Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Videó bemutató [link] CWT -
7Heads Drago
veterán
Esetleg egy teszt róla.......?
-
Dyno
veterán
CWT volt egy sejtésem, mikor olvastam hogy csak a1,2kw-nak van ketté szabva a 12V-os ága, köszönhetően ugye annak van majdnem hogy két 600W-os bél a belsejében, pontosabban két 500W-os elektronika.
Más: a többi is CWT lesz szerintem.
Továbbá: ez a színezős cuccc tetszik, halesznek nálunk kaphatóak(amit kétlek) és valóban CWT vagy hasonló minőségű belecske lesz benne veszek egy 550-estÚgyis gondolkozom valami sli rendszerben, bár ez a távoli jövő még.
(#9) Nordic: Nem a ventilátor sebességét jelzi, még le is írták hogy a "kimenő teljesítmény jelzik".
-
zeg
őstag
'Hórusz szeme'? Hát eszemf@szom megáll
-
14adam
addikt
válasz
Angel1981 #10 üzenetére
első tápként tökéletes.Majd belerázódnak,csak jó beleket kell nekik vásárolni és akkor nem lesz gond.De ha tényleg cwt akkor "e örő e bodotá" lesz
De általába mindegyik táp eladó az 1kw környéki tápokba cwt vesz,ott a corsair,chifi, gigabyte, in win... A kisebbekbe biztos más belső lesz -
Angel1981
veterán
Jóknak tűnnek a tápok, de talán egy ilyen neves gyártó, már Bronznál följebb uis mehetett volna....
-
Nordic
Közösségépítő
"Ezek a kimenő teljesítményt jelzik: 0-50%-ig zölden, 50-100%-ig kéken, és 100% fölött vörösen világítanak. "
Azt megnézném, amikor a venti 120% megyCsak nehogy elrepüljön a házikó. Amúgy lassan nekem is kellene egy jó kis sdd, csak marhadrágák.
-
^Clown
addikt
Az A-Data jó, szimpatikus márka. Azt kéne tudni, hogy a tápjaiknak milyen a belük.
-
Krisinto
őstag
Ramok is jól sikerültek,a tápokra is kíváncsi leszek
-
14adam
addikt
A 80plus bronze-t úgy kapják,hogy 20 és 100%-os terhelésnél 82% fölötti és 50-os terhelésnél pedig 85% felett kell lennie a hatásfoknak,tehát 85 fölött van egy picivel ideális terhelésnél.Japán kondi,nyami
-
zazahoho
őstag
Az ssd árára kíváncsi vagyok ,lassan már megfizethető áron is adhatnák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest