- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
-
tomboy0013
veterán
válasz Füleske #6104 üzenetére
Plusz a minimum fényerő eddig is zavaróan magas volt ennél a telefonnál, de most újra fel kellett raknom a Blue Light Filter app-ot mert kifolyik a szemem egy sötét szobában a minimum fényerőtől is. Azt hittem a 12.5-tel pontot tettek az irritálóan magas minimum fényerő dologra ami a 12-nél volt jellemző, de azért csak visszajött ez is a mostani frissítéssel....
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6110 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Toth_Jani
őstag
válasz tomboy0013 #6110 üzenetére
Akkor valami probléma van a mobiloddal, mert a "gyári" ROM minimum fényerőn használhatatlanul sötét. (Vagyis azt már kellemetlen nézni)
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #6111 üzenetére
Nem mert a fényerőt veszem vele a gyári minimum fényerő 50%-ára. A színhőmérsékletet hiába állítom, attól még túl fényes marad.
Toth_Jani: Igen az én mobilomba egyedi kijelzőt raktak ami fényesebb mint a másoké, de az is csak bizonyos szoftver verziókkal 😁
Full sötét szobában probáld ki, baromi erős a jelenlegi szoftverrel.[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Nálam a minimum fényerő brutál kevés pl. Automatán használom a fényerőt,de úgy van beállítva, hogy a minimum szint az ne menjen kb 25 % alá.
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6113 üzenetére
De miért nem tanítod fel a fényerőt?
Android 9 óta, tanuló fényerő van, amit ha nem tanítasz fel, nem csinál semmit.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6116 üzenetére
Hát állítani kell utólag manuálisan.
Mivel te régóta rábíztad magad, hogy tegye amit akar, így kb. 1 hónapig állítgatnod kell.(értesítési sávban elég)
S egyszer csak azt veszed észre, hogy nem állítottál semmit, mégis jó s fényerő.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6120 üzenetére
Autómatta fényerő mellett?
Nálam ez van beállítva, de persze nem fordítom lámpa alá 20cm-en belül közvetlenül.
-
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6122 üzenetére
Bocs, de nem szoktál fényre járni?
Mert, ha min. bántja a szemed, akkor egész életedet sötétben kell tölteni.Még éjszaka, alvásból felébredve is keveslem néha min. fényerőt.
-
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #6123 üzenetére
Bármilyen telefonhoz nyúlok a környezetemben alacsonyabb a fényereje minimumon mint ennek és nem csak az IPS-eseknek. Így valószínűleg nem a szememmel van probléma. Most ez a frissítés rátett megint egy lapáttal. Na mindegy, használom az alkalmazást ismét aztán majd a következő telefonom jobb lesz remélhetőleg.
-
mgTerminator
veterán
válasz tomboy0013 #6059 üzenetére
USB panel lesz, PC-re dugva is mozgatva a telót állandóan elment a kapcsolat. De majd kipróbálom más kábelekkel is.
-
dahaka666
csendes tag
sziasztok, tudja valaki mi a teendő ha a teló megakadt az miui képernyőnél? újraindítom nem torténik semmi ugyanott megakadok viszont ha egy mód van rá inkább nem wipeolnék róla mindent ha máshogy is meg lehet oldani nem frissitettem rajta semmit reggel felraktam a töltőre és mire ránéztem újra már az miui képernyö fogadott
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Van egy HP 254DW nyomtatónk. Ma akartunk telefonról (Poco F2Pro) nyomtatni,de nem ment.
Asszony Xiaomi mobiljával sem.
Számítógépről és Huawei tabletről simán ment.
Valakinek esetleg ötlet? -
darvinya
titán
válasz Tanczi01 #6128 üzenetére
Enyhén szólva, ennyi információból mi hogyan tudnák miért nem tudsz nyomtatni.
Mert:
-hogy éred el
-ki van választva programban rácsatlakozásakor
-nincs korlátozva ki nyomtathat, vagy rácsatlakozott eszközök száma
Stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Erre kíváncsi vagyok, hogy tényleg megkapja A12-MIUI13-at.
-
r0by
addikt
Valaki felrakta már az eu.dev android 12-t?
Ha igen, akkor vélemény, tapasztalat? -
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6143 üzenetére
Akkor vagy folyamatosan változik a fényviszonyok a környezetben, vagy rossz/elmodult a fényérzékelő.
Teszteld le, ha stabil fényviszony mellett folyamatosan ugrál-e.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
félisten
Sziasztok!
Keresgéltem neten, hogy mikorra várható a 12-es android a telóra, de semmi konkrét nincs.
Esetleg valaki tud valamit? Lehet, hogy nem voltam elég trükkös a keresésnél.Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Füleske
addikt
válasz tomboy0013 #6145 üzenetére
Nálam teljes sötétben konkrétan nulla a fényerő, automatikusan.
-
klaya86
senior tag
válasz tomboy0013 #6143 üzenetére
Egyre többször gondolom, hogy nálad valami nem frankó a telefonnal. Nagyon sok problémád van 😄 Szoftveresen valami nem 100as.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest