- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Rajtam kivul mas is beszopta a Google Pay ->Wallet migralast? Nemreg frissult az app es lecsereltek Walletre, azota nem tudok fizetni. EU Stable rom. Rinyal az app hogy nem felel meg a security kovetelmenyeknek a telo, gondolom a nyitott bootloader miatt? Van esetleg vmi megoldas? A Granit Pay mentett meg, igaz ez lett eletem legdrakabb kebabja, a gyenge Ft arfolyamnak koszonhetoen (Angliaban elek, tehat Fontban fizettem Granittal magyar szamlarol).
[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete reggel nem volt feltöltve a telefonom, akkor utánaolvastam és konstatáltam, hogy ki kell cserélnem az usb panelt. Tegnap megjöttek az alkatrészek, kicseréltem az usb panelt és az akksit is. Az elején szépen töltött, de aztán ma már megint nem tölt. Mit kéne ilyenkor még kicserélni? A szalagkábelt?
-
mgTerminator
veterán
válasz TheProb #6699 üzenetére
Nálam is hasonlókat csinált, de a leggyakoribb az volt hogy "a telefon nem válaszol" és leválasztódott a kocsiról. A sajátommal is csinálta meg más autóval is. Vadonat új kábellel is és használtal is.
"Olyan szintű idegrohamot tud ez kiváltani belőlem, hogy 1x tuti kib@szom az ablakon a telefont."
Igen sajnos nálam is, és mindig egy hajszál választott el attól hogy ne tegyem meg. Mostmár vettem egy Mi 11 ultrát, remélem ezzel nem lesz ilyen gond ha szükség lesz az android autora -
TheProb
veterán
válasz mgTerminator #6706 üzenetére
Sose hittem, hogy valaha ilyen mondok, de én most ki fogom próbálni a Szifont. 10+ év kőkemény robotozás után megnézem a másik oldalt, mert az utóbbi időben besokalltam a sok anomáliától és atomstabil rendszert szeretnék. Aztán lehet nem fogom sokáig bírni...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
n0is3es
aktív tag
válasz bzolika10 #6702 üzenetére
Szia, nekem pár hónapja csinálta a nem töltés hibát Egy Gsm boltban kicserélték az átvezető flexet plussz le lett szoritva a csatlakozó mert gyári hibás egy pár darab és állandóan kimozdul Samu A40/A50 nél is ugyan ez a hiba miatt nem tölt. Bár nem tudom mi köze a Samunak a Pocohoz, de a lényeg nekem kb 13 ezer volt ragsztással együtt, hiába garis még mindig de az enyém nem MO-n vásárolt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
TheProb
veterán
válasz mgTerminator #6708 üzenetére
Én is, de ha tényleg olyan stabil, meg jó, akkor még akár meg is érheti a felárat a lelki békém és nyugalmam. Meg, utóbbi időben a többi gyártó, köztük a sziamiaú is felzárkózott sajnos árazásban az almához...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Skillet
addikt
Még mindig nem frissítettem mert teljesen stabil a teló és félek annyiszor olvastam már tőletek hibákat...
A jelenlegi miui global 12.0.4 stabil
12.0.4.0 QJKMIXM
Amit most felajánl az a 12.5.6.0 RJKMIXM
Gondolom utána jönne a 13-as droid.
Tuti nincs gond a legújabbal, felrakhatom? Illetve, ha mégsem lenne jó valamiért, vissza lehet tenni a mostani gyári rendszert? Vagy downgrade-re nincs lehetőség semmilyen módon?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
n0is3es
aktív tag
-
Skillet
addikt
válasz n0is3es #6713 üzenetére
Felraktam...
Most így állok:
Miui global 13.0.3 stabil
13.0.3.0 (SJKMIXM)
Gyanítom ez volt az utolsó frissítés... !?
Szeretem ezt a telefont. Az eddigi legjobb telóm. Remélem még évekig fogom tudni használni, jól elvagyok vele.
Bízom benne, hogy az usb-s szalagkábeles sztori sem fog előjönni.
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
darvinya
titán
válasz Füleske #6718 üzenetére
May be, lehetséges.
De
Unfortunately, some Xiaomi, Redmi, and POCO phones in 2022 are now not eligible for the latest MIUI or Android updates due to Xiaomi’s update policy.Magyarul, nem kap több frissítést.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Remélem valamit még fog kapni, mert nekem a legújabb "stabil" xiaomi.eu van, és az akkuideje borzalmas mióta erre frissítettem.
Már arra is gondoltam, hogy visszaállok a teljesen gyárira, mert ez így ebben a formában nem ér semmit. -
törölt tag
válasz n0is3es #6723 üzenetére
Én annyit figyeltem meg jóideje, hogy korábban sose mentem 40% alá, és hogy 80 körülről nem mentem hamar 50 re le.
Most már többször is lementem 20 alá, szinte állandóan, és hiába töltöm 80 körülre, azon kapom magam, hogy hamar 60 meg 50% már csak.Nem szoktam különösebben ezekkel törődni, mert nekem ez csak mobil, na de mióta nem a 13.0.2.0 van hanem ez a 13.0.4.0 egyszerűen minden nap feltűnik milyen hamar merül.
Eddig akár hová mentünk, akár kellett gps nek, meg zene a kocsiba sose érdekelt a töltöttség, ha csak 45-50 volt napvégére bőven 20 felett maradt, most figyelnem kell erre is, mert hamar lemerül. 60 ról simán leseggel 10-15 alá végül.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
A frissítés óta annyit vettem észre, hogy ha le akarom némítani a hold ikonnal, akkor a média hang nem megy le minimumra. Gyerekek alszanak, én némultam automatán, valami videó elindul amikor nyomkodom a telót és jön az ordítás... Nagyon gáz. Az elég nagy baki.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
válasz mgTerminator #6727 üzenetére
Ezeket szoktam is.
De gondolhatod, hogy ez nem lehet probléma, ha x napon a 13.0.2.0 -val még minden oké, majd az x+1 napon felrakom a 13.0.4.0 -t és szembever, hogy mi az istentől merül így a teló.De egyébként az évek során rengetegszer volt már ez, hogy egy frissítés odavert az akssihasználatnak.
Már szinte az elejétől megvan ez a teló, azóta sokszor átéltem, legalábbis jó párszor, szóval nem lep meg, de az igen, ha nem is jön hozzá majd nagyon frissítés.
Nekem ne egy félkész szarral búcsúztassák a frissítéseket, amikor éveken át voltak szopások állandóan.
Bár igazi xiaomi színvonal lenne, ha így maradna
Kuka ez a xiaomi team, ezer év után sem tanulták meg normálisan frissíteni a mobiljaikat, pedig már vagy 8 éve használom őket. -
mgTerminator
veterán
válasz #24556544 #6728 üzenetére
Lehet hogy ugyan azt csinálják mint az apple, szándékosan basszák el hogy vegyél újat. És hát ha az Apple megteheti, miért is ne? Az Apple is elszállt az árakkal, a többiek is mentek utánuk mert az emberek ígyis úgyis megveszik, ha nem kp-rá majd 5 év hitelre amit használ max 2 évig a paraszt.
-
darvinya
titán
válasz mgTerminator #6729 üzenetére
Nemcsak az Alma, az összes nagyobb gyártó ezt csinálja.
Sokáig SE/S-s voltam, de utolsó szeget SP-nél tette be.
Nemhogy javítottak, egyszerűen használhatatlan lett még GSM része is.
Hívást felvehetetlen, híváskor más számot hívott, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Lehet, de az iphone nál ha jól tudom nem tudsz mit csinálni, itt meg lazán rádobsz másik op rendszert aztán cseszhetik.
-
Toth_Jani
őstag
De úgy igazából szerintem ez a MIUI 13 Android 12 teljesen jól használható, igaz nem vagyok Gamer, csak néhány alkalmazás, böngészés, YouTube, vásárlás amire használom, ja meg telefonálásra hetente 1-2 alkalommal.
Ez igy nálam tökéletes max. azt mondom hogy nem frissítek és igy marad, akkor addig használhatom amig az Android 12 támogatott rendszer. -
TheProb
veterán
válasz darvinya #6734 üzenetére
Látszik a háttérben. Ha megnyitnám a wallpaper & personalization-t. De igazából mindenhol ezt kapom, amikor a themes appot nyitná meg (ringtones, stb.)
Tegnap csináltam egy clean install-t a latest stable-re, azóta van ez. Lehet, hogy a weekly latest cfg restore-ja feküdte meg a gyomrát vagy nemtom. Nagyon kezdem már unni, hogy valami mindig szar...
[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
válasz n0is3es #6709 üzenetére
Na végül nálam is a flex kábel lett cserélve, az usb panelnek kutya baja. Azt mondták, hogy nem az szokott tönkremenni, hanem a flex kábel a nagy áramerősség miatt.
Jut eszembe arra nincsen mód, hogy ha kirootolom akkor szoftveresen lehessen állítani a töltési teljesítményt?
-
mistar
tag
válasz bzolika10 #6702 üzenetére
Sziasztok!
A tavasszal nálam is jelentkezett ez a "nemtöltődik" probléma.
Én nem cseréltem semmit (csak a szétszedéskor türelmetlenség miatt elpattant hátlapot) "csak" megmozgattam + kontakt spray-vel megtisztítottam a szalagkábel csatlakozóit, és a neten talált videok szerint ragasztottam rá néhány réteg kicsi szig-szalag "kitámasztót. Azóta jó, hogy el ne kiabáljam ...
-
bzolika10
aktív tag
válasz mgTerminator #6738 üzenetére
Köszi. Ma 3kor indult el a visszaszámlálás 168 óráról. Ha következő hétvégén lesz időm akkor felrakom az EU romot vagy valamilyen lineage os-t és kipróbálom.
-
addikt
válasz bzolika10 #6736 üzenetére
Ez annyiban jó hír nekem, hogy sohasem töltöm nagy áramerősséggel, gyári töltőt nem nagyon látta eddig életében, meg egyéb más gyorstöltőket sem.
Éjszakai töltéseket kap jórészt csupán, azokat is egy 550mA töltőfejről. 😁
Ja, azokat is időzítve 80%-ig.ROM-ot illetően még egy áprilisi EU weekly-m van, szerintem felteszem rá ezt a legutóbbi weekly-t, aztán meg akkor pár hónap múlva néznem kell majd valami egyéb ROM-ot (igazából csak a security patch -ek érdekelnek engem).
Sajnálom, hogy ennyi volt az EU támogatás az F2-nek. -
Toth_Jani
őstag
De mit várjunk ez egy több mint 2 éves telefon, és még mindig tud olyat amit az új társai nem pl. 8K video mert bírja a proci.
A legtöbb gyártó 2 évig frissít a Samsung néhány modellnél 4 év frissítést ígér.
De ahogy elszálltak az Androidos mobil árak lassan úgyis mindenki az olcsó IPhone-t választja azt meg elvileg sokáig támogatják. -
törölt tag
válasz Toth_Jani #6742 üzenetére
Igazából mivel ez egy csúcskategóriás telefon volt vagy alsó csúcs kategória vagy nem tudom a lényeg, hogy nem közép, ezért szerintem ez a 2 év támogatás nem valami sok.
Legtöbb frissítésük szar volt, ha sikerült egész stabilra a rendszer akkor a kövi haza is vágta... Igazából szokásos.Plusz ez a telefon még a mai napig tökéletesen jó és bőven jobb egy középkategóriánál. Egy ilyen telefonnak minimum 3 vagy 4 évig kéne támogatás.
Ha most akarnék váltani 100% hogy iphone lenne (soha nem volt almás cuccom), mert az android kínálat rohadt gyenge ezzel a szoftveres (bug)támogatással.
És még így is lehet, hogy ettől független iphone lesz életemben először a kövi.
Nem elég, hogy sokkal tovább támogatják, még sokkal értékállóbb is. 2 év után egy csúcs android szart nem ér, de már 1 év után se, egy iphone még 4 év után is többet ér.
Újonnan meg igazából nem vagyunk messze egymástól...Számomra már a xiaomi is kiesett a pixisből. Szoftveresen totál szarok, új modelleket úgy fossák ki, hogy ők maguk sem tudják követni, és most már az árazásuk és a fejlődésük is gyenge kategória.
6 év után csak ennyit tudok mondani róluk.
Minden ami jó volt bennük, mára szinte majdnem mind elveszett. kuka. -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Felraktam a 13.0.4.0 xiaomi.eu stabil verziót, de a Facebook és a Signal appot ha elinditom akkor kilép ?!?! A heti rommal nem volt ilyen.
WTF ?Tud valaki erről ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
fujifilm1
senior tag
Valószínűleg csak egy nagyon szűk réteget érint a téma, de leírom mert hosszú út vezetett a megoldásig...
A probléma az hogy a Microsoft Teams rootolt készüléken nem fut, ha a vállalat olyan policy-t alkalmaz. Az enyém sajnos ilyen
De van megoldás:
A Magisk -ben:
-Zygisk -et be kell kapcsolni.
-Enforce Denylist-et nem szabad bekapcsolni.
-Configure Denylist alatt a Google Play és a Google service -t ki kell jelőlni. (Minden al processel együtt!)
Ezután instalálni kell a Teams-et és a Company portált. De nem szabad elindítani amig nincsenek a listában.
Ezeket is föl kell venni a deny list alá.
(Mindenhol pipa kell legyen akkor van az összes al Process kijelölve.)
A Magisk Modules-ba Installálni kell két modult:
Shamiko [link] és az
Universal Safetynet fixet. "Universal SafetyNet Fix MOD by Displax": [link]
Újra kell indítani a készüléket
Ellenőrizni hogy a SafetyNet check mindent rendben tallál.És ezután már hibátlanul megy a Teams, a Banki alkalmazás és Vodafone app.
Az XDA-n itt találtam a megoldást: [link]
-
fujifilm1
senior tag
Ez az új Immensity kernel elképesztő alacsony fogyasztás produkál nekem a LineageOS-en: ~0.7%/h.
immensity-LMI-next-7-1308.zip
(Mostanában kevés használattal, emiatt többnyire iddle-ben van, jó a térerő mindkét SIM-en, GPS szinte semmi.) -
jimmy5
aktív tag
válasz fujifilm1 #6748 üzenetére
Szia.
Xiaomi.eu utolsó stabil 13.0.4.0 van fent.
Mennyivel jobb ez a Lineage 19 ?
Minden faszán működik rajta ?
Banki alkalmazások, Google Pay ?
Azzal kernellel sokkal jobb az üzemidő ?Köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest