- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz kenwood #33249 üzenetére
Nálam volt aki úgy kezdte: Ha kiviszem csepelre házhoz, és adok egy hét próbagarit, akkor megveszi a cuccot, a meghirdetett át kétharmadáért.
Csak annyit írtam vissza:hogy ekkora kedvezményt még az anyukája se adna egy numera árából.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
válasz kenwood #33248 üzenetére
Az attol fugg, mit akarsz.
En pl Wimbledonban lakok (az mar zone3), olyan felosztasban, hogy egy ketemeletes csaladi haz egy pici kerttel. Szerintem ez egy nagyon jo kornyek, es fel ora alatt bent vagyok a belvarosban, ha olyan ingerem tamad. Annal Budapesten se volt kevesebb ido.A foldszint a kozos ter, nagy nappali, nagy konyha, stb.
Az elso emeleten van ket kis szoba meg egy furdoszoba/wc.
A masodik emelet egy nagy szoba, furdoszoba/wc.
Az elso emelet a mienk (gyerek, asszony, en).
A masodik emelet egy regi jobaratome, ahol egyedul lakik.
Ez az albi kerul havi 2300+rezsi-be osszesen harmunknak. Mi fizetunk 1300-at, plusz a rezsi nagy reszet, havi osszesen kb 1600at.Szoval, attol fugg, mit akarsz. Ha full egyedul lakni egy kis hazban/berhazban, jo kornyeken, az is megoldhato havi kb 1300+rezsi-ert.
Itt jegyeznem meg, hogy en se azert jottem ki, hogy szarabbul eljek, mint otthon. A fizunak kb ugyan akkora resze megy el albira, mint otthon, csak epp ott egy fostalicska panel tizedik emeleten egy 1,5 szobas lakasban laktunk, itt meg egy kenyelmes, nagy kerteshazban a mienk egy szint, plusz ott a nagy nappali meg a kert.
Az, amirol Te beszelsz, a tomegszallas, az heti 100font. Azt azok szoktak hasznalni, akik tenyleg csak azt akarjak, hogy 3 ev alatt megszedik magukat, es rohannak is haza, altalaban a mesekkel, hogy mennyire szar nyugaton az elet. Ha elni josz ki, nem sporolni, akkor nagyon kenyelmesen es jol lehet elni, raadasul az ember megtanulja, hogy letezik a "kimarado" penz fogalma. Az azt jelenti, hogy ha nem sporolsz, hanem kenyelmesen elsz, de hulyesegre azert havi mondjuk 300 fontnal tobbet nem koltesz, mennyi penz marad ki a ho vegere. Magyar fejjel ez a fogalom szamomra felfoghatatlan, sot, igazabol meg mindig furcsa, nem tudom megszokni a dolgot, hogy van ilyen is.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
TaaT
nagyúr
válasz kenwood #33248 üzenetére
"ramir,h vmit be kene szamitani.
megnezem,mennyiert hirdeti,jo ar"Nekem legutóbb olyan volt hogy össz 15.000ft-ért hirdetett cuccaimért adott volna 1db olyan cuccot amit ő 8.000ft-ért hirdetett. Aztán amikor mondtam neki hogy 5000ft-ért beszámolom a cuccát már vissza sem írt.
Give them hell Ukraine!
-
patomi
őstag
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Smiley
addikt
Az i7-es CTO MacBook Pro azert odabasz rendesen itt a 127.0.0.1-en
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
TaaT
nagyúr
"Költözés miatt eladóvá vált bútorok alig használt állapotban."
Színesrézbőrű érdeklődő: "Kûldj mán egy árlistát priválrba"
Give them hell Ukraine!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Smiley #33263 üzenetére
Mekkora kanyar van benne az optikai meghajtó oldalán; biztos olvas még lemezeket...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Sehol sincs már belőle!
Nekem maradt 3db Nitro 4GB.os.
Ha akarod, akkor még ma este a Tiéd!
Aki bányászik, az pontosan tudja, hogy milyen kártya ez!
Aki először felhív, azé a két kártya!Nehéz is matek, na
-
kenwood
veterán
az aranylaz alatt is nagy biznisz volt az aso meg a szita ertekesitese
ujabb "vevo" tipus :
nagy lendulettel keres meg zaporoznak az uzenetek. vgat venne,de mar a traktorokat is kivesezzuk. telon is felhiv. ma sok a melo,de holnapig el ne add! soha nem keres tobbet, ha te irsz neki,nem is reagalMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Trailblazer #33273 üzenetére
Na jah!
Egész tárházas infó áradat! xD
Egyébként meg, mi a lófütyi ez? -
MK VII
veterán
Srácok...
Az emberek úgy általában szeretik, ha fáj? Vagy miért ostorozzák magukat szétbuherált, nem működő, kukába való mocskokkal?
Csalósban megint bebizonyosodott, hogy az emberi szarrágás határtalan méreteket ölt...
Milyen indíttatásból vesz meg valaki egy szétbarmolt iphone 5S-t 20 ezer forintért, mikor működő, jó állapotút már 40-45 körül lehet kapni?
Valamiért nem tudom sajnálni az ilyen embereket..[ Szerkesztve ]
-
válasz MK VII #33282 üzenetére
Igazabol ez csak annyi, hogy igy mondhatja, hogy iPhone, iDidIt, iPaidLess. Csak most ebbol lett az iDeepThroat.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
madgie
titán
válasz shteer #33285 üzenetére
A nevéből meg az első pár sort elolvasva már felsejlett lelki szemeim előtt, ahogy elképzelte, hogy ő húszezeré' bizony olyan áffónt vesz, amibe csak belepattint egy háromezer forintos aliexpresszes akkut meg egy hasonló hatezres kijelzőt oszt milyen jól keres rajta.
Leejteni meg biztos úgy ejtették le, hogy kiugrott belőle a kijelző, minden járulékos kár nélkül. Meg hát az akkut is olyan egyszerű kiráncigálni, egy fél kiló ragasztó van amúgy alatta.
Édes Istenem, házhoz megy a pofonért... Már a piros házból gondolhatná, hogy valami tákolt sz*r, amit össze sem tudott rakni a kedves eladó, nagy valószínűséggel szétszedés közben összetörte a kijelzőt, meg az akkut is érzéssel káromkodta ki a helyéről.
[ Szerkesztve ]
-
66zio
aktív tag
Hülyétkapokazapróktól a másik oldalról. Van egy hirdetésem itt és már 981-en megnézték (Sose nézték még meg ennyien a hirdetésem), de egyetlen egy érdeklődést nem kaptam még. Se normálisat, se mennyit engedsz a feléből félét. Ez most mi? Mit rontok el?
-
-
MK VII
veterán
Ja tényleg... Dr. Romano kolléga cinikus hirdetése is megér egy misét a bányászósdi témához kapcsolódóan..
Remélem így maradhat...Ez a nem mindegy, na....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest