- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok kicseréltem az akkut. 119004 et kapott antutuba a telefon az jónak számít? A battery life 1% elhasználódást ír. Elvileg eredeti az akku de ki tudja
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
-
tylerddd
veterán
válasz lugosi #18709 üzenetére
"egy esetleges lopás után ha rövid időn belül megállítják, akkor tovább tud menni (amíg nem körözik az autót"
Ez lehet max. az egyetlen gyengécske érv, mert egyébként semmit nem jelent, hogy nála van, főleg onnan, hogy be van jelentve a lopás. Tehát azt akarom ezzel mondani, h azért mert nála van a forgalmi, nem jut behozhatatlan előnyhöz.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
anderledani
őstag
válasz tylerddd #18710 üzenetére
CASCO nem érvényes ha forgalmival együtt lopják el az autót.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Párom nemrég váltott (munka miatt muszajbol) androidról 6S-re, de nagyon hiányzik neki az értesítő led. Van vmi megoldás erre a hiányosságra? A led flash nem opció, egyéb alternatívát mi nem igazán találtunk ami nem csinál karácsonyfát a telefonbol...Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz -secret- #18715 üzenetére
Ennek nem fog örülni
Gondolkozott már iWatchon is emiatt, nyilván az Apple is pont ezért hagyja ki szemét módon, de nem fogunk annyit kiadni még egy kutyuert! Van azon kívül másik, olcsóbb okosóra is, vagy okoskarkötő ami használható vele?[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz lestarcsopor #18679 üzenetére
Nekem 6s van, 3 éve lesz idén, hogy nálam van. Megvárom a szeptembert, hogy mit durrant az Apple, aztán döntök, hogy várok még egy évet, vagy veszek, vagy egy X-et, vagy 8-at.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
tylerddd
veterán
válasz gabber01 #18716 üzenetére
Nekem ez a Xiaomi nagyon szimpatikus, teljesen korrekt a kinézete is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gabber01 #18716 üzenetére
Nálunk is a zasszonság részben ezért használ okoskarkötőt (meg lépések, mozgás követésére mondjuk), nagyon bevált, mivel a munkahelyen szinte állandóan lenémítva tartja a telefont, a csuklón rezeg az okoskarkötő, hogy üzenet jött, vagy hívják. Meg így pl zajosabb helyeken is értesül a jelzésről, megkockáztatom hogy ebből a szempontból jobb mint a ledes jelzés.
-
MNBT
tag
Sziasztok,
1 éves iphone 6s telefonom (iOS 10.3.3) azt műveli az utóbbi időben, hogy az akkumlátor százalék szintje hirtelen leesik. Példálul a héten egyik nap felkeltem, 64%-on volt, 40 perc múlva ránéztem a telefonra úgy hogy addig nem nyúltam hozzá, és akkor már leesett 47%-ra.
Újraindítottam (Power Home gomb együtt lenyomással) akkor visszament 62%-ra és onnantól 30mp-ként lecsökkent 57-re.Az utóbbi időben nagyon furán viselkedik a telefon és mintha gyorsabban is merülne. Felmerült bennem, hogy az akkumlátort a csere programmal ki kellene cseréltetni. Ki melyik szervízt ajánlja? Mennyi idő míg megcsinálják? Érdemes kicseréltetni, vagy cseréljem én egy ilyen akksira? [link]
5S-be cseréltem már akkumlátort, és ugyan ettől a Nohon márkától vettem az akksit, és teljesen meg voltam vele elégedve.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
-
gabber01
addikt
válasz -secret- #18722 üzenetére
Megjött a Mi Band 2. De arról nem volt szó, hogy ez csak annyit tud, hogy egyszer rezeg értesítéskor és aztán annyi. Utána nem jelez ki semmit, hogy mi van. Van-e még aktív értesítés vagy sem. Nem villog, nem mutatja a kis kijelzőjén hogy mittudomén, kis levélke 5 üzenettel.
Ez tényleg csak ennyit tud?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz shteer #18738 üzenetére
Hát basszus, pont az lett volna a lényeg, hogy ha egy plusz kütyü is, de mutassa az értesítéseket valami amíg meg nem nézi az ember, ha már a tetves apple nem bír egy ledet rakni az ájfónokba. Innen indult az egész sztori, erre jött a tipp, hogy Mi Band.
Ezért tök felesleges volt akkor megvenni...Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
gabber01
addikt
válasz perge666 #18745 üzenetére
Nem nagy érték annyira, ezért nem estem neki mindenféle teszteket olvasni, mint ahogy általában én is szoktam. De még inkább azért nem, mert sztem qrvára alap lenne az értesítések működését tekintve!!! Ha ezt nem tudja valami, akkor xart sem ér az egész, semmirevaló. Az nem értesítés, hogy egyszer rezeg. Aztán ha nem nézi meg az ember éppen, mert nem tudja, akkor mi van? Később meg ugyanúgy elfelejti, hogy volt valami, mintha nem is lett volna semmilyen értesítés. Na pont ezért jobb és több az értesítési led.
A másik pedig az, hogy bíztam az itteni hozzáértők tanácsában...
-secret- : jó, ne szemantikázzunk itt nekem. Egyértelműen utaltam, hogy milyen funkciót hiányolunk. Erre kerestünk alternatívát. Az értesítési led hiányára az nem alternatíva, hogy egyszer(!!!) rezeg meg felvillan egy másik kütyü. Azt a telefon ugyanúgy megcsinálja. Értelmetlen az egész.
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest