Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Somatom #4690 üzenetére

    Szerintem te állj le. Attól, hogy a szűk agyadba nem fér be, én még pont úgy cselekszenek, ahogy te életszerűtlennek, nem reálisnak stb. tartod, tehát már nálam elbukott az okoskodásod. Megengeded, hogy úgy használjak és azt, ahogy és, ami nekem tetszik mikor jó erőben vagyok anélkül, hogy kvázi lehülyéznél? Senki nem mondta, hogy erre mutatkozik a legnagyobb igény, de van ilyen. Lehet, hogy te gyenge vagy hozzá. De van, aki jogkövetés miatt, technológiai okokból, stb. nem módosít, de ha jó kedve van, jó erőben van, siet a munkába rendszeresen túlviszi a 25-ön. Mikor már belendül a gép nem is olyan nagy a különbség (persze nem a te rücskös kerekeddel).
    (Örülök, hogy Kron1-ra hivatkozol, akinek a hozzászólásán is látszik, hogy veled ellentétben nem nyilatkoztatja ki, miért akarnak unlock-kolni annyian, csak rád hagyta. Meg ez a néhány topiklakó a reprezentatív minta... :DDD )
    Tisztán leírtam, hogy a legjobb lenne unlock-olni, de 1) egész jól bírom a túltekerést, 2) a covid miatt szinte sehova nem kellett mennem, és ez azóta is csak töredékében állt vissza, kevésbé akut a téma 3) ilyen relatíve régi gépre, már nem költenék, hiszen tovább vinni nem tudom, inkább félre teszem a következőre (emiatt bukod azt szöveget is, hogy ragaszkodom ahhoz, hogy olyan jól választottam volna bringát, főleg, mivel ez az első: pl. fogalmam sem volt, hogy mennyire eltérőek az unlock lehetőségek).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák