-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz KROK640 #73295 üzenetére
Dino-s Geforce 256 és a Radeon 8500 nagyon tetszett anno.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Terminal Velocity hasonló
F29 RetaliatorDangerous Dave
Romero szerint a Dangerous Dave-sorozatnak a Dangerous Dave in the Haunted Mansion a legjobb része.
Ezzel soha nem játszottunk, de úgy tűnik 3 év alatt grafikailag visszafele fejleszthettek, mert ránézésre EGA színvilágot tud csak nyújtani.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Trailblazer
veterán
válasz KROK640 #73293 üzenetére
Az intel konkrétan és jól láthatóan képtelen egy életképes diszkrét vga-t kiizzadni magából. Ez azért különös, mert gondolom, jól megfizetett szakemberből, technológiából (úgymond know-how) és igényből nem szenvednek szükséget...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #73307 üzenetére
Ez így volt, van és lesz is még egy darabig. Olyan mintha nem akarnák de muszáj és ez a kínlódás van belőle...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
DJGABI
addikt
válasz Ciccuka #73304 üzenetére
uhh, Skyroads-ot pár hónapja elővettem, a platformer-űrhajós dark souls na jó, így felnőtt fejjel nem volt annyira nehéz, mint anno.
Terminal Velocity itt is megvolt
(#73297) KROK640 oldalak óta erről szól a topic, hogy most nem igazán érdemes váltani... Max procit erre az i3-10100F-ra vagy egy jóáras 1600AF. De a VGA téma... Mondjuk a napokban pont volt GTX1660 88k-ért alzán, azon én is erősen gondolkoztam, ha vissza is térnek az árak normál kerékvágásba nem mostanában lesz újra ennyi...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #73307 üzenetére
az igp egy dolog, drivert nem tudnak írni
sok éve mikor már sikerült értelmes hw-t összehozniuk és rájöttek hogy kell drivert írni, az akkori fejes leépítette az igp részleget ( :
aki azóta már "lemondott", de miatta tart ott több területen az intel, ahol_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
válasz berek21 #73310 üzenetére
Otthon is lóg a kulcs a nyakában
Anyuci biztos a lelkére kötötte, hogy le ne vegye, mert ha elkóborol, nem tud bejönni.
Mint a régi kulcsos gyerekekAmúgy ez nem ugyanaz a zenész fószer, aki csilliárdokért árulta a csak füzetben lévő kiadatlan remekműveit?!
Kor, igényszint hasonló lehet. -
koby11h
őstag
Nem aprózó - tekintve, hogy Ikea - de jó poén, bár én még mindig inkább a mérőszalag híve vagyok...
[link]"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Chaser
legenda
-
BiP
nagyúr
vaz. nem semmi.
Mondjuk azt a tiramisu-t se enném meg, ami tömlős sajtból készül, és nem a sokkal lágyabb, édesebb mascarpone-ból.
Hullalát meg kellett néznem neten (gyk: cukrásztejszín márka, így már ismerős)
(Drágám, kérsz egy bögre riskát? A mit? )És milyen igényesen van ráhajigálva a babapiskóta.
-
válasz KROK640 #73298 üzenetére
"Ez a Gamer PC egy bődületes, rettenetes, gigantikus..."
Átb*szás.
De biztos a "Gamer HDD" miatt ennyi.
-----------------------------------------------------------------------------
#73302 Ciccuka: Ez viszont mekkora királyság már. Korábban már láttam, de teljesen megfeledkeztem róla.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Top cat
addikt
Majd eszik hozzá szenes fagyit.
-
Gyuri27
félisten
11.25-én irtam egy srácnak. Ugye jött a karácsony. Most válaszolt.
Mit írjak neki?Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Top cat
addikt
-
válasz Chaser #73326 üzenetére
Nem ártott helyretenni, amit helyre kellett tenni.
Már élesítettem Mazsolát™, Tádét™ és Morzsit™. COME AT ME!
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Astroboy
őstag
Pedig ez a fekete-kaja divat közel se ma kezdődött, már ~20 éve is lehetett kapni pl. fekete hamburgert az USA-ban, no meg a világban egy-két helyen.
Csak azt a tintahal tintájával színezik ami teljesen ártalmatlan, de ugye mi nem szívunk a hanyatló nyugat ópiumából így marad az aktív szén, ami ezek szerint -hosszú távon- nem túl egészséges. -
Astroboy
őstag
válasz aprokaroka87 #73345 üzenetére
999 dínárért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok