- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mehmet
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Beléptem a csapatba egy 32-es fehérrel.
Ha lehet egy kérdésem rögtön:
Előző telefonomon az ExDialer-t használtam, és nem pont így működött: itt híváskor egyből átkapcsol a gyári tárcsázóra. Azt szerintetek be lehetne állítani, hogy ha hívnak illetve ha már hív valakit a telefon akkor IS az ExDialer felületét mutassa?
Zavar a gyári tárcsázóban, hogy a hívó fotóját alig lehet látni, mert úgy besötétíti.
Még minden gyári, nincs semmi matatás...【ツ】
-
Anász
tag
Ilyennel találkozott már valaki?
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
iceQ!
addikt
Random reboot volt a telón. Offline állapotba volt, semmi nem ment rajta és egyszer csak restartolt. Okát nem értem. Másfél hete megy a telefon, gondolom e miatt nem kellene hogy csak úgy újraindulgasson.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Igen olvastam. Ahogy néztem XDA-n a megoldást(bár 1 éves a topic bejegyzés) azt írták 2-3 ajnálott de 4-5 naponta indítsuk újra. Akkor ez kiküszöbölhető. Érdekes. Remélem ezen csak fognak változtatni....
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
KFeri22
tag
Van új Chroma!
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
jacis
nagyúr
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
iceQ!
addikt
válasz CptAdamica #4068 üzenetére
IMAK tok a legjobb. Bár most az átlátszó van, de előtte csak az ilyen színűt használtam. Roppant kellemes vele a fogás illetve stabil.
-
jacis
nagyúr
-
iceQ!
addikt
Megjött a januári rendszerfrissítés. 5.8 MB
-
iceQ!
addikt
-
rollerk
tag
Csak az új PureNexusban vastagabb a lezárt képernyő órája, vagy az új januári stockban is?
-
jacis
nagyúr
válasz CptAdamica #4076 üzenetére
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
prolad
addikt
Sziasztok
Lassan 2 hete használok egy 32GB-os példányt,eddig maximálisan elégedett vagyok.Kicsit tartottam az üzemidőtől,de az is kellemes meglepetés,felhasználási rutinommal 2 nap,5/5.5 óra kijelzőidővel,ilyen kicsi akkuval nagyon jó eredmény.
Az összefoglalóban írt System UI Tuner-t hogy lehet előhívni?Hiába nyomom a fogaskereket,nem történik semmi.Százalékos akkukijelzés miatt jó lenne,most mindig le kell hozzá húzni az értesítési sávot.
-
prolad
addikt
válasz s3nsitivity #4083 üzenetére
Ekkora méretben legfeljebb átlagos, 2 éve a mateben is ott volt mád a 4ezres akksi,ma meg már kisebb méretben se ritka ez a kapacitás (vagy ott van pl. a droid turbo, ami szintén motorola és kb egy idős ezzel, 5.2re 3900-as akksi). Igazából mindegy bőven elég amit üzemidőben tud.
M alatt a 6.0-t érted? -
NTonee
veterán
válasz s3nsitivity #4083 üzenetére
Ehhez képest például nagyon kicsi:
-
s3nsitivity
addikt
Mérethez képest se olyan kicsi, na meg akkor se az akku a kicsi hanem a kijelző a nagy..
De pl a Note 5-be 3000-es van.
Az, hogy más belerak nagyobbat attól ez nem lesz kicsi..Igen, a 6.0 és a 6.0.1 a jelenlegi M verziók.
(#4085) NTonee Végülis.. ez jogos.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
De nem az akku kicsi hanem a kijelző nagy.
Nincs már alapból benne a ROM-ba a tuner?Más,
Használ valaki CM13-at?
Mostanában rosszalkodik a PureNexus. Mondjuk mióta felment az egyik frissítés Dirty Flasshel azóta, de ha már wipeolok megnéznék valami mást." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
rollerk
tag
válasz s3nsitivity #4088 üzenetére
Egy hete tettem fel az akkori CM13 nightlyt...
Én mindig CM mániás voltam, de itt most azt éreztem hogy valami nem oké... összevissza lassulgatott, megakadt..
Aztán inkább feltettem a PureNexust, amivel most oké, de az elejln kellett egykét restart, mert eldobálta a térerőt, meg hasonló... Szóval én most PureNexuson maradok szerintem amíg nem lesz CM13 Snapshot. -
prolad
addikt
válasz s3nsitivity #4088 üzenetére
Igen,a kijelző nagy.Maradjunk annyiban,hogy a kijelzőhöz viszonyítva az akksi nem túl nagy.Mivel a kijelző a nagy,ezért az akksi nem kicsi,hanem átlagos.
Nem találom sehol.
Valahogy nem lehet megoldani a százalékos kijelzést külső program nélkül? -
iceQ!
addikt
De! Így!
System UI Tuner Android 6.0 Marshmallow - How to Enable and Features
Nevercholt Tech
Nevercholt TechAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
s3nsitivity
addikt
-
prolad
addikt
válasz s3nsitivity #4092 üzenetére
Jó,hagyjuk
Sikerült előhozni,kb. a 20. próbálkozásra,most már jó -
veterán
Sziasztok!
N5-ről váltanék, csak a változatosság kedvéért, az N5 szinte hibátlan. Volt már a kezemben N6, de jó régen, akkor azért elkerekedett a szemem.
Egyelőre csak gondolkodom, mi legyen, ebben szeretnék segítséget kérni, az új Nexusok kevésbé tetszenek.1. Mennyire problémás a méret a mindennapokban pl. N5-höz képest, megszokható? De komolyan.
2. Belefér egy farmer (pl. 501) első, ill. hátsó zsebébe? Esetleg fürdősort zsebébe?
3. Ha valaki használ Nokia DT-900 Qi töltőt, megáll (fekszik) rajta stabilan?
4. Beleolvastam a topikba, látom sajnos a beégés nem ismeretlen. N5 előtt Moto X-em volt, ott megúsztam, ez azonos technológiájú amoled, vagy fejlesztettek rajta?
Köszönöm előre is!
-
apaszka
veterán
Nekem is ilyen töltőm van. Semmi gond vele,és soha nem vennék kisebbet mint a mostani méret!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
vasek
csendes tag
sziasztok.
sajnos betörtem a kijelzőm egy kisebb részen a sarkánál a készüléknek. Érdeklődnék, hogy valakinek van tapasztalata kijelző csere ügyben? Hogy sacc per kb mire számítsak. Telefonon érdeklődtem 1-2 boltban de mindenhol azt mondták adjam le a szervízbe és 1 héten belül majd megmondják.
Az érintésre tökéletesen reagál, csak ez az üveg-plexi(?) ami pókhálósodott.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest