- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz klaya86 #6149 üzenetére
Most egyelőre csak a minimum fényerővel van gondom. Mondjuk azzal az első perc óta. A 12.5 sok szoftveres problémát kigyomlált.
Darvinya véleménye meg csak simán kamu, nem BTeles a telóm, nem tudom honnan vette. Meg nem is újracsomagolt, az nagyon nem én voltam, el ne higgy mindent. 😄[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Iamwhatiam
csendes újonc
Sziasztok.
Lehet az hogy 12.5.4 global-on hotspotnál már nem lehet választani melyik csatornán sugározzon?
Várom válaszaitokat -
mgTerminator
veterán
válasz Iamwhatiam #6159 üzenetére
Szia. Persze, valami hülye EU szabályozás talán.
-
darvinya
titán
válasz mgTerminator #6160 üzenetére
Nálam van 2.4/5GHz választás EEA ROM-on.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
addikt
Tisztán telepítetted fel az A12-es xiaomi.eu ROM-ot és úgy tapasztalod ezeket Gmail- és Telekommal?
Én csak rá "upgrade"-eltem az A11-es xiaomi.eu rendszeremre és tudom persze, hogy főverziót tisztán illik telepíteni, amit meg is ejtek majd hamarosan az ünnepi napok tájékán.
-
-
gattolino
senior tag
Frissítettem a Miui Globál 12.5.4 Stabilra, azóta 1-1.5 órával kevesebbet bír egy nap. Elég szomorú..
[ Szerkesztve ]
Vivo X90 Pro Plus
-
pg1966
aktív tag
Sose tudom melyik melyik, de Global 12.5.4 Stabil-t ír, RJKEUXM kellene nekem, ez meg nem az.
-
pg1966
aktív tag
A 12.5.5 már az Enhanced Edition, ugye?
-
Füleske
addikt
Az "EU" verzió az EEA (amit a telefon Global - nak ír, de valójában nem az...), a "MI" verzió a Global. A számozás meg ott csúszott el, hogy Global - ra jött egy plusz verzió szeptemberben, ami EEA - ra nem, így a Global 12.5.5 az ugyanaz, mint az EEA 12.5.4 (amit Global - nak ír a telefon, de nem az...) A Xiaomi nem csak a márkaneveit, típusokat keveri meg, hanem láthatóan teljes a káosz a szoftver neveknél, verzióknál is.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Hali. Ebben a témában nem vagyok otthon, hátha tud valaki segíteni. Fejlesztő beállításokban a Bluetooth résznél lehet elvileg konfigurálni a Bluetooth hang minőségét. Egy JBL fejhallgatóval próbalgattam a különböző kodekeket, mintavételezési gyakoriságot stb állítani. Volt olyan opció, amit ugyan elvileg beállított, volt amit nem, volt aminél írta a telefon, hogy az opció bekapcsolásához újra kell induljon a telefon. Viszont ezután sem volt beállítva. Összességében semmit nem tudok módosítani, vagy ha igen, akkor semmi változást nem érzek hangzásban. Egyrészt mi az ajánlott beállítás? Mit vesz a teló alapértelmezettnek? Kell ehhez tudjon a fejhallgató is valami spéci dolgot? A benne lévő DACnak van köze ezeknek az opcióknak a használatához?
-
addikt
Mostanában pont nem ajánlanám a xiaomi.eu ROM-ot, az android 12-eseket.
Olyan használni a telefont sokszor vele, mintha valami kétpálcás mediatek soc lenne benne.
Bizonytalan, hogy lesz-e olyan app, ami eddig ment, elindul-e egyáltalán, de legalábbis akadós lesz soknak a működése.Ilyen nálam hirtelen a Gmail, Keep, maga a Play Áruház is, PH app-ot is használom és legnagyobb sajnálatatomra ez is döcögve működik. 😔
A Chrome viszont hibátlan, pedig ugye Google.
Telekom app el sem indul, de erről volt már volt szó. -
jimmy5
aktív tag
Pedig ma akartam felrakni az A12 romot.
De akkor hanyagolom.
Majd február körül lehet jobb lesz már.
Addig reszelnek majd rajta...... Vagy nem 😁Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Te még Android 11-en vagy . Ráadásul a xiaomi.eu Stabil ágán, nem a heti developer.
A heti developerből van Android 12 csak.[ Szerkesztve ]
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Most álltam át Android 12-re . Full gyalu.
Minden megy kivéve a Vibert nem tudom újra feltenni.
Azt írja: "Aktivalas sikertelen"
Nézzem mega Súgót.
Nektek mi a helyzet ezzel ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
addikt
-
jimmy5
aktív tag
Nekem meg az a rohadt Viber nem akar regisztrálni !!!
Van itt olyan aki teljes törlés után rakta fel a Vibert ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Hogyan tudok vissza állíni Android 11-re ?
Xiaomi.eu legutóbbi stabilt akarom vissza tenni, de a TWRP csak bevillan, nem jön be .Hogy van valami leírás hozzá ?
-
Carline
őstag
Mintha azt olvastam volna hogy a TWRP nem működik A12 alatt.
De én így csinálnám: fastboot-al feltenni egy legutolsó A11-es normál miui romot (figyelni rá hogy ne zárja a bootloadert), felrakni a TWRP-t majd azzal az eu stabilt amire ha van TWRP mentés az utolsó állapotról akkor azt visszaállítani.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest