-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tezsparker13
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de itt jobban pörög az élet.
Q10-en, hogy tudok Hard resetet nyomni? Törlődjön minden, minden gyári beállítás vissza álljon
Köszi!
-
Laurh
aktív tag
válasz tezsparker13 #20053 üzenetére
Szia!
Beállítások és azon belül Biztonság és adatvédelem ---> Biztonsági adattörlés.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
sasa134
addikt
válasz tezsparker13 #20053 üzenetére
Lehet, hogy eltart egy darabig, várd ki türelmesen. Nem 5 perces művelet.
Akkor megy a Q, jön a Z ?
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
közben bepottyant egy OS frissítés, OTA: 10.2.1.2977
Avanti Roma
-
DJosef
őstag
-
littledon
tag
Használja valaki a BeBuzz 10 Pro-t? Valamiért egyszerre jelez az alap notification is meg a BeBuzz-os is... Pl FB-re beállítottam, hogy kék led villogjon, de először villan pirosan majd kéken és utána felváltva... Van amikor a hang is összekavarodik... A gyári értesítéseket valahogy ki kellene, hogy kapcsoljam? Kinek mi a tapasztalata az appal, megvettem mert sok a pozitív hozzászólás worldben, szerintem csak én vagyok a béna... Köszi
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Laurh
aktív tag
Más is találkozott hivatalos térképnél hibakóddal? (2001) Továbbá a lezáró képernyőnél amikor új mail érkezik randomra kilistáz régebbi emaileket is.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
littledon
tag
válasz Polarstar #20066 üzenetére
Kétlem, hogy 10.3 ba beteszik a ledet + rezgés szám/hosszúság és még azon nyalámságokat amiket az app tud, mellesleg OS7 en is jó alkalmazás volt... De neked legyen igazad! Ettől függetlenül nem lettem okosabb a kérdésemet illetően...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
zolee0307
őstag
Tudtok olyan alkalmazást ami tudja szerkeszteni is a libre office fájlokat?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
gretzky77
veterán
És ki mondta? Amúgy kikerült a crackberryre autoloaderes formàban stl 1-re gondolom ez teljesen megegyezik a kiadott frissitéssel mert nagyon hamar elindult az OTA gyanitom nem vàltoztattak benne ha ilyen hamar kiengedték!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Madara-san
aktív tag
Na, megvolt az akksi feltöltés 100%-ra, majd kivettem egy 3 órára. Ezek után várok 48 órát, hogy alakul a fogyasztás. Ha szarul, akkor megy a secure wipe, ha úgyse akkor szerviz. Egyébként a törlést hogyan érdemes végre hajtani? BB Link-el, vagy a készüléken belül?
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
nagyúr
válasz Madara-san #20088 üzenetére
Készüléken belül oszt annyi. Csak várd ki.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
turbulencia8
őstag
válasz Madara-san #20032 üzenetére
És a PIM mennyire használja procit? (Ha a készülékfigyelőn belépsz, akkor látnod kell, nálam átlag 0,4%, max. 1,1% úgy, hogy az egyik fiók - nem gmail - push módban van.) Ha melegszik, akkor valamelyik app túlhajtja a telefont, ne csak az akkufogyasztást nézd, hanem a többi részletet (CPU, használt adatmennyiség stb.) is vizsgáld meg!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #20091 üzenetére
Nekem most 4.9% a PIM, de olyan "alacsony" érték hogy nem tudom hova tenni.
Érdekes hogy a háttérben hagyott twitter volt éjjel a legnagyobb fogyasztó. Nyilván nem sokmindent csinált. -
nagyúr
Már két hete is, hogy volt egy nagyon durva BBM leállásom. A mobil az után átment a 4 óra készenlét módba. Nem vicc, 4 óra készenlét!
Forró volt, hogy lehetett volna sütni vele bármit. Vagy vasalni, esetleg teát főzni.
Megoldottam, nagy nehezen. Azóta is erősebben merül, de nem úgy, mint akkor. Még akkor sem, ha nem nyúlok hozzá.
A BBM jelenleg is baszott lassú. A szoftver update után jó volt, mint a villám. Most olyan, mint mint egy rokkantnyugdijas szupermen altatóval.Erre ma, egy BBM ismerős megjegyezte, hogy két hete roppant szar a BBM, merülnek a telefonok(nem kevés számú telefonról van szó) - és ő a BBM-re gyanakszik egyértelműen.
Nálatok mi a helyzet?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz hericstamas #20090 üzenetére
Van valami új, érdemes feltenni leszedni?
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #20096 üzenetére
BBM C001A9A73 Magyar Channel-Surfer ?
-
DJosef
őstag
Tudom, hogy off, de ma reggel rám tört egy érzés, hogy kell nekem egy Z30.
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest