- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
Hogy ti mennyire ellene vagytok a tepsiknek...
Küllem, belbecs nagyon bejön, a menü/home/vissza gombok mehettek volna képernyőn kívülre. -
Valzor
aktív tag
Köszi a tesztet, már nagyon vártam
Ha phablet vásárlásra adnám egyszer a fejem, akkor biztos komoly versenyző lenne a Nexus 6, de egyelőre ez a veszély nem fenyeget Azért élőben megtapiznám egyszerLenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Google Pixel 9 | Garmin Vivoactive 4
-
h4h01
senior tag
"Az előlapi sztereo hangszóró meg azoknak lesz jó, akik publikban akarnak jampizni zenelejátszással". Ezt már ideje lenne elfelejtened...A buszon ulő barna barátaid nem éppen egy 200ezres nexus 6-tal fognak bazseválni..Nekem is note 3 van, de az előlapon hidd el, hogy jobb helye van a hangszóróknak..Az 5.0 miatt meg felesleges igy görcsölni. A nexus telefonokon ugye mindig egységes letisztult stock android volt-ezért is szeretik nagyon sokan-szal badarság volt azt hinni, hogy itt majd teletömik minden fszsággal mint a samsung...bár egy képernyő lekicsinyítéses funkcio azért lehetett vna aláírom..
Szal nemtom te hogy vagy vele, de bármikor lecserélném a note3at erre..
Az s-pen meg nem rossz dolog de simán ellehet lenni nélküle, egyszer-kétszer jegyzeteléshez használom azt na bumm..A note az egy jó széria egyszer kilehet próbálni, de hogy mindentverő phablet lenne az rohadt nagy túlzás..Főleg Vibe z2 pro, nexus 6 mellett..én ink ezeket választanám mint pl note 4-et..[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Jeanne d'Arc #33 üzenetére
"Kivancsi lennek egy ilyen osszehasonlitasra."
-
Quqesz
nagyúr
Szép és jó,csak bazinagy és nem ocso(mate7,nota4,Z2pro,stb jobb) sztem 170e jobban illene hozzá
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
Szép!
-
dokee78
félisten
Egy szinte tökéletes Androidos teló.
Így kellene,minden okostelefon gyártónak az alsó kávát megoldani. -
félisten
válasz Just_Reboot #39 üzenetére
Samsung root nélkül gyárilag tud mindent amit a ezen roottal meg külön programokkal összehozol...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sefan67
aktív tag
Nem akarok itt rosszat mondani, szeretem (szerettem) a nexus-okat, de az hogy nincs teljesen néma mód az gyalázat! Ha meg van is ezzel az értesítési beállításokkal, akkor meg külön jogot kell adnom az ébresztőnek hogy megszólalhasson??? Ez most komoly?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Pedig de. Legalábbis erre felé ahol 3g h+ váltakozik. Lehet nagy városban ahol erős a térerő jobb de közel se tud annyit mint wifin. Van rá fogadni egy láda söröm.85%al és 42 perc kijelző idővel jöttem el meloba. Most 63 és 1o32p. A g nek meg kategóriába kifejezetten jó az akkuja.mtk hongmi ami elvileg kevesebbel beeri nem bírta így.
[ Szerkesztve ]
-
Keckix
tag
-
félisten
-
Locutus
veterán
Erre mondják, hogy "ez így kevés lesz".
A legtöbb hibáját ez a telefon az android 5.0-nak köszönheti. Nincs multiwindow, nincs rendes kamera app, béna fehér hátterek, amik amoledre egyáltalán nem valók, és ez a material dizájn bár szubkejtív, de szerintem gagyi, az összes animációjával együtt.
Az előlapi sztereo hangszóró meg azoknak lesz jó, akik publikban akarnak jampizni zenelejátszással, de senki másnak. Hogy a sajátom hozzam fel, a Note3-nak az élén van a hangszóró, ami minden szituban sokkal jobb, mert le sem tudod takarni igazán (a Note4 ebben visszalépett pl). Szoftveresen pedig még ha az s-pent kihagyjuk a képetből, akkor is SOKKAL többre képes a Note3 (főleg egy Nova launcherrel már a Touchwizt sem kell élvezni). Föléviszem a kezem, ezen is felsejlik minden infó, bár elhiszem, hogy az N6 elbaszott billegését akarták helyzetbe hozni azzal, hogy azt meg megmozdítani kell ehhez...
Ja és az N6 még drága is cserébe, nincs értesítő led, nincs microsd, nincs pen, nincs premium gar, stb stb...Ehhez bizony meglehetősen elfogultnak kell lenni, hogy valaki az N6-ot válassza...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Mowa
csendes tag
Támogatja az USB OTG-t? Mi lett végül a meglévő, de nem működő értesítő leddel?
-
addikt
Nagyon szep keszulek, csak a merete es az ara nem tetszik. Egyik oldalon irtak hogy az uj szifon kamerajat lenyomja. Kivancsi lennek egy ilyen osszehasonlitasra.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Polllen
nagyúr
A készülék és a rendszer is tetszik, de ahogy az összefoglalóban is szerepel... WTF... Kicsit megerőltethették volna maguk, ha már phablet-t gyártanak...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Csapoati
nagyúr
Ugye nem gondolod komolyan, hogy 2,5 ora bongeszest bir mobilnettel? Az en lepkefing 2100-as aksimmal, mobilnettel, automata fenyeron is 4 oraig birja a telom (Moto G), pedig ennek mindenki altal elismerten rovid az uzemideje.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ádám16
addikt
Koszonom a tesztet Bone123, részletes, Mindenre kiható lett.
A készülékhez: ennyiért szerintem nagyon sok. rosszabb kamerával, es dizájnnal, de inkabb a N5 részemről, pedig tenyleg kiváló készülék lett. Es jar a pacsi a Motorolanak, remelem, ilyen arazassal is kelendő lesz. -
batai15
félisten
Ezzel csak egy gond van. Nálam kevesebb mint 10 %1 óra kijelző idő wifin böngészve. Ez több mint 10 óra display time-ot jelentene de max 7 óra volt eddig. És minden telefonnal ez volt a tapasztalatom. Tehát, így fals valszeg a te eredményed is . reálisan olyan 5 óra körül lehet. Mobilnettel ez több mint feleződik
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
"böngészni nyolc órán át lehetett a lemerülés előtt"
Ezt hogy csináljátok? Valaki böngészik rajta 8 órán át..? -
ak76
senior tag
Végigmentem a szérián,kezdve a Galaxy S Nexussal,imádtam a négyest,az ötösnél már kissé fintorogtam a kamera,a gagyi műanyag ház,meg a harmatos akksiidő miatt,de ezt a túlárazott,funkciótlan batárt biztos hogy nem fogom megvenni,pláne hogy a material dizájntól a víz lever,mintha az IOs7.0-t összekeverték volna a Froyo-val,brrrr,már kezdek aggódni mi a fenét vegyek ha az összes csúcsvasra kijön ez a borzalom...
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
Kár , hogy t-mobile-nál nem lehet kapni ... én ezt előbb venném meg mint bármit ,ha lehetne kapni
a támogatás miatt.. első generációs nexus 7 em van és még mindig jó mindig van rá támogatás...Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
mediumgecso
őstag
Ezt a Gugli elbaszcsizta az ára miatt....vagy ezt csak a csóró magyar mondja???
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Fr0z3n
őstag
Jó teszt volt, köszönjük. Kéne is, de az ára..
-
félisten
-
spawn21
veterán
válasz Plazmacucci #13 üzenetére
azt nem írtam, hogy nem volt.
számomra kicsi a kijelző egy tollnak.[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
dreamdancer
őstag
Ez a Nexus jól demózza, milyen extrát nyújt alapból az Android 5.0 a phabletes fronton: SEMMIT.
Felpumpált telefon jó hardverrel, ennyi.
Nem a lényeg a fontos.
-
Just_Reboot
addikt
210 ezer! Ez nem fasza. Amúgy nagyon jó teló mindenben tetszik kivétel az ára. Jó lett a teszt köszi.
-
félisten
-
Jimmy66
senior tag
Nagyon nagy telefonnak...
-
félisten
Na végre a Nexusok is beálltak a túlárazott telefonok sorába
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
acura13
aktív tag
nagyon szép, minöségi...
De azért a Moto X 2.gen, barátibb méret és ott van hangvezérlés.-ezt az elözö Xben megszerettem és kritériummá vált...
Esetleg a Moto Droid Turbo alternativa HA tudnék barátibb áron szerezni :-))) egyesitené a két telo elönyeitMotorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
no more
veterán
(#1) spawn21: A Note4 az összes phabletet porig alázza, már csak a kijelzőjével is... Viszont a Nexus-széria mindig is fejlesztői telefon volt. Nem nekünk, átlag felhasználóknak csinálja a Google. Nekem attól függetlenül ez a készülék, bár a mérete miatt sosem kéne... a Lollipop viszont istenkirály lett, alig várom a Sense verziót!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
batai15
félisten
Tetszik és abban is jó amiben a nexusok eddig nem voltak. Csak hát az a 6 coll és a batar méret..
-
Márko88
aktív tag
Tetszik, jól néz ki
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Janaboy
veterán
Nagyon szép és nagyon jó, csak nem találom a pingpong ütő nyelét!
Janaboy
-
Ricardo823
tag
Tetszik is,jó is,de nekem ez már nagy lenne.Az ára sem olyan baráti(sajnos) mint a korábbi nexusoknak.Köszi a tesztet.
-
GALARDO
addikt
Nekem még mindig tetszik, de nem bántam meg, hogy nem őt választottam.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
spawn21
veterán
kár, hogy ilyen nagy. Széles is.
Sajnás a Nótát választanám. Pedig nem vagyok Samus
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó