- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
-
-
Arcképgyáros
válasz Luck Dragon #3303 üzenetére
Az XS-emen megadta magát most a tok. Eddig semmi bajom sem volt vele. Másfél évet bírt. Ettől függetlenül a következő tokom is ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Fryskitt
addikt
Tapasztalt valaki olyat, hogy ha egy ügyfélszolgálatot vagy ilyesmit hívok és a menüben számot kell nyomni, hogy továbblépj, akkor hiába tapperolod a billentyűket, nem csinál semmit? Eddig ez ment, most meg nem, és már 2-3 helyen sem működik. Agyfaszt kapok a telefontól már.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
Stigman74
újonc
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nagyon szeretnék a 11 pro családba lépni. Újonnan nem tudnék venni mert soknak érezném anyagilag, ezért mindenképp olyantól lesz, aki keze alatt járt már. Mikre érdemes figyelnem mielőtt vennék, a külső állapotát leszámitva? Függetlent igyekszem mert nem akarnám hogy szolgáltatói tiltást kapjon. Esetleg mást érdemes csekkolni, jellemző típus hiba, imei, bármi? Nagyon hálás vagyok előre is a válaszokért és köszönöm! -
telefonmágus
senior tag
Nekem a kedvencem ,amikor írják az aprón ,hogy voda függő v. telenor függő,de nem előfizus ám :)
Akkor miért nem nyitja ki és úgy adja el?
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült fektetve is feoldani a telefont.
Úgy csináltam, hogy face ID ismeresenel, jól megdontottem a fejemet, így, ha fektetve van a telefon, csak megbokom, megdontom a fejem és már old is.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
tboldi
nagyúr
Persze, mert mondhatni az egyedi arcvonásaidat takarja el a maszk. Viszont a 13.5 bétában kicsit változtattak a FaceID-n emiatt: ha érzékeli, hogy maszkot hordasz, akkor nem próbálkozik többször, mielőtt feldobná a jelkód beírását, hanem egyből megjelennek a számok jó néhány mp-et megspórolva.
[link] -
Tiger.
nagyúr
Ezt sem értem, megprobaltam ugyan úgy csinálni, de nálam nem jó. Nem betazok.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Navaren
aktív tag
válasz csibabu #3295 üzenetére
Szerintem pont kamera, illetve inkább elsősorban fotózás kapcsán lépett elég nagyot a telefon, néha még a Xs-hez képest is érezhetően jobb képeket tud lőni, főleg nem ideális körülmények között (nappal szemben fotózva pl). A videóval eddig sem volt különösebb baj, de most fotók kapcsán is magabiztosan az élmezőnyben van.
A színhelyességgel eddig sem volt gond, se túlszaturáltság, se képregényszerűen élénk színek, bár némi vonalélesítés még mindig van, de közel sem vészes (különösen nem a konkurens, elsősorban korábbi Samsunghoz képest pl.).
A wide kamera nagyon klassz (és sokszor jól is jön, mesélhetnék ), a Deep Fusion szintén elég jó és működik is, az éjszakai mód pedig egyszerűen klassz (bár van némi 'sárgás' színezete, mintha valami gyengébb filter menne a képre), bár a konkurens droidokon van már picit jobban működő, ha lehet hinni a teszteknek.Ez persze nagyon kezdetleges összefoglaló, de ami még talán megjegyzendő, hogy a mostani flagship-dömping kameratesztjei után talán kijelenthető, hogy bár az iPhone is használ AI-t a minél jobb képalkotáshoz, azért valahogy talán még mindig ez az egyik olyan telefon, ahol a legvalósághűbbek maradnak a képek, nem "csal" annyit a szoftver (a felvétel alanyát felismervén), hogy minél jobb eredmény születhessen, amit 'büszkébben' tolna fel az ember instára, etc (bár anomáliák akadnak, produkáltam már hihetetlen égbolt-színeket én is ) .
Apróság, és persze lehet, szubjektív, nem is biztos, hogy ez előny, de azért fontos .[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
bkiky01
senior tag
Úgy tudom, h a szolgáltatóknál, minden telefon független. Iphone-nál ez nem így van?
-
csab2
veterán
-
dud998
őstag
Vajon egy Vasember maszkkal mit csinálna?
Esetleg ha Jason Voorhees is iPhone-t használna?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
BabMester
senior tag
Sziasztok! Ma váltottam 4év Samsung kitérő után vissza a privát telefonom iPhone-ra, egy 11 pro lett az eszköz. Nagyon vegyesek az érzéseim, a kijelző, a teljesítmény és a kamera szuper, még az X-hez képest is. Viszont már több buggal találkoztam mint az S10-en az elmúlt majdnem 1,5 évben.. úgy látom az Apple az iOS-nél is olyan ‘lesz@rom’ lett mint a macOS-nél..
-
totopad
senior tag
Nemrég panaszkodtam a 11Pro-m üzemidejére, no annyi előrelépés történt, hogy korábban folyamatosan be volt kapcsolva a dualsim és a kettőből az egyik roaming. Úgy néz ki, hogy a roamingos kártyám kikapcsolása -amit egyébként keveset/nem használok- megoldotta, és javitott valamennyit az akksi kapacitáson.
-
-
Fryskitt
addikt
Srácok a Watch topikok halottak. Úgyhogy itt kérdezem: nem megy fel a legutóbbi frissítés watchOS 6.2.1 az óra. A feltételek adottak (Watch töltőn, mullra töltve, telefon a wifin) de csak odáig jut, hogy "ellenőrzés". És ennyi. Azon kívül, hogy resetelem az órát, van még ötlet?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
tboldi
nagyúr
válasz Fryskitt #3344 üzenetére
Sajnos a kérdésben nem tudok segíteni, de ez a topik nekem nem igazán tűnik halottnak.
-
Navaren
aktív tag
válasz Fryskitt #3344 üzenetére
Érdekes egyébként, korábban azt hiszem, talán éppen Te írtad, hogy nem kapsz/kaptál meg értesítéseket a telefonon napközben, csak ránézel és észreveszed, hogy 'n' darab üzeneted jött.
Valamelyik nap kollégám mesélte, hogy egy ideje ugyanezt játssza a telefon (i11 Pro Max & Watch 5), csak akkor jelzett értesítésről, ha a Watch ki volt kapcsolva (nem volt elég csak levenni, teljesen ki kellett kapcsolni).
Így a Watch-ot resetelte és adta hozzá újként, nem pedig korábbi mentést töltött vissza rá, és azóta klassz megint minden.
Külföldi fórumokat bújva nem új a jelenség.Az óráról, vagy a telefonról indítod el a frissítést? Többen írják itt-ott, hogy a telefon Watch appjáról indítva a frissítést valami nem kóser, az óráról indítva viszont jó.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Fryskitt
addikt
válasz Navaren #3347 üzenetére
Akkor sem kaptam meg, ha nem volt rajtam az óra (mármint az óra itthon én meg a munkahelyen).
És amióta valahogy iniciálta a frissítést, már nem lehet az óráról indítani (azaz elvileg elindult a frissítés, de az ellenőrzésnél megakadt és innen nem megy tovább).Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tiger.
nagyúr
Szerintetek ez lehet telefon hiba, telefonálok és egy idő után azt veszem észre, hogy nagy a csend, a hívás ment, csak nem hallottuk egymást. Olyan is volt, hogy én halottam a másik félt, csak ő nem halott engem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest