- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tévedtem abszolút nem lötyög,egy komoly szilikon tokban van és ami védi a gombokat azok lötyögnek,ezt jól benéztem
Ellenben a Bluetooth kapcsolat kb max 5 méter után bont.
Majd mikor visszamegyek 5 méteren belül akkor automatikusan kapcsolódik.
ez életszerű?[ Szerkesztve ]
-
Lacikaaa001
csendes tag
Srácok, 2,5 hónapos ez a foscsomó telefon. Hamar lemerült már az elején, ok, gyenge kis akksi. Vigyáztam rá, minden telómra vigyázok. Nem merítem teljesen (kb 20% )és nem töltöm mindig 100ra. Már 2hetesen 99%os volt az akksim állapota. Most az elmúlt héten romlott még 4. %ot azaz jelenleg 95%os. 2,5hónaposan. Azt hogy sokkal jobban merülne mint az elején azt nem mondanám, talán egy picit. Mi a faszt csináljak, vigyem vissza garanciába javíttatni? Nekem fontos hogy a vízállóság megmaradjon, úgy tudom akksicserénél ennek a képességének búcsút inthetek. Ki kit javasol? köszi pacsi
-
csaba1203
addikt
válasz Lacikaaa001 #17105 üzenetére
Ezzel a problémáddal akkut nem fognak cserélni az biztos.
Ha nem elég az üzemidő, akkor ez nem a te telefonod lesz....
Droid vonalon vannak Xiaomiau telefonok tepsi méretben nagy akksival több napos üzemidővel..... -
col
addikt
Azért ez elég érdekes jelenség. Nekem a nagy-testvér telefon volt, a 7 Plus. 3 évesen, mikor napi használat után eladtam, eredeti aksival volt még 88%-os.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Lacikaaa001
csendes tag
tudtam mit veszek, tudtam hogy kicsi az akksi. de hogy 1 het alatt romlik 4. %ot az elég gáz. Egy apple terméktől
-
col
addikt
válasz Lacikaaa001 #17109 üzenetére
Egy hét alatt kizárt, hogy így és ennyit romoljon normál esetben. Ott valami más gond van. Ha garis még, akkor vidd vissza és nézesd meg. Nem az akku nagyságától függ amúgy az ilyen dolog.
(Bár mondjuk a posztodban az a "foscsomó telefon" kitétel elég érdekes...)[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
törölt tag
Szerintem nincs itt nagy rejtély. 2,5 hónapja vette nem azt jelenti akkor jött le a gyártósorról. (4 éve jelent meg) Te használtad a tied, az övé pedig talán 1-2 évet is állt valahol egy raktárban vásárlás előtt. Li-ion akku esetén gyakran olvasni hosszabb tárolás esetén ajánlott 50% töltéssel elrakni és időnként elővenni tölteni. Nem hinném Apple probléma, szintén 2016-os Samsung Galaxy S7 akkuja is veszít az állapotából, ha valahol állt a polcon sokáig teljesen lemerülve.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
-
galaxys80
veterán
Mi a faszt csináljak
Ne nézegesd állandóan azt a nyomorult százalékot.
Azt hogy sokkal jobban merülne mint az elején azt nem mondanám,
Akkor mi is a probléma?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ma léptem be újra az iPhone-t használók klubbjába. Utoljára 4S-em volt, kíváncsi lettem ~7év android után az iOS-re.
Kérdeznék is rögtön: iOS 12.4.1 van a készülékemen. Érdemes frissíteni? Anno 4S belassúlt iOS7-től. Manapság mi a helyzet a frissítésekkel? Érdemes a legújabbra, vagy nem hiába nem frissített az előző tulaj?
Köszi a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
törölt tag
Érdemes. A 13 hozta el gyorsabban indulnak appok, kisebb méretű frissítések és más fejlesztések. A 14 is a kanyarban jön lassan, azt is megvárhatod most már.
-
pcnet
addikt
válasz #86564352 #17115 üzenetére
Frissítettek, köszi! Eddig nagyon pozitív csalódás a rendszer.
Viszont akksim 72%os és nem egyenletesen merül. Van, hogy pl 47%on áll 20 perc böngészés mellett, majd elindítom a kamerát és minden átmenet nélkül esik 38%ra. Storeból letöltök egy kisebb appot, pl Youtube, és telepítés végére 33% lesz. Tisztában vagyok vele, hogy a 72%os akksitól kb ezt várhatom, csak a nem 1%onkénti merülés fura. Rákérdeztem a GSM boltban ahol vettem, egyik eladó 10, a másik 6e ft-ot mondott akksi cserére. Direkt kértem, hogy eredeti akksit tegyenek bele, a 6e ft-ost is eredetinek mondták, mondván nem adják a nevüket utángyártotthoz. Nos, a kérdésem az, ha nem Apple által jóváhagyott utángyártottra cserélik, akkor várhatok e üzemidő növekedést, illetve normálisan, 1%onként fog e merülni az új akksival, vagy megint ilyen hol áll percekig egy bizonyos szinten, hol zuhan átmenet nélkül 5-6-8%okat akár. Szóval megéri e GSM boltban cseréltetni kétes eredetű akksira? Mert ha össze-vissza fog merülni, akkor nem dobom ki a pénzt és nem bontatom meg a készüléket.
Ismét köszi a segítséget!
-
Szabi®
addikt
Nem szedtél le valami appot ami eszi ? Én vettem iPhone 7-est melós telónak,hogy ne az újabbat harcoljam le,nagyon kellemeset csalódtam benne,pont az üzemidő és a sebesség terén.
Még a mai modellekhez képest is meglepően gyors,nekem csak messenger használattal majdnem kétnapot kihúz.Tegnap töltöttem 18:37-kor és még 59%-on van jelenleg.
Szürke importos új a készüléked ,vagy megbízható helyről vetted ? -
pcnet
addikt
Hétfőn vettem a telefont 72%os akksival, ma már 70%os. GSM boltban ahol vettem, 6e ft-ért cserélnének akksit, elmondásuk szerint eredeti Apple-t adnának, fél év garanciával. Nincsenek kétségeim, hogy 6e ft-ért mennyire eredeti... viszont haveri körben elkezdtek ijesztegetni, hogy csakis hivatalos Apple szervizbe vigyem és eredeti akksit rakassak bele, mert a GSM boltos noname kínait fog bele tenni és felpúposodik, kinyomja a kijelzőt, tönkreteszi a telefont stb... Ez mennyire lehet igaz?
Köszi!
-
btudos
nagyúr
A gyári akksival biztosan nem lesz gond, a GSM boltos meg ki tudja mit rak bele, de 6k-ért már az ő haszna is rajta van munkadíjjal együtt, gondolhatod akkor milyen minőségű alkatrészt tesz bele. A haverjaid aggályai jogosak, ha valami gond van, jobb esetben csak a 6k-t bánhatod, de rosszabb esetben akár a telefont is tönkrevághatja egy vacak akku, én biztosan nem kockáztatnék.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pcnet
addikt
válasz Szabi® #17125 üzenetére
Vidéki vagyok. Oda-vissza posta vagy futár +4e ft. És megintcsak egy 3 éves telefonom lenne. SE2020at szeretnék, de még gyüjtögetnem kell rá. i7 jó volt arra, hogy kipróbáljam "költséghatékonyan" hogy egyáltalán való e nekem az iOS 7 év android után meg tudom e szokni. Meg! Viszont vussza vittem 7e bukóval a telefont a GSM boltba. 20+e lenne az akksi csere és elég sok touch ID hibás hirdetést olvastam. Alaplap+főgomb csere most nagyon fájna. Inkább gyüjtögetés és SE 2020. Pedig azt mondtam nem kell nekem az SE 2020, i7 is kiszolgál és számomra jobb az ár/érték aránya is. De nem szeretek félni, hogy mikor megy tönkre a nem garanciális telefonom. Tudom, ez megint az én kattanásom. De inkább egy garos SE, még ha sporolnom is kell rá. Garanciával nyugodtabban alszok.
-
Lacikaaa001
csendes tag
Srácok az mitől lehet, hogy mondjuk feltöltöm a telót 80%ra, leveszem töltőről, újraindítom aztán 85%-os töltöttséget mutat? Ha meg nem indítom újra akkor azt csinálja hogy alig akar lemenni arról a 80%-ról, aztán jó idő elteltével megy csak úgy le a százalék ahogy kell.
-
marilllyo
veterán
Srácok! Nálatok minden oké a 14-gyel? Nálam elég sok anomália lépett fel. Ez -az szaggat, fotózni se tudtam az előbb stb...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Noukoum
veterán
válasz Lacikaaa001 #17130 üzenetére
Hibásan jelzi az akkumulátorszázalékot. Bajod nem lesz belőle.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
adott egy sima i7, kezdodo problema az az hogy nem mindig kezd el tolteni a telefon mikor toltore teszem, es ezt mar mas kabelel is eszre vettem, illetve azt is hogy tolton van es azt hallom hogy elkezd tolteni ujra pedig vagy mar kb fel oraja tolton van.Miert csinalhatja ?
Csatlakozo ki van takaritva.[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Most vàltottam a napokban 5s ről 7-re.
az új telefon élmény nagyon tetszik, ez a méret is teljesen jó nekem.
szerintetek mi az ami gyilkolja az akksit?Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
spider80
őstag
válasz sherlock82 #17145 üzenetére
A használat Viccet félre téve a melegedés,szóval lehetőleg kerüld az olyan dolgokat,hogy töltöd és közben játszol vele,vagy töltöd és közben navigációként használod állandóan. Egy új gyári akksi 15 ezer kb,szóbal ha belefér 2 év után a csere,akkor meg majdnem mindegy hogy használod.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
papp54
aktív tag
Másnál is nem frissül a képernyőidő widget ios 14 alatt?
Xiaomi 12 Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- BMW topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest