- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Nálam úgy tűnik megszűnt. (Tegnap 100%-on wipe-oltam úgy, hogy töltőn hagytam, sőt utána is töltőn hagyva állítgattam be nulláról, semmilyen régi backup-ot nem tettem vissza).
Reggel kb. 7:30-kor 100%-on vettem le a töltőről, pár hívás, néhány email, 2G+Wifi-vel, most kb. 90%-on van az akku, azaz stabil lesz a 2 nap üzemidő. -
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #10601 üzenetére
Nekem ez előtt és ez után sem töltött fel 100%-ra, csak talán egyszer.
Én is megcsináltam a wipe-t, de szerencsére ugyanezekkel a beállításokkal nekem is megvan a 2 nap (minimum)
Ha viszont mondjuk egy órát megy a GPS (Wazze vagy hasonló) akkor tuti nem. Nekem az látványosan eszi az akksit.20 éve a Prohardveren
-
Viper26
nagyúr
UK (O2), mehet a független 100-2-re?
Ez a rendszer nincs tele szolgáltatós szeméttel?S23 | Garmin epix™ Pro
-
turbulencia8
őstag
válasz Viper26 #10603 üzenetére
Nem hiszem, a Sachesi tök ugyanarról az url-ről szedte le tegnap a dél-afrikai szolgáltató jóváhagyású romot, mint az itteni telekomosat.
sneerq: a pixelhiba a szervizre tartozik.
dj79: Viber nálam működött, csak az ékezetes karaktereket kezelte furán. Skype működik, videóhívást ugyan nem próbáltam. Ár/értékben a Z10 nagyon jó választás, főleg az új rommal.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz sneerq #10604 üzenetére
Szervíz, de előtte lehet próbálkozni appokal, lehet , hogy nem halott, hanem "beragadt", stuck pixel. Van rá androidos app, pl [link]
Nem tudom, érnek-e ezek valamit. egy próbát megér, apk telepítéssel.dj79: Skype-ot videóval napi szinten használom, tökéletes, 10.2.0-n is az volt. Viber fut, azt mondják, halk, de megy. Chat is.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
SzimiPeti83
csendes tag
Sziasztok!
Blackberry Z10 STL100-2 független telefonom van amit telekomos előfizus kártyával használok!
A 10.2 os frissítést simán megkaptam, igaz sim nélkül ajánlotta fel!
Ezt a 10.2.1et sehogy se makarja felajánlani pedig már mindenhogy próbáltam, sim nélkül is és simel is!
Valakinek vmi ötlet? vagy érdemes még várni hátha megjön magától ?Előre is köszönöm!
Üdv.
SzimiPeti -
Viper26
nagyúr
válasz turbulencia8 #10607 üzenetére
Full letakarítom a telót előtte, gondolkozom, hogy az SD-vel is ugyanezt teszem...nem szeretném, ha régebbi runtime bekavarna.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
feeder42
csendes tag
Sziasztok nem rég lettem Z10 tulaj és a frissitésen már túl vagyok,de meg szeretném kérdezni,hogy apk fájlok letöltéséhez,hol tudok hozzájutni az1 Mobile Market vagy az Amozon app store programokhoz.
Előre is köszönöm. -
hampidampi
senior tag
Sziasztok!
El lehet érni valahogy, hogy kiírja a készülék az aktuális névnapot?
Van valami alkalmazás, vagy letölthető naptárbejegyzés? -
Gomba
senior tag
válasz SzimiPeti83 #10609 üzenetére
Sachesi a barátod. Olvasd el a nyitóposztot, vagy olvass vissza. (vagy keress egy T-mobile kártyát és azzal frissítesd)
Ép hardverben ép szoftver
-
ClioRS
őstag
válasz bence1204 #10619 üzenetére
Fogalmam sincs, nekem hiba nélkül teszi a dolgát. Még úgy is, hogy amit reset előtt letöltöttem apk fájlt vele, felismeri a downloads mappában, és csak simán rá kell nyomnom, hogy Open installer
Fájlkezelőből telepítsd akkor a dolgokat, meg egy restartot nyomj, hátha meggondolja magát. -
lugosi
MODERÁTOR
Ha már beindultak a dolgok az android kompatibilitással, akkor az lenne a kérdésem hogy arra van mód, hogy a másik (androidos) telefonomra megvett (legális) így fizetős programokat ide is feltegyem?
-
-
spinkler
tag
Sziasztok! Nem tudom írta már valaki, de fekete T-Mobile-os Z10-re elérhető a frissítés OTA-n!
-
sasa134
addikt
BerryBolt BBM csatornát indított C002BF6AE [link]
Avanti Roma
-
bok92
addikt
válasz lugosi #10630 üzenetére
Persze, hogy megkell. Én csak egy legális lehetőséget mondtam, fizetős alkalmazások megvételére... Mivel nincs gugli play így evidens, hogy nem lehet felrakni, mondom, hogy ha lemented, vagy ha kérsz a fejlesztőtől apk-t. Utóbbi még talán legálisnak nevezhető, de más módszerek már nem e fórum keretei közé tartoznak.
-
-
Because
őstag
válasz Crafter32 #10632 üzenetére
én csak az androidon megvásárolt apookat szerettem volna futtatni, de természetesen egyiket se lehet elindítani (mondjuk feltelepül)... de így is hasznos a frissítés félig meddig, legalább már könnyebben elérem a mobilhálózatokat a net bekapcsolásáért és a zseblámpa funkció is jól jött
-
D4ni
őstag
válasz turbulencia8 #10597 üzenetére
Még nem sikerült kiderítenem
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Horovic
aktív tag
Az enyém 100-2 független vodás kártyával. Még egy árva megányi frissítést se kaptam.
-
Coc@s
őstag
No, a tegnapi nem teljesen sikeres frissítés után ma nekikezdtem.
Kértem a cégnél új aktíváló kódot, megszereztem a mostani frissítést autoloaderesen.
Most megy a wipe, aztán hajrá.
Már csak azt nem tudom, állítsak-e vissza valamilyen mentést, vagy ne.
Lehet, hogy csak a névjegyeket meg a naptár szinkront állítom vissza, minden mást meg beállítgatok.(Közben meg unalmamban flightradarozok.)
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
bzs73
őstag
Mostani hivatalos 10.2.1 autoloaderes linket tudtok?
If a second or you are the first to lose.
-
hsrasus
aktív tag
válasz hampidampi #10618 üzenetére
Pompázatos kérdés, ha esetleg valakinek van valami ötlete, ne legyen rest azt megosztani!
-
Coc@s
őstag
válasz Polarstar #10641 üzenetére
Hm. Nem egészen jött be.
Az autoloader többször is írta, hogy RESETEL, aztán mindig újraindult, újra reset, stb...
Megpróbáltam a korábbi hivatalos verzió autoloaderével is, azzal is ugyanaz. :-(
Az lehetm hogy a microSD kártya esetleg belezavar a rendszerbe netalántán?
Korábbi frisítéseknél még nem volt benne.
A BBLink szoftver visszatöltése elvileg ugyanazt viszi véghez, amit most szeretnék, vagyis a legutolsó hivatalos szoftvert tölti rá "wipe"al a készülékre?18 éve itt
-
csenor
senior tag
Miért van az, hogy videót őrült lassan lehet a telefonra másolni!?
-
Coc@s
őstag
Látszólag hülye kérdés,
BBLinkre dugva a telefont egy pillanatra látom a készülékszoftver újratöltése feliratot felvillanni, aztán eltűnik, sehol se találom.
Lehetne visszaállítás, mentés, stb..., de az újratöltést nem lelem.
Ennyire fáradt lennék?Update:
Megtaláltam.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
lugosi
MODERÁTOR
Az első bosszantó dolog az új szoftverrel: hiába kapcsolom ki a csoportértesítéseket, ugyanúgy pittyeg meg villog, már mindent próbáltam. Azt is, hogy engedélyezem, kilépek belőle, újraindítom, újra bekapcsolom. A legjobb esetben egy darabig működik, utána meg megint nem. Elég idegesítő.
-
newfee
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest