- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Na, most jutottam el odáig hogy fönt van a PhilZ. Tökéletesen működik, köszönöm a segítséget. Én nem tudom mit toltak el a CWM-ben, de legalább a hivatalos oldalukon fönthagyhatnák a régebbi verziókat az ilyen hibák miatt... Remélem az új MIUI is jó lesz, most teszem fölfelé. A navbar problémára valaki talált már megoldást? Az az igazság hogy nem sok időm volt utánajárni, xposed+gravitiybox ot meg nem szeretnék egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
jakec
tag
Telepitettem a LS romot, de az lenne a bajom, hogy minden apphoz berakja alul a feketehátteres navigaciós izét... eddig automatikusan átlátszóra váltott, de most fekete a háttér s rajta a gombok. Igy a kijelző kisebbnek tűnik.
Hogy lehet átlátszóra állitani? HELP
Vagy másnak is igy van? Facbook, Clash of Clans stb.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
dsr
senior tag
Akinek Carbon Rom-ra van szüksége , de nem tudja letölteni, feltöltöttem dropboxra, nem a legfrissebb verzió, de OTA-n azonnal értesít a frissítésről az első bekapcsnál.
Parancsoljatok -
dragon1993
őstag
XDA-n találtam ezt a linket, dátum szerint frissebb.
-
dsr
senior tag
válasz dragon1993 #50656 üzenetére
Valóban az
-
helltp
aktív tag
válasz helltp #50652 üzenetére
Nagyon jó ez a 4.7.25 . Végre minden stimmel. Tegnap azért megpróbáltam a 4.4.3-as hellscore kernellel, ugyanist a hellscore manager azt szedte le magától... Nem ártott volna ha jobban figyelek mert a 4.4.2 alapú miui ugye nem 4.4.3 alapú kb. 3 perc alatt eltűnt 15% az akksiból, és egy az egyben hővé alakult, de szerencsére időben feltűnt hogy gyakorlatilag süt a telefon úgyhogy nem lett baj.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Erre (#50576) valaki nem tudna nekem választ adni?
-
mihione
őstag
Melyik 4.4.4 romot erdemes feltenni milyen kernellel?vagy inkabb korabbiakkal probalkozzak?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
A_ScHuLcZ
addikt
Romot cseréltem, és ismét előjött ezen a nem-purity romon az a hiba, amit korábban egy purity telepítés után tapasztaltam. A hiba abból áll, hogy a telefon random időpontokban zenélni kezd, mikor nem nyomkodom, nyugalmi állapotban van. Ilyenkor képernyőt feloldom, megnézem a zenelejátszó programokat, egyikben sem megy semmi. Nyomom a hangerő le gombot, halkul, de teljesen néma nem lesz.
2 lehetőség van: vagy megvárom, míg befejezi, vagy átteszem néma üzemmódra a telefont. Random, napi átlag 1-2-3 alkalommal csinálja mindentől függetlenül, de mivel irodában dolgozom, kissé kellemetlen.
Purity-nál az volt a megoldás, hogy újratettem az egészet, megint ezt kell majd eljátszanom? Más nem találkozott véletlen hasonló hibával? Nagyon egyedinek tűnik."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy holnap veszek egy ilyen készüléket.
Ti mennyire ajánlanátok?
Egy rövid kis pro/con érdekelne olyantól aki már régóta használja. -
szentkuti11
addikt
válasz Dealer95 #50674 üzenetére
Szerintem ha visszaolvasol, akkor mindent megtalálsz.
Előnye a stabilitása, a felület gördülékenysége, a mai szemmel is nagyon erős hardvere, minőségi burkolata, jó zenei képessége.
Hátránya a hátlapon elhelyezett csengőhangszóró, a kamera (újraindulgatás és minőség) és az esetleges power-gomb hibák. A kijelzője sem tökéletes, legalábbis addig biztosan nem, amíg nem nyúlsz hozzá valami custom kernellel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szentkuti11 #50678 üzenetére
De a legnagyobb hátránya az akkuidő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szentkuti11
addikt
-
mihione
őstag
SOS help kéne felment legfrissebb 4.4.4 carbon franco 210-el de valamiért nincs térerőm,fczik üzenetekre és minden simme kapcsolatos beállításra hol lehet a gond?
szerk: előtte ment egy 4.4.4 factory image is full gyaluval
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Atish19
őstag
válasz Dealer95 #50674 üzenetére
Előny: Gyors, Friss droid, Szép megjelenés, Jó ár érték arány, Sok Rom
Esetleges hibák: Vaku/kamera miatti újraindulás, Néha eldobja a hálózatot/Gyenge térerő, Bekapcsoló gomb hajlamos meghibásodni, Esetenként gyors akkumulátor merülés, SD kártya bővítés és Fm rádió nincs (ez mondjuk engem nem érint, mert amúgy sem lenne rájuk szükségem)
A bekapcsoló gombon kívül nálam a többi hiba ritkán, de jelentkezik ennek ellenére imádom a telefont és merem ajánlani. Majdnem biztos, hogy a következő telefonom is Nexus lesz ez az első telefonom amivel végre elégedett vagyok Viszont érdemes elgondolkodni, hogy esetleg az N5 fele nyiss (Mérlegeld, hogy megéri-e a felárat) Remélem segítettem[ Szerkesztve ]
-
madhat911
tag
Heló!
A Heliummal backupoltam a cuccaimat. Csinált egy backup fájlt, de amikor be akarom tölteni, azt írja, hogy "invalid backup fájl". Ezt miért csinálhatja?
Addig nem akarok bootloader nyitni, amíg nem tuti, hogy vissza bírom pakolni a cuccokat...
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz madhat911 #50686 üzenetére
sms/névjegyek mentése működik más appokkal. Doksikat, filmet, zenét, stb le tudod szedni gépre. Alkalmazások adatainak mentése a kérdéses. Próbálkozhatsz a heliummal, aztán majd ír az, akinek van pozitív tapasztalata vele, nálam biztosan nem működött, akárhogy kínoztam.
Más appot nem tudok, nem foglalkoztam velük. Titanium Backup-ot használok, ahhoz viszont kell a root jog. -
mcsabi84
senior tag
Köszi mindenkinek a választ a gps-es kérdésemre, szerintem akkor valami hardveres hiba lehet nálam. Fagyalllo vajon ehhez hasonló problémák megoldásával is foglalkozik? Gondoltam ha elviszem egyszer egy aksi cserére akkor erre is rákukkanthatna.
Viszont ha már aksi cseréről van szó, most már másfél éves a készülék, de annyira még nem látok vészes gyengülést az üzemidőben, de egy esetleges felpúposodást elkerülnék. Mennyi idő után lenne érdemes cserélni?
-
mcsabi84
senior tag
Igazából én is olyan 2 év után gondolkoznék el rajta.
Közben olvasgattam kicsit, a yahoo weather állítólag bekavar a gps-nek, szóval akinél esetleg hasonló probléma lenne, törölje a fenti appot. Én megtettem, plusz a biztonság kedvéért toltam egy factory resetet és láss csodát 5 mp alatt talált jelet.
-
madhat911
tag
Rootolva, visszaállítva, vért izzadva... :-D Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
pantomimes
aktív tag
Látom, hogy a bekapcs gomb probléma elég általános. Úgy érzem kezdődik nálam is, előfordul, hogy nem reagál ill. az is, hogy duplán reagál, ezek a tünetek megfelelnek a kezdődő bekapcs gomb betegségnek?
Van valakinek tapasztalata a GSM palotával? Még érvényes a bolti gari, van értelme megpróbálni gariztatni? (Láttam videókban, hogy nem vészes kicserélni, türelem kell hozzá, meg persze a megfelelő alkatrész, azt szeretném elkerülni, hogy összegányolják nekem, akkor inkább megcsinálom magam)
-
atike
nagyúr
válasz pantomimes #50697 üzenetére
Poén, de nekem is most kezdett el jelentkezni ez a bekapcsológomb-mizéria.
Azaz nálam valami olyasmi jelentkezett, hogy néha volt, hogy kétszer vette (ki és bekapcsolta a képernyőt gyors egymásután vagy fordítva) de ennyi.
Viszont tegnap egy olyat vettem észre, hogy nem lehet kikapcsolni a telót. Itt viszont az volt az érdekesség, hogy akárhogy is nyomtam hosszan mindig csak a kijelző kikapcsolásig jutott, de a kikapcsoló menü soha nem jött be. DE. Mondom kikényszerítem az újraindulást (8 mp-ig nyomvatartani a bekapcsológombot), újra is indult.
Ahogy bebootolt mondom kipróbálom a kikapcsolást. És simán működik....
Ez a momentum számomra valami szoftveres dologra utal, és most a kétszer-veszem-a-gombot dolgot sem produkálja...
Másnak mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Figyelt már meg bárki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...