- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz rankesz #5202 üzenetére
Üdv!
valóban... szinte stock rom és pár appocska... android rendszer 25%, képernyő 23%...
most egy restart után jóna tűnik... de kitudja meddig.
múltkor az outlook app tartotta melegen a gépet... repült is... szerencsére már jól integrálható a gmail-be
jelenleg a cellakészenlét, majd a kijelző van a stat. elején... a rendszer, os alul....
-
s3nsitivity
addikt
válasz adamfriday #5205 üzenetére
Már van plusz egy dolog, a kikapcsolt wifinél nyisd meg a wifi beállításokat és ott lesz írva, hogy hogyan tudod kikapcsolni
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
adamfriday
senior tag
válasz s3nsitivity #5206 üzenetére
A beállításokkal elég jól képben vagyok, de nem értem mire gondolsz. Akkor jelenik meg általában a kikapcsolt wifi is bekapcsoltként az akkuhasználatban, ha a helybeállításoknál engedélyezve van a wifi helykeresés. Ez nálam off. Nem először van 6.0.1 a telómon, eddig ezt nem produkálta.
-
s3nsitivity
addikt
válasz adamfriday #5207 üzenetére
Erre gondolok .
Bár ez magyarul lehet ugyan az
Mindenesetre nálam ha a scanning be van kapcsolva akkor éber ha nincs akkor nem.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
iceQ!
addikt
válasz s3nsitivity #5208 üzenetére
Ez hol is van?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
adamfriday
senior tag
válasz s3nsitivity #5208 üzenetére
Ugyanaz, de azért köszi!
@iceq9999: egyel felette írtam le
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #5204 üzenetére
nekem már az is megfordult a fejemben hogy a google direkt rondít bele a felhasználói élménybe, mert ha tartósan használod elégedetten a készüléket azzal neki szinte semmi hasznot nem hajtasz, ellenben ha váltasz...
összeesküvés elmélet OFF
-
szqter
tag
válasz tariattila #5204 üzenetére
Outlookot én is töröltem, de nekem az android rendszert írja most első helyre....
Wifi nekem nem is szerepel[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
nekem ma úgy alakult idáig, hogy
képernyő 9%
viber 7%
android rendszer 6%
cella készentét 4%
a többi 2 és 1%......akku 62%-on
ahhoz képest, hogy a kijelző 2ó10p nagyon magas energiát emészt a rendszer.... (szerintem)
az ébrentartás 11ó43p...műst két noob kérdés mivel ennyire nem volt még az 5 után foglalkoznom ezzel....
értesítési led mint olyan van?
screenshot van alapból valahogy? -
s3nsitivity
addikt
válasz tariattila #5213 üzenetére
A led létező dolog de csak root-al lehet élőszedni.
Hangerő le és bekapcs egyszerre.
-
tariattila
veterán
válasz s3nsitivity #5214 üzenetére
s tényleg... pedig ilyesmit próbáltam szerintem... le, fel, mindkettővel de nem ment... de most igen, köszi!
a ledhez root? ezmiez'má'? -
Den Hadnagy
senior tag
Akik az N-t tesztelgetik, azok láttak arra utaló jelet, hogy az új verzióba bekerülne a szoftveres navi gombok eltüntetésének lehetősége alapszinten? Vagy erre továbbra is root/fizetős app kell majd?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
jacis
nagyúr
-
Den Hadnagy
senior tag
Na akkor ennek is ennyi esélye van, mint a LED-nek gyári szinten. Érthetetlen
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
iceQ!
addikt
válasz Den Hadnagy #5216 üzenetére
Bármi előfordulhat ugyan is hónapról-hónapra jön a frissítése egy pakolgatják bele a cuccokat. Lehet még az is benne lesz, bár nem sok reményt fűzök hozzá
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jacis
nagyúr
válasz Den Hadnagy #5218 üzenetére
Azt a led dolgot a mai napig nem értem. Ott van benne és nem használható.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
s3nsitivity
addikt
Satikus a LED világítás, nem támogatja a PWM(Pulse With Modulation)-t és így tiltva lett az akkuhasználat miatt. (Nem tud villogni)
Valamint bekerült az Ambient display ami felváltja a LED-et is." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
TaylorPro
addikt
-
tybsen
addikt
válasz s3nsitivity #5228 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat. Igazából kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, egyrészt hiányzik mert megszoktam korábban, de persze bőven tudok élni nélküle. Sőt régen volt, hogy ki is kapcsoltam mert zavart a tudat, hogy ha jön valami és nem nézem meg akkor mégiscsak fogyasztja gondolom az akksit.
Szóval hiányzik is meg nem is.. most azt szoktam csinálni, hogy napközben a munkahelyemen a telefon ott van a látóteremben és ha jön valami akkor azonnal érzékelem a felvillanás miatt. vagy ha nem veszem észre akkor valószínűleg valami miatt mindenképpen hozzányúlok, lemaradni sosem maradok le semmiről természetesen
Én a telefont alapvetően egyébként is lenémítom, a sok WhatsApp meg satöbbi üzenet egyszerűen irritál, teljesen mindegy, hogy milyen hangot állítok be.. A hívásokkal meg egyebekkel is úgy vagyok, hogy ha éppen nem "látom" a hívást, akkor nem is vagyok abban a helyzetben feltétlenül, hogy fogadjam azt, éppen ezért nem is érdekel a dolog. persze ha vásárolok vagy valami olyan helyen vagyok hogy nem tudom figyelni a kijelzőt / nem nyomkodom a telefont, akkor átállítom hangos üzemmódba.
-
adamfriday
senior tag
Én a Light Managert használom a led helyett. Van benne screen mode, megjeleníti az alkalmazás ikonját a kijelzőn értesítés esetén.
-
CptAdamica
veterán
-
sqpp
őstag
válasz CptAdamica #5231 üzenetére
Van egy root nélküli megoldás a led-re is, pont tegnap olvastam az XDA-n az itteni téma miatt..
-
tybsen
addikt
válasz adamfriday #5230 üzenetére
Nagyon klassz az alkalmazás de valahogy én úgy vagyok vele hogy nem szívesen adok hozzáférést az összes értesítéshez. nyilván erre szükség van különben nemtud hozzáférni és nem tudja őket megjeleníteni de valahogy ettől én idegenkedem ( nem mintha valamilyen különleges értesítéseket kapnék, vagy fontos ember lennék )
-
Den Hadnagy
senior tag
-
sqpp
őstag
válasz Den Hadnagy #5235 üzenetére
Bocsi még is csak kell elnéztem valamit nagyon.. igazából TWRP kell hozzá és ennyi
-
jacis
nagyúr
Két hete kb történt egy furcsa dolog az N-es droiddal a telómon. Eltűnt néhány új funkció belőle minden előzmény nélkül.
Ilyen például a mappák új megjelenése vagy a háttér esetében az új funkció ami felajánlja a felhasználónak hogy a lock screenre vagy a home screenre akarja-e kirakni az adott hátteret.
Másnál minden ok?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
szqter
tag
válasz Den Hadnagy #5235 üzenetére
Így én is, de amint látom mégse műkszik root nélkül...😐
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Nexus 6, aminek betört a kijelzője, nem is ad képet. Szeretnénk róla letörölni minden adatot (factory reset + tárhely), de a lock screen miatt nem tudunk semmit kezdeni, és a recovery-t sem ismerem kép nélkül. Tudna esetleg valaki segíteni a pontos lépésekkel? Illetve, a recovery-s factory reset törli a tárhelyet is, vagy azzal utána tudunk kezdeni valamit? A telefonon sajnos nincs bekapcsolva az USB debugging.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
igor-hu
tag
válasz Just_Reboot #5244 üzenetére
Banyek, igazad van... ezt el is felejtettem, de mintha lenne erase parancs fastboot modeban, csak az nem tudom mit csinál pontosan.
-
jacis
nagyúr
Jöhetne már a májusi N update mert kicsit bosszant ez a wifi töketlenkedés...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
lilik
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Kicsit megbolondult a Nexus, az otthoni wifi-n csak a böngészőt nyitja meg, semmilyen más, netes alkalmazást nem. Más wifi hálózaton minden működik. Mit tegyek? Már az összes fórumon fellelhető megoldást kipróbáltam, semmi nem segített! A segítséget előre is köszönöm! (Rootolt, stock romon vagyok. MOB30l)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest