- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz Crafter32 #10799 üzenetére
10551-es hsz (én nem töröltem a meglevő Runtimeot csak Sachesivel telepítettem az újat) vagy vársz a BlackBerry megoldásra/ javitàsra. Esetleg probàlj meg egy kikapcs/akksi kivesz/20 percet vársz / bekapcs/10 percet békén hagyod a telót aztán utána próbálod kört futni.
Avanti Roma
-
csenor
senior tag
STL100-2-m van és este csak 97 %-ra töltöttem fel a telót, levettem és visszadugtam, de akkor se kaptam meg a 100 %-t!
-
eventus
veterán
válasz Crafter32 #10800 üzenetére
Sehol sem az volt hirdetve, hogy onnan lehet telepíteni! Mindenki azt a szemethalmot akarja blackberryre, nagyon jó.. APK telepítési lehetőség van, nem playstore integráció. Vegyen androidot, akinek az kell!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-
Gyurvagyi
tag
válasz sasa134 #10798 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy vitázzak veled de a torrent mint protokoll nem feltétlen jelent illegalitást.
Lehet, hogy a kolléga arra gondolt, hogy létezik e BB10-re valami féle torrent kliens. Nagyon sok helyen torrent formájában is elérhetővé teszik az amúgy legális letölthető állományokat.
De lehet, hogy naiv vagyok?[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
lugosi
MODERÁTOR
Hm, az este 21:30-kor 100%-ra töltött telefon reggel 7:30-ra lemerült 72%-ra. Azért remélem a kezdeti napok után már nem ilyen lesz!
-
sasa134
addikt
válasz Crafter32 #10800 üzenetére
A BlackBerry a hivatalos bejelentésben figyelt arra, hogy ne emlitse az apk telepítési lehetőséget. Ott van az OS-ben de emiatt nem számonkérhető módon. Csak lehetőség de garancia nincs semmire és a BlackBerry nem okolható semmiért. Azért írom ezt, mert biztosan sok panasz fog jönni, hogy ez se fut, az se fut stb. Ez van, ez egy BlackBerry 10, nem android.
A másik a playstore integráció. Nincs és nem is lesz (szerencsére) . Helyette van pár jóval színvonalasabb App forrás, pl az Amazon Appstore vagy az 1Mobile Market. Azokat érdemes használni. Garancia itt sincs semmire. Előtte érdemes tájékozódni, mi fut, mi nem. De az appok elsődleges lelőhelye továbbra is a BlackBerry World, azoktól elvàrható a hibátlan működés, várjuk is el. És vegyünk minél több BB natív appot,igy marad életben a platform.@Gyurvagyi - a kliens maga nem (amúgy gugli) de onnan egy lépés az illegális tartalom téma, amit el kell kerülni.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
Na most a Profile Changer pro kompletten megállt működni.
Szomorú, közel 3 euróért azért 4 napnál tovább is működhetett volna.
Remélem csinál valamit a fejlesztő.Szerk.: mialatt megírtam a posztot válaszolt a fejlesztő
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz Viper26 #10818 üzenetére
10.2-ben és alatta ha szeretted volna, hogy egy alkalmazás fusson, akkor folyamatosan nyitva kellett lennie a főképernyőn (BeBuzz, HUB++ stb.) 10.2.1-ben viszont ha az alkalmazásfejlesztők kérvényezik a BB-nél (és megkapják az engedélyt) akkor a program futtathat folyamatokat a háttérben anélkül, hogy megjelenne a főképernyőn.
szerk: megint késtem
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
sasa134
addikt
válasz Blackmirror #10821 üzenetére
Azért ez a "nem működnek" elég erős állítás, általánosítás. Nekem pl minden működik ami a BB Worldből van . Elolvasom a kommenteket és azt szedem le/veszem meg amire nincs panasz.
Mivel van gond?
Avanti Roma
-
Blackmirror
őstag
válasz sasa134 #10823 üzenetére
Akkor rosszul fogalmazok, de vannak gondok na Nem azt írom,hogy az összes használhatatlan.pl a Neutron az jó nagyjából.
Főleg játékokkal.2-t vettem meg az egyik el sem indul,tudom ne játsszak.
Akkor a fire chest usage is érdekeset produkált: Usage period:31 jan -4731 volt és valami olyasmit írt ki hogy -sokmillió nap van hátra.Most telepítettem újra.iPhone X@R, iPad Pro
-
sasa134
addikt
válasz Blackmirror #10824 üzenetére
nekem Photo X pro, Paper Camera, Waze, összes Angry birds, Cut the rope, RR3, Fast Tube, CB, Soundhound, Soundcloud, Easy Tune, Euronews Express, Color ID,Fotmob, Fancytran, DB Navigator, iGrann, Badland, Contre Jour, Skyscanner, Ebay, BB Express, BB Travel van telepítve a Worldből és hibátlanul teszik a dolgukat.
Csak azt tudom javasolni, hogy vásárlás előtt olvass bele a kommentekbe, ha van pár 'nem megy/nem indul/fagy' stb akkor már alapból érdemes megfontolni a vásárlást..
Ezen kívül a "Built for BlackBerry" kategóriás appokat érdemes szemügyre venni első körben -ami külön minősítést jelent.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Gyurvagyi
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül duolingo apk-ja?
Challenge accepted!
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy Z10 100-2 független készülékem, vodás kártyával használom. Nem kaptam még meg a hivatalos 10.2.1-es frissítést, sem OTA-n sem BB linken. (Kb ezerszer próbáltam). Raktam bele többfajta t-s kártyát is. Azzal is semmi. Próbáltam kártya nélkül azzal is zéró. Van vkinek valamilyen ötlete hogyan próbáljam még? Valaki rajtam kívűl járt még így. A "zacsis" módszerhez én láma vagyok azt nem merem bevállalni. Ja, amikor novemberben megvettem a készüléket és beleraktam a vodás kártyát azonnal jelezte a 10.2.0.424-es frissítést azóta az van rajta. Ezért nem értem, hogy most miért nem csinálja a dolgát. Segítsetek plíz! Köszi!
-
nagyúr
válasz Horovic #10828 üzenetére
Röviden: dobd fel a kérdést, hogy ki tud nekem Sachesi vagy BBLink dolgában segítséget nyújtani.
Nekem is fel lett ajánlva, hogy valaki megműti a gépet, de aztán a rendeződött magától minden.
Pl vibert sem raktam fel azóta.
Told ki a BBM-re is a kérést.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
BlackBerryn is megjelennek az androidos programokban a reklámok. Szóval éljen a warez
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
válasz Horovic #10828 üzenetére
Voda kártyával nem is fog egy darabig, a Voda frissítése megakadt (van ahol el sem kezdődött - lásd CB cikk). Az, hogy más kártyával miért nem akar, vagy kártya nélkül, az passz (lehet a "voda official" 10.2.0 OS miatt).
Csak a Sachesi-t látom megoldásnak. Nem kell attól félni, tényleg. Leszedsz egy T-mobilos, vagy akármilyen OS-t (letöltöd egy könyvtárba), rámész az Install folder fülre, betallózod, települ, kész.
Country/carrier kódnak mehet 216 (Mo.) meg 30 (T) - arra dob elvileg 10.2.1-et
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Horovic
aktív tag
Köszönöm Nektek a biztatást csak nem fogja be az agyam, hogy én miért nem kapom meg a hivatalos formát. Valaki tudna segíteni ebbe a sachesi témában? Szegedi vagyok.
-
-
BrownB
tag
válasz hampidampi #10791 üzenetére
Elindítod a 1Mobile Market-et. >>> Balról jobbra húzod az ujjad a képernyő szélétől. >>> My Account-ra kattintasz. >>> Ha nincs fiókod regisztrálsz. Ha van fiókod bejelentkezel.
-
Backrau
aktív tag
válasz sasa134 #10798 üzenetére
Nekem a 1925-ös leak dobta fel hogy szeretne frissülni. Telefonon keresztül ez meg is történt, még újra sem indult.
Az 1055-ös és a 1925-ös leak is csinálta, de most már egyre sűrűbben. Beszélgetek valakivel, és az üziből az első 5-6 betűt megjeleníti és ennyi. Ha a HUB kezdőoldalára megyek a név alatt szépen írja ki az üzit, de a chat részben nem. Egyaránt csinálja whatsup-nál, fb-nál stb.. Eddig annyira nem volt zavaró, mert naponta volt egy ilyen. De van hogy folyamatosan így kapom az üziket és ez már elég zavaró, volt hogy egy sms-t el sem tudtam olvasni ez miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest