- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Érdeklődnék, h iPhone-on valami varázsigét is el kell mormolni ahhoz, h hotspottolni lehessen a készülékkel?! Párhuzamosan az i6s mellett használok egy Xiaomi készüléket, ami töredékébe került az iPhone-nak és olyan szinten lehet vele dolgozni, h a táskámba téve megy róla a net laptopon és mobilokon. Most a SIM-et visszatettem az iPhone-ba és egyszerűen nem tudok rá csatlakozni vezeték nélkül. Eddig is kábellel használtam, de anno i4s és i5s esetében is volt ezzel gondom. De gondoltam ránézek a Xiaomi után ... most nem csinálok valamit jól vagy én mindhárom iPhone esetében sz**t fogtam ki vagy ez ilyen vagy ... ??? Rohadt bosszantó
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gabee82.0
tag
Sziasztok!
i6s. Ártok e az akkumulátornak ha a gyári 1A es töltő helyett egy Lenovo 1,5A sel töltöm?
Köszönöm.Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tylerddd #18652 üzenetére
Wifin is megy hiba nélkül a tethering. Sőt azt is meg lehet csinálni hogy a telefon elővétele nélkül kapcsolom be a tetheringet (legalábbis Mac-en el tudom indítani).
A munkahelyen én is szoktam használni windowsos gépen, annyi hogy szifonon bekapcsolom a hotspot funkciót és ennyi. Automatikusan csatlakozik a telefon által létrehozott wi-fi hálózathoz és kész.
-
tylerddd
veterán
Most töröltem a Win-ből a készüléket, újra beírtam a jelszót és gyorsan csatlakozott. Kíváncsi leszek a továbbiakra.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van a telefonba automatikus fényerő szabályzásra? Sötétben nagyon vakító
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
laslie92
senior tag
Köszönöm be van kapcsolva de nem csinál semmit. De ha a hivásközben a fülemhez teszem ugye akkor meg elalszik a kijelzo szóval nem az érzékelő rossz. Lehet az uj IOS bugol
-
laslie92
senior tag
Koszonom jo lett
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Iphone 6s hez mennyire van értelme üvegfoliàt venni?Mert felrakattam multkorában egy foliàt de a széleinél körbe nem az hogy buborékos hanem hogy hajlik az üveg ugy nem hajlik a folia ugye és csúnya mintha levegős lenne..
meg amugyis mivel nem éri az üvegfolia teljesen széltől szélig ha leejted betörik mindenképp a kijelző szélétől.
Illetve a hàtlap hogy bírja?
Mik a tapasztalatok? -
tylerddd
veterán
válasz Hardver Arc #18666 üzenetére
Üvegből én teljes kikelzős, lekerekített élűt ajánlanék, nekem a Nillkin nagyon bevált, talán 3D CP+ Max a típusa. Hátlapot nekem egy szintén Nillkin vágta tönkre, kemény műanyag belsős tokot nem ajánlanék. Én a gyári bőrt szeretem, ill. a vékony tokokat, ez nagyon bejön, szeretem.
-
szilacus
tag
Sziasztok.
Nemrég készítettem panoráma fotót.
Nagyon jók lettek a képek, a helyszínen visszanézve a panoráma fotónál a teló jobbra-balra mozgatásával tudtam a teljes képet nézni. Felraktam a Facebokra ott is működik a dolog, de már ha most a telómon akarom nézni a panorámát kézzel kell a jobbra- balra ''simogatni'' a kijelzőt a teljes kép megtekintéséhez. Miért nem működik a panoráma úgy mint a helyszínen? -
törölt tag
Sziasztok!
Debrecenben tud esetleg valaki egy jó iphone szervizt? A beszédhangszóró a 6s-emen eléggé lehalkult ezért cserélni kellene, vagy van valami módszer amivel kitudnám takarítani? Lehet csak koszos. -
Blue meth
senior tag
válasz Hardver Arc #18666 üzenetére
Én úgy voltam vele hogy vétel után minél hamarabb teszek rá hogy ne nagyon karcolódjon az üveg. Ez volt november végén, most február közepe van de még mindig nincs rajta Már nem is lesz, sajnos kb 2 hét volt már rajta mikrokarc, meg vmelyik nap is láttam egy újabbat rajta.
Tok viszont van rajta, először sima Cellect átlátszó szilikont tokot vettem, de az kb egy hónapot bírt ki, a szélénél meg a hátuljánál volt összeforrasztva a tok (sosem láttam még ilyet), és az szépen lassan levált teljesen róla. Eredetileg gyári tokot akartam, így végül rá is szántam magam, bár sokalltam érte a 10k-t, de végül megvettem. Midnight blue szilikon tok, de iszonyatosan jó. Masszív, nem csúszós, szépen rálóg a széleire, szóval a sarkok is védve vannak rendesen. Kicsit drága volt, de sztem nagyon jó vétel, jó minőségű tok.
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Szeretnénk egy 6S-t venni, használtan. Mivel még sosem volt almás telónk, ezért kérdés, hogy mire figyeljünk a vásárláskor? Pl. hogy a későbbiekben ne érjen meglepetés egy tiltás miatt.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Rob700
senior tag
Kint a 11.2.6... Engem lepett meg legjobban, mert sehol nem olvastam róla még csak emeítést sem... 😳
iPhone 12 128GB Black
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy valamiért nem akar csatlakozni a telefonom a Wifi hálózatokhoz (munkahely, otthon) amikhez korábban gond nélkül csatlakozott autómatikusan. Ha kézzel csatlakozom akkor egy idő után lecsatlakozik róla. Már 2x megette hó elején a mobilnetemet emiatt. Valami ötlet, hogy mitől lehet?
Újraindítás, soft reset már volt többször is. -
lestarcsopor
újonc
Segítsetek nekem egy picit legyetek szívesek. Kinek van még iPhone 6/6s készüléke? Mióta van meg és meddig szeretnétek használni? Mikor fogjátok lecserélni, maradtok az Applenél? Az üzletemből azt látom hogy a legsikeresebb iPhone generáció a 6. (eddig). Ti hogy látjátok?
S még egy kérdés, milyen iPhone 6S tokot tetszik legjobban nektek az alábbiak közül? -
Rage47
veterán
válasz lestarcsopor #18679 üzenetére
Nekem 2015 november óta van és őszig akarom használni, akkor tuti szeretnék váltani.
Egyik tok sem tetszik, főleg a lifegős 3. nem -
adise
őstag
nem azért nem veszik mert nem használnak 6s-t hanem mert 5500ft az 500ft-os tok
-
shteer
titán
-
Én 2 hete vettem újanon,és szeretném még 2 évig használni.
Nekem átlátszó szilikon tok van rajta,az a vékony fajta és egy 0,33mm Tempered Glass üvegfólia. -
Rob700
senior tag
Nekem májusban lesz 2éves a 6S... idén nem hiszem, hogy veszek még új telefont és biztos, hogy maradok az Apple-nél... Mind a három tok tragédia, csak gyárit használok...
iPhone 12 128GB Black
-
lugosi
MODERÁTOR
Nekem 6s Plus van, szerintem ezt a mostani generációt még kihagyom, leghamarabb a következőnél váltok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ebay-ről vásárolható készülékházakról? Mennyire vállalható minőség? -
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #18690 üzenetére
Ügyelj a pontosságra és a szösz-pormentes környezetre.
-
tylerddd
veterán
válasz Hardver Arc #18690 üzenetére
Gyanítom, h a teljes keretes is levegős lehet a széleken, csak ugye nem látszik a keret miatt. Én egyébként hosszában ragasztok egy cellux-csíkot a kijelzővédőre, amin túllóg a cellux. Lehúzom az üvegről a fóliát és a celluxot fogva igazítom rá. Ha a home-ot és a hangszórót jól belövöd, nem lesz gond vele.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik billentyűzetet kell hozzáadnom alapértelmezettként a telefonba, hogy valami hasonlót kapjak mint az iPad-nél (betűkből a lehúzható számok)?
Vagy, ha konkrétan olyat nem lehet beállítani (mert ez csak iPad fícsőr), , akkor egy olyan billentyűelrendezést szeretnék, hogy a betűk fölött ott legyenek plusz 1 sorban a számok is (ami néhány programnál alapból úgy van).Jelenleg QWERTZ van beállítva.
Köszönöm előre is a választ!
-
SoldierL
senior tag
Szia! Nekem is 6s+ van és nekem is májusban lesz 2 éves. Májusban a törlesztés végével, hozhatnék ki egy újat, de minek? Nagyon gyors, nagyon jó tök felesleges. Majd esetleg akku csere de még azon se érzem, hogy kéne. Nekem még 1-2 évig tuti jó lesz.
-
Blue meth
senior tag
Én is legalább 2-3 évre tervezek vele, sztem akkor is simán használható lesz, ha a 4s-emből indulok ki, amit most novemberben váltott le éppen a 6s. Tok pedig nálam is gyári, Midnight Blue szilikon tok, legjobb. Igaz nem volt olcsó, de simán megérte.
Viszont ezt most 130-ért vettem november végén, de megfogadtam, hogy többet nem veszek ennyiért telefont. 80-90-ért, nagyon max 100-ért, szóval a következő valszeg már android lesz.
-
nagysuhi
tag
6S, most volt egy éves. Még egy évet lesz nálam, mindig 2 évente cserélek telefont.
Üvegfólia és Rock tok borítja elejétől fogva. Egyszer leesett és az üvegfólia repedt el, meg a tok.[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
leslieke
Jómunkásember
Nálunk egy 6s van a családban, addig lesz használatban, míg meg nem adja magát.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kobak77
aktív tag
Sima 6s-t használok 2015 októbere óta, máig elégedetten. Csere - elméleti szinten - ha esetleg kijönne egy SE 2, akkor arra. Nagyobbat semmiképp nem akarok, sokszor még ezt is nagynak érzem. Jack aljzatról sem mondanék le, heti 3-4x biztos használom.
Tok eddig nem volt a telefonon, ahogy egyik korábbi telefonomon sem. Bár most elgondolkodtam egy ilyenen, elsősorban a praktikuma miatt, de még tart a vajúdás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest