- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
válasz lezerpiramis #20403 üzenetére
Igen, próbáltam ezt is számításba venni. Igazából nem nyomkodom a jelenlegi telefonom se egész nap. Nem játszom rajta, zenét ritkán hallgatok. Ha a jelenlegi szokásaimat nézem, akkor nagyjából napi 1 óra telefonálás és fél óra internet az, ami biztos. Ezen felül természetesen üzenetküldő alkalmazásokat gyakran használok, 1 db e-mail címet szinkronizál a jelenlegim 15 percenként és ami még rendszeres, az az ébresztés. Így, ahogy az imént is említettem 2G-n bízom az egy napban!
-
bloomberg
tag
válasz lovace #20404 üzenetére
Én kb. ugyanígy használom a z10 stl 100-1 verziót (az az amit többet szidnak) annyi különbséggel, hogy nekem 3g-n van folyamatosan reggel 7-től este 7-ig (éjszaka 2g és adatforgalom lekapcs. valamint dnd) és így is kibír két napot.
Nálam twitter, bbm 4 e-mail szinkronizál (változó időközönként) folyamatosan.
-
Hutiii
csendes tag
Ne haragudjatok, lehet már volt róla szó, de ennél a 10.2.1.2941 szoftvernél van frissebb verzió? Ezzel eléggé melegszik a telefon és talán picit jobban is merül nálam.. köszi!
-
lovace
aktív tag
válasz bloomberg #20405 üzenetére
Köszönöm, így már nyugodt szívvel várom a készüléket! Megrendeltem a helyi Telekomban, szóval néhány napon belül a kezemben lesz és majd nyaggathatom a fórumtagokat a kérdéseimmel, de addig is letöltöm a használati utasítást és olvasom az első hozzászólást, hogy ne legyek teljesen tudatlan, mire megérkezik.
-
mcferenc
csendes tag
válasz turbulencia8 #20336 üzenetére
Köszi szépen! Nincs ok az aggodalomra, 3 év vagy annál több év munkáját értékelni fogják, csak ha rossz indulatúak a bizottsági tagok, de az őket jellemzi, nem a te munkádat! Szóval hajráf!!
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Autoloader vagy zacsis country kódja van valakinek a .3247-hez?
-
lovace
aktív tag
hagel
Most lehet, hogy az okostelefon-pokolra jutok, de nem szoktam telefonon youtube-ozni
wifit a mostani - androidos - telefonomon akkor használtam, ha valamilyen nagyobb méretű alkalmazást kellett telepíteni, vagy frissítést kaptam és nem szerettem volna az egyébként nem túl combom mobilnetem erre használni.
turbulencia8
Jobbnál jobb hírek, már alig várom, hogy végre kezembe kaphassam a készüléket! -
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Most melyik a legmegbízhatóbb leak OS a Z10 (STL100-2), amit érdemes lenne felrakni ?
Köszi előre is
-
solties
tag
Azt miért csinálja a telefon, hogy ha hív valaki aki szerepel a kontaktok között, fordítva jeleníti meg a nevét!
(Utónév, Vezetéknév). Annak ellenére, hogy a kapcsolatok között minden nevet jól rendez és jelenít meg, egészen pontosan úgy ahogy én beállítottam vezetéknév utónév szerint.
Nem egy vészes dolog, de már megőrülök tőle![ Szerkesztve ]
-
-
Hutiii
csendes tag
Aki felrakott a .2941 verziónál újabbat, tapasztalt valami változást?
-
MODERÁTOR
Ezmiez?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
sasa134
addikt
válasz eventus #20434 üzenetére
Most mi a bajod? Nem fan-cucc? De. Tele a CB ezekkel? Igen.
Ennyire kell komolyan venni.Azt meg, hogy mi a bb-s vonal, nem tudom.
A Torch az? Vagy a Storm? Vagy mi ez a kifejezés? En egy tök szép telót látok, amit vki összedobott saját fantázia alapján.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Praetorianus
aktív tag
Szerintem tudnánk neked belinkelni néhány régi BB-modellt, amihez képest a Passport egy gyönyörűség. Fel kéne fogni: ez egy munkaeszköz. Aki a rendeltetésének megfelelően akarja használni, az nem köpköd rá. A tinik, meg akik villogni tartanak okostelefont, azoknak persze nem tetszik. Feltűnősködni ott vannak a csudainnovatív Samsungok. Ott van 3D, meg effekt-halom, pörgő-forgó menü, meg gumicsirke, mindez 4 éve változatlan formatervvel. Itt nyers erő van, és innováció...
-
ripla
addikt
válasz Praetorianus #20437 üzenetére
z10-et használok, és meg vagyok elégedve vele tökéletesen.
annyi csak a bajom, hogy ha választani kellene, akkor inkább egy q10 mint az a......szóval az. :p -
slashing
senior tag
válasz sz.balazs.95 #20418 üzenetére
engem is iszonyatosan idegesít és nem azért mert ez akkora probléma hanem azért mert egy BB fejlesztő programozónak ezt kijavítani kb. 2 percébe telne, ezért kurva idegesítő. A másik ilyen hogy a BBM sötét háttérre van beállítva de az ablakbetöltésnél fehéren tölti be majd akkor vált át feketére ez is milyen már. Előbb be kell töltődjön a program hogy a színezést megkapja elég nevetséges....
-
nagyúr
Gyerekek! Az untig elég, amit a haverom mondott... Nézték a TV-n a meccset - amit a Z10 nyomott... Közben ment a BBM, böngésző meg még bejött egy telefon is, és elintézte. Semmi változás - minden ment tovább.
Másik haver hüvely telefonja is feltette a BBM-et..
Amit híváskor el is dob.
Meg játék közben is!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hogy tudom lementeni a kapcsolatokat a sim kártyára ? Jelenleg a gmailes kapcsolatokat szeretném mindet a simre menteni !
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #20437 üzenetére
Se sajnos a zombi szmaaartfonosok nem értik ezt meg.. Mások az igények vagy az igenytelenseg?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bloomberg
tag
Most érkezett a 2977-es frissítés a kék T-től.
Este (ha nem alszom el 8-kor a gyerekekkel együtt, amire egyébként minden esély megvan vb ide vagy oda) frissítek.
-
bloomberg
tag
[ Szerkesztve ]
-
bloomberg
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest