- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nálam ugyan 9 cm kb a középső retesz tetején a hely, de még marad hely a telefon mellett, úgy, hogy tokban van. Bár sosem teszem oda
Esetleg egy tapadós paddal megoldhatod, ha mindenképpen ott akarod tárolni. Esetleg megmutathatom/belepróbálhatod az én telefonomat, hogy belefér-e a kocsidba, ha még nem próbáltad.
Amúgy én a helyedben nexuson kívül biztosan nem vennék mást. Nálam még az N6 is simán meg tud torpanni, néha belassulgat, pár naponta újra kell indítani. Mondjuk tényleg sok mindent használok, sok mindent egyszerre/párhuzamosan.
[ Szerkesztve ]
-
mehmet
csendes tag
Az szerintetek a telefon, vagy a Vodafone hibája, hogy mikor hívást fogadok, akkor gyakran az első 1-3 mp-ben nem hall a hívó fél engem? Minden gyári, és az N6 is csak 1 hónapos. Előtte az S3-al nem tapasztaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
【ツ】
-
jacis
nagyúr
Nekem alig van fent valami extra alkalmazás. Kb 5 éve ugyanazokat az appokat használom. Soha nem szoktam semmi mást leszedni. Bizonytalan nevű fejlesztőtől nem is szedtem le soha semmit. Widgetet nem használok csak a gyári órát.
Lehet ezért van. Viszont a telefon rendesen terhelve van.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
iceQ!
addikt
Hasonló a helyzet, bár nálam felvétel után 1mp-ig nem hallanak. Tehát: Haló, haló....és a második halót hallják meg
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tybsen
addikt
Igen valószínűleg ez az oka. Persze az én telefonomat sem el úgy kell elképzelni hogy egy akadozó hulladék alapesetben gördülékeny és nincsenek akadások de ettől függetlenül meg tud akadni. Bár az utóbbi időben figyelek rá, hogy bezárogassam néha az alkalmazásokat, ennek azért van hatása szerintem, mert mintha mostanában nem akadna meg.
-
Just_Reboot
addikt
Búcsúzom srácok. Nem tudtak megcsinalni a telefonom így vissza kapom az arat és veszek egy N6P-t. Az összefoglalót megpróbalom frissen tartani, vagy ha gondolja valaki akkor átveheti a munkásságom.
-
jacis
nagyúr
válasz Just_Reboot #4159 üzenetére
Majd ha nem nagy kérés néhány szóban leírhatnád miben más a két telefon. Érdekel a kijelző minősége, a hangszorók az akksi minden
Mi volt a baja a telefonodnak hogy nem tudták megcsinálni?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
LTE háló.
Az LTE csak adatkapcsolatra szolgál, GSM átvitelt nem tud. Tehát amikor LTE hálón vagy, felveszed a telefont akkor át kell váltani GSM-es hálózatra ( ez általában 2G) amíg ez nem történik meg nem tudsz beszélni.
Nem telefon hiba, protokoll korlát. Illetve vannak ahol kicsit jobban megvan oldva a váltás, gyorsabb, hamarabb vált etc de mindenhol van váltás.
Ha 3G-n használod akkor el kell tűnnie a hibának.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
jacis
nagyúr
válasz s3nsitivity #4168 üzenetére
Na ezt megnézem. Kiváncsi vagyok. Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
rankesz
veterán
válasz s3nsitivity #4168 üzenetére
Amerre én mozgok ott van fullos LTE és 3g is, beszed alatt 3g-t mutat, és nem is vettem észre a lentebb említett hibát.
-
s3nsitivity
addikt
válasz rankesz #4171 üzenetére
Hát ez a tornyoktól is függ, hogy milyen gyorsan talál új hálót (ezek szerint 3G-t, még soha nem néztem. )
Egyébként ez egy tipikus probléma szokott lenni a hálózat váltás miatt, csak hát elég sokminden befolyásolja.
Ami biztos, hogy ha nem 4G-n van használva és akkor is van ilyen akkor a készülék hibája de én erre gyanakszom.Nekem még az előbbi se tűnt fel bár mindig van egy kis idő a felvétel és a fülenhez emelés között.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
iceQ!
addikt
válasz s3nsitivity #4172 üzenetére
Ez azért érdekes mert LG G2-mel ez a hiba nem fordult elő itt meg igen. De ezt én is tesztelni fogom.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
s3nsitivity
addikt
Hát azért sok mindentől függ.
Ami tény az az, hogy 4G-n nem tudsz hívást bonyolítani így minden esetben át kell váltani.
Hogy ez pontosan hogyan történik meg az már sokminden függvénye.
De ahogy mondtam nem feltétlen ez az oka csak ez elég gyakori szokott lenni ilyennél." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
mehmet
csendes tag
válasz s3nsitivity #4174 üzenetére
Köszi a válaszokat, előrébb vagyok!
Tesztelem én is 3G-n.
Közben eszembe jutott, hogy van az ismeretségi körömben egy bennfentes is. Megkérdezem tőle is.
Jelzek ha lesz konkrétum.【ツ】
-
klasszsrac
tag
Ha esetleg valaki használ Aicp-t, a következő nightly már szinte teljesen magyarul lesz.
Oneplus 6
-
NTonee
veterán
válasz klasszsrac #4176 üzenetére
én annak örülnék inkább, ha végre teljesen bugmentes lenne.
Természetesen köszi a munkát, ha te követted el a fordítást! (bár én úgyis angol nyelven használom a telót) -
Den Hadnagy
senior tag
Más is futott már olyanba, hogy a térerőikon mellett külföldön csak a "R" tűnik fel, de a hálózat típusa nem kerül kijelzésre? Lehetne ezen változtatni full stock rendszeren (jó lenne tudnom, hogy edge-en vagy 4g-n küzdök-e éppen)?
Köszi,
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
s3nsitivity
addikt
válasz Den Hadnagy #4179 üzenetére
Az R a roaming szóval ha nincs adat roamimg akkor nem fogod tudni, ha van az viszont nagy költséggel fog járni.
Határ mellett laksz?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
adamfriday
senior tag
válasz Den Hadnagy #4179 üzenetére
Dobj fel egy olyan appot, ami kijelzi külön, pl: [link]
-
k_zizzie
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki rajtam kívül olyan problémát, hogy hívás közben nem sötétül el a képernyő, illetve ha mégis, utána nem lehet életre kelteni? Valami a szenzorral lehet gondolom...most cseréltem rajta üvegfóliát, lehet az a baja, hogx beleér? Ráadásul az ébredő képernyő sem működik mindig frissítem a rendszert, ha felajánlja a lehetőséget. Vagy ez inkább Android hiba?
Tud valaki segíteni?
Kösziii -
-
pilu85
őstag
Is-mail boltról valaki?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
rankesz
veterán
Elite kernel használóktól kérdezném, a legújabb (01 21) build nektek is mintha jobban merítené a telefont?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz s3nsitivity #4180 üzenetére
Külföldön vagyok sokat, van is külföldre való itthoni vodás netem, szóval az oké, hogy roaming, de tudnom kellene, hogy mikor milyen sebességre számítsak. A G2-n pl. jelezte a roamingot, plusz mellette azt is, hogy pl. 3g van, vagy 4g, stb. Így csak azt látom jelenleg, hogy adott esetben jó a jelerősség, de azt nem, hogy milyen sebességű a mobilnetem.
Ahogy látom, app lesz a megoldás, csak pont egy nexus esetében próbálok tartózkodni tőlük, amennyiben lehet...[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz #49738752 #4194 üzenetére
Ez így van, igazad van, csak eddig nem futottam bele olyan szintű puritánságba, ami a használhatóságot már egy kissé csorbítja. Azt gondoltam, hogy szimpla beállítás kérdése. Megoldás van végülis, meg ezzel együtt még mindig ez az eddigi legjobb telóm.
Köszönöm a válaszokat.
-
tybsen
addikt
Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a lehetőséget, hogy a bekapcsoló gomb hosszú megnyomására elinduljon a kamera?
-
tybsen
addikt
Köszönöm szépen! A kamera beállításinál kerestem meg a kisegítő lehetőségeknél, de ott nem is néztem. Köszi!
Jacis: de igen, tényleg, csak sosem figyeltem meg pontosan eddig; egyszerűen néha véletlenül megnyomom és zavar
Más: ez a "ne zavarj" meg "csak fontos" profil dolog nálam tegnap még működött a "következő ébresztésig", most meg eltűnt. Egy kicsit össze vagyok zavarodva, a telefon újraindítása sem hozta vissza. Valaki tud ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest