Na innentől kezdve lesz értelme a nagy tepsi telóknak (mondjuk nekem eddig is jó volt).
Whatsapp/viber esetén a bill rendesen felugrik meg minden?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
iceQ!
addikt
OTA frissítéssel simán települ. Nem wipeol semmit. Most az N van fent. Erősen preview változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.