- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Srácok, kint van pZoley romja 6.0val, friss és ropogós!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon láma kérdésem: a WugFresh NRT-ben mi a különbség a Root-nál, ha a Custom Recovery be van pipálva vagy nincs? -
Fkris
őstag
válasz abopeti #47859 üzenetére
igen
(#47855) WolfLenny
Nálam sem jelentkezett még, de majd írok róla 1-2 napon belül!
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
CB
senior tag
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
metal01
őstag
válasz horvath85g #47865 üzenetére
Valóban. Ma már sokat javult a helyzet.
-
Fkris
őstag
válasz YAS-dude #47871 üzenetére
Igazából az LTE hiánya a legkevesebb szvsz, ha más nem, akkor alkatrésznek bőven jó.
Csak a kijelző ér 10-15 öt, akkor ott az akksi, maga a váz, donortelefonnak nem lenne rossz."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
-
radicspeter1
őstag
Srácok akinek wifi lassú csatlakozási baja van az az alábbiakat csinálja:
Töltse le chainfire Pry-Fi alkalmazását (root engedélyt megad) majd kapcsolja be jobb felül (nem kell semmi más beállításhoz hozzányúlni) majd csatlakozzon a wifihez (jelszót újra meg kell adni) sezek után kapcsolja ki a fenti kapcsolót (ergó vissza minden az eredeti állapotba) s újra jelszavazza be a wifijét. Nekem ezek után a megszokott 2 msp idő alatt csatlakozik a wifimhez 6.0 alatt.
[LG NEXUS 5]
-
Répafőzelek
tag
Saját tapasztalatból mondom, hogy a NONSTOP-os telcsik elég buherált darabok. Én rendeltem egy D821-est, 32 GB memóriával és amit kaptam az enyhén szólva is elég érdekes. Az LTE nem működik, D820-as network modul van benne, de a telcsi recovery modeban D821-et ír. A kamerán az auto focus, az hol működik, hol nem, a hátlap rögzítő klipszek közül több is le van törve. A SIM tálcán lévő IMEI szám és a készülék ténylegese nem stimmel, a doboz amiben érkezett szintén valami kínai kópia, mert baromira elütnek a színek.
De aki kijelzőt és akksit és burkolatot szeretne annak jó választás lehet tényleg.
-
Dottore
addikt
Doze Settings Editor
Ha Marshmallow van a telefonodon és persze root. -
veterán
válasz LógaGéza #47875 üzenetére
Szia!
Nem találom a hsz-t, de úgy rémlik, hogy pár napja Te írtál arról, hogy a feleséged belépőkártyáját sikeresen rá tudtátok másolni a telefonra (gondolom az N5-re).Én a saját kártyámat szeretném rámásolni a telefonomra, milyen programot használtál?
Gondolom, hogy az NFC chip segítségével így helyettesíteni tudom a kártyát a telefonnal?Köszönöm előre is!
Szerk.: közben leesett, hogy nem ebben a topikban írtad de sebaj, én úgyis az N5-re szeretném telepíteni a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz horvath85g #47891 üzenetére
Elég friss rendszer, gondolom nem buta a kártya, erről a rendszerről van szó.
A célom csak annyi lenne, hogy a telefon chipjére másoljam a kártyát. Végiggondolva viszont ez elég primitív védelmet feltételez.
-
LógaGéza
veterán
válasz horvath85g #47891 üzenetére
Igen, amit én másoltam az egy tényleg egyszerű valami volt. Egy random olvasóappot felraktam Playből, és az beolvasta és tudta emulálni a taget.
focvis
Én is ennyit tudok mondani, kb olyan volt, hogy unatkoztam, megpróbáltam, bejött. Egy ilyet megejthetsz te is."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
StarKiller89
senior tag
válasz radicspeter1 #47882 üzenetére
de amúgy ez a rendszernek a hibája, vagy minek köszönhető?
speciel engem jobban idegesít, hogy találomra eldobja lezárt képernyőnél a wifit és átvált mobilnetre...[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
pumukli56
tag
Sziasztok Nexus társaim!
Lenne egy kérdésem android 6.0-alatt hol találok olyat hogy egy adott telefon szám tiltása?
Válaszokat előre is[ Szerkesztve ]
Pü-re válaszolni nem bűn! / LG Nexus 5 White 16GB
-
slice14
veterán
Kint van az e havi security update. Kíváncsi vagyok hogy a cataclysm fejlesztője mikor adja ki.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs