Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomPack
őstag
Most leszedtem a legfrissebbet. Nekem szaggat gyors és lassú görgetésnél is, és elmossa a tartalmat. De lehet csak az én szememmel van a baj. Otthon a családban sem veszi észre rajtam kívűl senki ha HD filmet nézünk és 60hz ről átbillentem a tv-t 24p módra, és hiába mutogatom, hogy nézd az oldalirányú pásztázást, már nembszaggat a kép!! -jaj, dehát eddig sem szaggatott!
Szóval feladom, a gyári android böngetötől legalább nem folyik ki a szemem. Még marad. -
bodoraudio
aktív tag
válasz C.Brigante #13098 üzenetére
Érdemes megnézni hogy általában milyen romhoz/kernelhez/programhoz/beállításhoz köthetőek a hibák.
Mindig van magyarázat. -
FearTomi
őstag
-
Benex
senior tag
Sziasztok
ha minden jól megy még a héten , max jövő hét elején csatlakozni fogok hozzátok mint nexus 4 tulaj. Gnexről váltok 1-2 kérdésem lenne
Tényleg igaz h nagyon hamar melegszik a teló?? Nem szokott lefagyni a teló olyan szinten h nagyon nehezen térjen magához??(gondolok itt arra h unbody a háza) Ha új romot teszek fel és valami folytán bootloopol a teló ..akkor mi a teendő , mert eddig akksi ki és be .Nagyon várom már hogy meglegyen telenortól fogom venni.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
FearTomi
őstag
Melegszik, de nem jobban mint bármelyik másik teló amiben 4 mag + egy viszonylag jó grafikus gyorsító dolgozik. Akár mennyire melegedett fel, soha az életbe nem fagyott nekem még le emiatt, sőt, egyáltalán nem fagyott még le a teló Amúgy nem nehéz újraindítani bármennyire is fagy le, power gomb hosszan nyomva bármilyen fagyásos helyzetből kihúzza a telefont.
Custom romokról nem tudok mit nyilatkozni, mert annyira bejött a gyári, hogy eszembe sem jutott romot cserélni, de még rootolni sem.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
szponzor
senior tag
Olyat lehet, hogy az alkalmazásoknál egyenként állítok be hangerőt? Pl. e-mail, SMS értesítés jöjjön full-hangon, de a Facebook csak mondjuk 25%-os hangerővel. (Paranoid Android ROM-ot használok)
-
Kari1
aktív tag
A'szem már volt róla szó hogy a két chrome nem ugyanaz renderelési szempontból (más motort használnak, ezért nincs értelme hasonlítgatni...)
Amúgy webkit-et szerintem nincs értelme mobilon használni az opera esetén is meglátszik hogy most hogy váltottak webkit-re mennyire sz*r lett... (majd talán a blink lesz jó ha a google vmikor kihozza)[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz bodoraudio #13113 üzenetére
nomost, hogyis mondjam el magánaaaak... stock 4.2 nél nem biztos, h érdemes megnézni ezeket (ha jól emléxem gyári, root-olatlan romról beszélünk, nem főzöttről)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
ignaczsanyi
csendes tag
Sziasztok nem tudjátok, hogy lehet-e a google play-ről nexus 4-et rendelni, ha szlovákiai vagyok?
-
assemble
addikt
Az iOS egyebkent sok helyen csal. A bongeszoje pl egeszen a 6-os verzioig lebutitotta a kepeket amik 1024*1024-esnel nagyobbak voltak. Tehat letoltotte teljes meretben (azaz az adatforgalom semmivel nem volt kevesebb), majd lebutitotta, es eldobta a letoltott jo minosegu kepet, es a butitott homalyos szart jelenitette meg a helyen - ez kulonosen kellemes latvany volt pl egy retinanak csufolt ipad-en De cserebe legalabb szmuszan lehetett scrollozni az ocsmany kepen. Az egesz iOS egyebkent elegge errol szol, legyen szmusz mindenek felett, aztan minden mas (mint pl funkcionalitas, kenyelmi funkciok, dinamikusabb feluletek, nyitottsag) masodlagos.
Ellenben a Chrome sztem kb egy az egyben ugyanaz, mint asztali bongeszokon, ott nincsenek ilyen butitasok, minden tabot kulon processben futtat, a legtobb html5 cuccot is tamogatja, meg a WebGL-t is tamogatja (csak egy flag-et kell atallitani hozza). -
twine
veterán
válasz FearTomi #13116 üzenetére
próbálgattam pár napig, de nekem ott hasalt el a "next browser" hogy nem tudtam vele kép linket másolni,,,,
A "hosszú klikkes tudása" nekem elég harmatosnak tűnt,,,,
Több példát nem tudok felsorolni hirtelen,,,de nekem az már probléma, ha egyik weblapról a másikra nem tudom egy kép linkjét másolni,,,
kicsit butácska,,de persze attól még lehet valakinek jó.... -
gszabyka
csendes tag
szerintetek megeri megvenni ezt a telot ?
ugy 350 euroert kapnam meg a legujabb (pockokkel) 16 gb os verziot,feketeben fuggetlenul 2 eves garanciaval
mi szol a telo mellett/ellen ?
mennyire szamit erosnek a hardvere? kb meddig lesz kozep-top telo kategoriaban ?
kepernyoje milyen? a szinek, merete? nem zavaro az aljan es tetejen levo ures ter ? a kapacitiv gombok sokat ellopnak a 4.7 es kijelzobol ?
mennyire melegedik intenziv terheles alatt? a throttling nagyon lebutitja? akadnak a jatekok throttling alatt ?
akku meddig birja korulbelul ?
s a legfontosabb h megeri-e most megvenni, v varni par honap es venni pl. egy Oppo Find 5 -t.
kb mennyire fog arban lemenni 350 eurorol ha kijon majd az uj nexus ?
ha valakinek turelme van, kerem valaszoljon, ertekelnem[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz gszabyka #13133 üzenetére
én most lépek a melóból, úgyhogy csak röviden:
A teló nagyon jó...de onnan közelíteni szerintem nem szabad egy telefont, hogy meddig lesz "top"..
A kérdés hogy neked milyenek a felhasználói szokásaid, és mire használsz egy ilyen telefont...
szvsz,,,nincs versenytársa, hiszen ebben az árban ilyen tudást nem kapsz...
OPPO find 5 egy másik kategória,,,,A nexust a google támogatottsága miatt veszik a legtöbben...
Az Find 5 egy picit drágább ha jól tudom (cca10-30 ezerrel)
Állítólag jó a szoftveres támogatottsága annak is,,,csak tudj kiigazodni a "kínai" betűs honlapon,,,állítólag az is szokható,,és egy idő után fél szemmel is lehet romot frissíteni,,,de ez már tényleg egy másik történet...
Az én véleményem az hogy nagyon más az oppo, és a nexus...nem mernék ebbe belebonyolódni hogy melyiket vedd....
Ezt tényleg neked kell tudni....Ez egy nyers "google droid",,,,az meg egy jó minőségű "kínai"....
Ember legyen a talpán akli összehasonlítja,,,,
Egy biztos !
A Nexus nem fog csalódást okozni....hát nem lett rövid
A többiek majd biztos részletezik
üdv[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Nem tudom mire gondolsz Amúgy, ha bele gondolsz, hogy egy kevesebb mint 1 hónapos Browserről beszélünk és már jobb mint a Chrome, akkor igen csak isten ez a böngésző Amúgy ma kapott egy updatet amiben kb. 40 új dolog került bele és még mindig ugyan olyan smooth és gyors
https://www.dropbox.com/s/ajr3mo3ee5s4hrx/Screenshot_2013-06-03-15-49-09.png[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz ignaczsanyi #13129 üzenetére
Szia, én most Szlovákiában vagyok, Magyar szindróma, innen sem engedi. Egyébként proxy-n keresztül bárhonnan megnézheted bár csak annyival leszel előbre vele, h láthatod van vagy nincs. Rendelni csak a kinti adatokkal tudsz. (ismerős kell)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Worlon83
aktív tag
válasz C.Brigante #13137 üzenetére
Garancia miatt meg nem biztos, hogy megéri rendelni. Ami megérné ezt a kockázatot, ha Amcsiktól rendelnénk 350 dolcsiért, és nem a szomszéd országból 350 euróért. Amúgy itthon már 110.000 körül megkapod, ami nem is több mint a 350 EU. Garancia meg ugyan annyi.
Vagy megpróbálsz venni egy jó állapotú használtat, amit lealkudsz szépen. Bár elnézve a használt árakat, nem sokkal kevesebbet érnek érte, mint az újért. -
Benex
senior tag
válasz bodoraudio #13135 üzenetére
Tudom hogy onnan jöttél
és akkor hozzád lenne is egy kérdésem mint aki gnexet használt
adatok alapján a gnex 4,65" és az n4 4,7" és hogy ezt ha kézbe fogja az ember a telót érzi a kicsi különbséget??? és milyen értelemben?? képeken nekem mintha szélesebb lenne az n4S23 Ultra | Sony A7 IV
-
szponzor
senior tag
válasz gszabyka #13133 üzenetére
Véleményem szerint ez a legjobb ár/érték arányú telefon jelenleg. A hardvere jó ideig elég lesz, de az Oppo-ban is ez a vas van. Ha nekem nem elég a 4,7", akkor válaszd az Oppo-t szerintem, egyébként a Nexus a jobb választás. A szoftgombokat el lehet tüntetni, mint ahogy a képernyő színei is javíthatóak egy bizonyos mértékig. Én a throttling hátrányával nem találkoztam eddig, max. benchmark-ban, bár az Alien vs Predator, NFS Most Wanted és GTA 3 szintű játékoknál nem biztos, hogy előjönne a throttling hátránya.
Akksi felhasználói szokás függvényében 1-2 nap.
Én biztos, hogy ezt venném most, mint pár hónap múlva egy ugyanilyen vasat nagyobb kijelzővel és megkérdőjelezhető támogatással/garanciával. Az új Nexus szerintem októberre várható, szóval a helyedben megvenném most. -
Benex
senior tag
válasz bodoraudio #13141 üzenetére
fuu kíváncsi vagyok már nagyon
IPSnél írják h nincs olyan szép mint a samoled (viszont nem is ég be ) ez mennyire igaz??(persze most ez nem fog befolyásolni , csak azért megkérdezemS23 Ultra | Sony A7 IV
-
FearTomi
őstag
"Nem olyan szép" ez szubjektív dolog! Szerintem szebb, mint a samoled, mert nincsenek vibrákló színek...persze van aki a samoledre esküszik. Amúgy az egyik kollega múltkor írta, hogy neki mintha beégett volna a kijelző, de ez egyéni hiba volt, a neten sem találtunk rá másik példát.
-
Worlon83
aktív tag
Nálam nincs gond a képernyővel.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy a Samu képe nem szebb, hanem eltúlzott színeket használ. Ez gyakorlatilag minden termékükre igaz. A színhűség 0. Lehet jobban néz ki rajta egy film, játék, de pl. grafikai munkákra használhatatlan az összes Samsung termék.
Ha megnézed egy nem (annyira) csaló monitorral, akkor jössz rá, hogy Samsung "szebb" de mégse stimmel valami, ennyire kék ég nincs, ahogy ennyire zöld fű se. -
Worlon83
aktív tag
válasz C.Brigante #13145 üzenetére
Bocs, nem
De ettől még igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest