- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Csak azt felejted el, hogy a VHS - DVD - HD közti különbséget még a legvaksibb ember is simán látja. Akár a szoba másik feléből is.
A HD és a 4K között meg a legtöbb ember szeme már képtelen normális körülmények között különbséget tenni. 2-3 méterről, ahogy az emberek nagy többsége TV-t néz még a 720P és az 1080P között sem látható a különbség.
Szóval az összehasonlítás nem igazán állja meg a helyét.
Arra aztán meg már ki sem térnék, hogy egy bolhafingnyi optikával felszerelt mobil által felvett 4K-s videó a fasorban sincsen egy valóban 4K-ban elkészített filmhez. -
madgie
titán
válasz galaxys80 #1456 üzenetére
Nézd, én nem elméletről beszélek, már tavaly 4K-s telefonom volt, monitorból is évek óta Full HD felett vagyok.
Ugyanezeket a köröket amúgy lefutottuk a DVD-720p, majd 720p-Full HD témában.
Nem muszáj használni, de az új iPhone érzékelője pont a 4K-hoz lett optimalizálva (elvilef pixelpontosan annyi a 16:9 crop-ja).
-
zuioch
aktív tag
válasz pampalini21 #1458 üzenetére
Ne foglalkozz vele, túl van lihegve az egész.
-
Sev!er
aktív tag
Nekem is samus van, viszont úgy gondolom, hogy semmi gond nincs az üzemidővel. 6-ról váltottam és így is jobbnak érzem az üzemidőt a sima 6-hoz képest.
Főleg úgy, hogy elvileg kell egy pár feltöltés mire az aksi bekalibrálja magát és még jobb is lesz az aksi teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
En az elso galaxy utan megfogadtam, hogy vagy nexust vagy iphonet veszek... Az iphone5 siman kicsi, keves a ramja - a nexusos kortarsa jobban hasznalhato. De ezt irhatnam az 5sre is.
Igen, a csupasz android a jo android, a tobbi olyan mintha azt mondanam az iosre xy telepitett program alapjan, hogy vacak...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
norbi2010
őstag
Még a délelőtt folyamán megjött, de csak most tudtam kibontani. Nekem TSMC-s.
-
Ateszpapa
addikt
Nekem is megvan végre a telcsike. Bakker a 3GS óta változott egy picikét. Ezt a fránya automata javítást hol lehet kikapcsolni. Amúgy Samu profi van benne
-
joey04
titán
Ez gáz nagyon. Átveszem 50-ért meg kapsz mellé egy moto x-et.
-
norbi2010
őstag
Szerintetek ezt a kör alakú valamit ki tudom varázsolni valahogy a fólia alól? Érződik rajta, hogy van valami a fólia alatt, ami alapból a fólián volt.
-
dwelablack
tag
Aki valtott 6rol 6sre, osszefoglalna az ujitasok eletszeru hasznossagat? Pl:
- a kameranak (elso/hatso) tenyleg szebb a kepe? 4k-t ne emlegessunk, eletszeru felhasznalasnal maradjunk, tehat mondjuk szurkuletben osszehasonlitva.
- a 3d touchnak van letjogosultsaga a mindennapi haszbalatban? Pl: nevre bokve hosszan sms kuldes, vagy ertesitesek azonnali eldobasa zarkepernyon, ujablak nyitasa hosszan nyomva, esetleg alkalmazasok kozti gyors vissza funkcio, ki melyik featurenek orult a legjobban es hasznalja is?
- hatlapon erezheto a sulyan kivul a mas anyaghasznalat?
- a 2gb szamomra nem jon ki a mindennapi hasznalatban (email, safari, facebook, sok telefo alas) de ha megis akkor meghallgatom.
- ujjlenyomat olvasast nem hasznalok, szoval az mindegy szamomra.Koszi,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
norbi2010
őstag
válasz B-L-A-C-K #1478 üzenetére
Köszi, én is erre a celluxos megoldásra gondoltam, csak nem tudtam mi lehet ez, eddigi fóliáknál nem volt ilyen, nem is figyeltem rá.
(#1477) Quasi_modo: értem akkor mégsem a fólia a hibás, hanem én voltam a gyökér.
Cellux az hagy nyomot a fólia belsején?
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz dwelablack #1480 üzenetére
Az első kamera mindenképp jobb, azt próbáltam.
A hátsó is jobb a nagyobb felbontás miatt.
A 3D touch nem rossz de nem is az a nagy szám, bár később lehet hogy írnak rá appokat.
Picit súlyosabb most hogy kezembe vettem de nem zavaró, a Safari brutál gyorsan tölt.
A többit nem írom mert úgysem érdekel.
Szóval szerintem vegyél/maradj a 6-osnál. -
no more
veterán
válasz galaxys80 #1456 üzenetére
Szerintem menj el egy szemészhez, mert még telefonon is elég csúnyán látszik a HD - full HD közti különbség, hát még TV-n! Míg előbbin látszanak a pixelek, -főleg, ha láttál 400ppi feletti kijelzőt-, addig az utóbbi gyönyörű éles. A 4k-s megjegyzésre nem is reagálok, akkora baromság.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Wapmester
senior tag
válasz no more #1486 üzenetére
sokan nem akarják megérteni hogy nem a pixeleket kell számolni, mert ott tényleg nem látni különbséget pl. fullhd és QHD között de az élesség mindnél észrevehető és a gyártók is mindig ezt hangsúlyozzák mikor nagyobb felbontásra állnak rá, hogy a nagyobb felbontás élesebb az meg már épp elég indok a felbontásnövelésre.
-
joey04
titán
válasz pampalini21 #1479 üzenetére
franc. lecsúsztam.
-
Wapmester
senior tag
-
Laca1212
őstag
Jó ez az i6s. Ma jött meg. Hát nem tudom placebo e vagy a marketinget megettem én is... de tényleg masszívabb az egész. Súlyra is, meg úgy összhatásra is. Gyorsasága egyértelműbb. Touch ID félelmetesen gyors. Bár meg tudom úgy nyomni, hogy ne oldja fel. De figyelni kell és gyorsnak lenni hozzá.
Amíg csak i6-om volt már akkor is éreztem hogy olyan "nyúlós a cucc" vagy hogy fogalmazzam... Ez sokkal, sokkal pattogósabb, fürgébb. Tetszik. 3D touch nem nagy flash, bár jó dolog. Főleg majd akkor lesz számomra hasznos ha az általam használt alkalmazások is használják.
Most csináltam először iCloud mentésből visszaállítást. Lenyűgözött, hogy minden úgy ment tovább ahogy abbahagytam anno i6-on. Kezdve az alkalmazásokon át az sms-ig, stb. Ez androidnál nem ment így.
Hirtelen ennyi.
-
Hami33
aktív tag
Nekem is megjött ma T-kom 16gb spacegray megnéztem Samsung proc. De nem aggódom rajta kár ezen vergődni szerintem. Tudja azt az apple hogy jó mind a kettő.
-
dwelablack
tag
válasz dwelablack #1480 üzenetére
Koszi Ed Parker.
Mas valaki mondana meg velemenyt?nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs