Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Furcsa mód nagyon kevésszer merül fel a cube stereo hybrid a topikban, ha rákeresek szinte csak Runnert dobja be, aki épp azt bizonygatja hogy milyen jó ár érték arányú gép, aztán még sincs senkinek a csoportból.

    Ma voltam megnézni egyet, zsír új, jó árat adtak rá, és tényleg top cuccokkal van szerelve ahhoz képest hogy 5000 euro, na de az a töltési port sapka valami nevetséges dolog, egy ilyen gépen.
    Nem is tudom megérteni hogy lehet ennyire kevés figyelmet fordítani rá, minek XT fék, elég lenne az SLX v akár deore és raktak volna még pénzt a fejlesztésbe, legalább egy gumigyűrűs rendes zárat terveztek volna rá.

    Nem fotóztam le, de egy teljesen átlagos műanyag jobbra csúsztatható kis fedél, szerintem 20-30 mozgatás után elkezd majd kicsit kotyogni, onnantól még annyira sem zár majd, és 1-2 év átlagos mosás után elkezdhet korrodálódni a csatlakozó.

    Én nem értek hozzá, nem sok megoldás láttam, de a Specialized eléggé profin végezte el a házifeladatát! 2 védő sapka, gumigyűrű, mágnes, minden van ott.

    Mellesleg annyit tudtam meg, hogy M-es méretben ez a bringa nem passzol a 179cm 84 lábhosszhoz.

    A rásegítést adagoló kar is igen gagyi élőben, a képeken elég faszán mutat, de olcsó műayag hatása van, és a ledek sem szépen világítanak, nem értem miért nem lehetett ezen is dolgozni még kicsit, és közelebb kerülni a specihez, a nem szégyen a legjobbtól lopni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák