Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
-
kidarida
csendes tag
-
votabuk
csendes tag
válasz Kulinger #706 üzenetére
Nekem lassabb lett, frissítés előtt teszteltem, antutu 5824pont, utána már csak 5200. A GPS-t majd picit jobb időben tesztelem, mert az előző verzióban nem kicsit volt tré. A wifivel nem volt problémám a korábbi verzióval sem.
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade -> Alcatel OT-997D -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Redmi note 3 -> Huawei P10 Lite -> Samsung A52s
-
BrianDK
tag
válasz GuruZone #712 üzenetére
A kedves virágot locsolt. Nem figyelt és jól megzúdította a vizet, az pedig kifolyt a cserépből, rá a mellette fekvő routerre. Ez a probléma még megoldatlan, mert az új most visszakerült a régi helyére, de még garanciális volt a másik, úgyhogy leadtam szervizelni, hátha...
[ Szerkesztve ]
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Plebi
senior tag
válasz Samanbacsii #645 üzenetére
Ma megint hívtam őket (mint ahogy az alcatel is jelezte a facebookon, novemberben lesz hivatalosan), még nem kapható, legalább is az ő nagykerükben még nem volt. Ami jó hír, hogy a 995-t 65k-ért tudnák hozni. Más boltokat nézve kb egy áron van a 995 és a 997d, szóval jó lehet az ára az Euronics-ban is. Azt mondták, hogy kérdezzek rájuk még a héten, ügye ez max szerda, mert bármikor frissülhet a nagyker árlista.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
retesz147
addikt
válasz tomtombat #669 üzenetére
a zenei részre én is kiváncsi lennék... egy átlagos/normális fülessel milyen a hangzás?? esetleg a gyári agybadugóssal?
a frissítés javított a fényképezés minőségén?? Tényleg lassabb lett a teló? miben hozott változást az új szoftver??
csengőhang eldobálás még mindig gondot okoz?
Xiaomi 13 eu dev...
-
jeni
félisten
-
sysrq
őstag
válasz retesz147 #722 üzenetére
Nagyon szeretnéd hallani végre valakitől hogy eldobja a jelet, hát én a kedvedre teszek.
Hosszú edzőtáborozás után a Brüsszeli sporthalléban új olimpiai csúccsal 76 méter 8 centire dobta a telefon a jelet. Remélem örülsz. Van már itt pár tulajdonos, nem gondolod hogy ezt az apró hibát megemlítette volna valaki ha létezik? Lehet hogy azt a videót egy beton légópincében vették videóra.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
retesz147
addikt
nagyon rosszul tudod.....épp ez a lényeg, hogy senkitől se szeretném hallani, hogy eldobja a jelet....de te voltál olyan kedves és megnyugtattál...köszönöm....csak az a baj, hogy elég kevesen reagálnak mostanában (persze senki se időmilliomos, meg senkinek se az az első dolga, ha valami történ, hogy itt beszámolja, én ezt értem....)
csak szimplán próbálok infókat gyűjteni, hogy mire számítsak, ha beruházok egy ilyen telóra (ami tetszik és úgy tűnik, hogy eddig megéri az árat) kb. 3 hét múlva vennék és hát nem szeretnék belenyúlni a lecsóba, mert sajnos előző telómmal kicsit sikerült...és ott is az volt a baj, hogy nem néztem utána csak beleugrottam....
ezzel nem akarok megbántani senkit...de sajnos itt az olcsó kategóriában előfordulnak hibák, persze máshol is....csak tisztába szeretnék lenni, hogy mire számítsak, vagy esetleg még várjak vagy nézzek valami mást....hogy miért nem veszek drágább kategóriásat...mert kb. nincs kedvem, hogy Pesten a teszsvírek pár másodperc alatt lenyúljanak tőlem 100-200 ezer Ft-ot érő telót.....sajnos esélytelen ellenük védekezni....de ez mástészta....
szóval.....mindenkinek köszönöm az építő válaszokat amiket eddig kaptam!
de innentől maradok spectator módban, hogy másokat ne zavarjak....sajnálom, hogy még nem vagyok tulaj és nem tudok építő jellegűeket hozzáteni, bár pár emberkének már megpróbáltam segíteni...de ha nem, hát többet nem....
és szeretném elkerülni a fórum teli offolásást, úgyhogy ha valakinek ezzel gondja van kérem pü-ben keressen meg....sok gondmentes pillanatot kívánok az eddigi/jövőbeli tulajoknak!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Sergiohu
tag
Sziasztok, 4 napja vagyok 997D tulaj. Előző telóm SGS+, a tapasztalatok:
Nagyon kényelmetlen a felülre helyezett kioldó gomb tudom, más telókon is így van...
Rossz érzés hozzányúlni ehhez a puha kijelzőhöz, tudom gorilla glass-szal drágább lenne...
A gyári videólejátszó némelyik filmnél nem játszik le hangot ---> VLC player, ez pipa.
A szobámban, tehát olyan helyen amin igen gyakran vagyok évek óta, eldobta a jelet többször.
1 sim van benne, nyugalmi állapotban, itt ahol soha nem volt más telóval ilyen problem...
Frissítettem én is, szerintem lassabb, de már belaktam, nem fogok hard reset-elni.
A kamera tényleg fos, de nem igazán érdekel. Hogy frissítés után jobb lett-e nem tudom, nem érdekel...
Az akkuidőről nem tudok nyilatkozni, én már megszoktam hogy lefekvés előtt mindig töltőre teszem a telóm.
A kijelző nagyon piszkolódik, az SGS+ -hoz képest gusztustalan.
Na ennyit kontra, jöhet a pro.
Szerintem szép a kijelző átlagos használati távolságból
Nagyon gyors, imádom nyomkodni. A hátlap tapintása nagyon jó.
Az állapotjelző fehér led nagyon jó dolog.
A gyári füles jól szól, túl sok is a mély. A gombjával lehet szüneteltetni, hosszan nyomva számot léptetni.
Elég sok negatívumot írtam, de amúgy nagyon bejön a telóNa ez tényleg az utolsó, holnaptól...
-
BrianDK
tag
Ebből is látszik, hogs csak at utolsó hozzászólást olvassa el a többség. Tegnap megírtam, hogy szombaton töltöttem este maxra, maid legközelebb csak hétfőn kellett tölteni, átlagos használat mellett, két kártyával. Nekem egyszer sem szakadt le egyik hálózatról sem. Viszont frissítés óta az Antutu nálam is gyengébb eredményt hozott. Lényeges változást én nem tapasztaltam, továbbra is NAGYON elégedett vagyok vele! A valaha volt, LEGJOBB telefonom!
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Ocsy
aktív tag
Gyerekek, ne veszekedjetek már. Most erre mi szükség van? Úgy örültem, hogy végre egy olyan fórumot találtam, ahol nem megy az állandó anyázás meg trollkodás és hasonlók, csak próbálunk segíteni, és infókat megosztani. Maradjunk már meg ennek szellemében. Szerintem.
A frissítésről: nekem ez nem teljesen vili. Az OK, hogy a telefon tudja magát frissíteni, de PC-ről hogy kell? A honlapról letölthető OT Upgrade-en keresztül? Köszi.
BTW, nem igazán értem az Alcatel honlapokat.. Az angol nyelvű "Global" oldalról letölthető a gyors útmutató a 997d-re pl. németül és magyarul. Angol pont nincs, és teljes kézikönyv sincs, ahogy letöltheő szoftverek sem, ezek csak az egysimes 997 lapjáról szedhetők le (ugyanaz). A német oldalon ellenben letölthető a teljes kézikönyv, persze csak angolul, de nincs kint a gyors útmutató (németül sem), viszont be vannak linkelve a letölthető szoftverek. Még a magyar oldal a legkonzekvensebb: ott nincs se 997, se 997d, a 995 Ultra a menő. OK, még nem is vezették be (igaz, erről a központ nem tud: ahogy említettem, megkérdeztem őket, és szerintük az EU piacon kapható. Persze, messze vagyunk az EU-tól...)
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
Gyerekek, erdeklodott egy srac hogy van-e nalam telo, mondtam, hogy 1 db van itt de holnap viszik, ugy ahogy mindenki, az az illeto is mar kifizette elore. Erre aszondja ma eljonne erte, nem szamit, hogy mar valakié... azt kerdezte az kellemetlen lenne-e a masik vevovel szemben...
Utana pedig dicseretet kaptam mert nem adtam neki oda, korrekt elado vagyok.
Fura népek vannak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Sergiohu
tag
-
zso76
csendes tag
Én péntek óta használom a készüléket.
Nekem többször is eldobja a hálózatot. A felső sávba kiírja, hogy korlátozott hozzáférés megváltozott, ekkor teljesen eltűnik a térerő, vagy mindkét, vagy az egyik kártyán. Ez általában néhány másodpercig tart, majd visszajön.
Végiggondolva eddigi kétkártyás készülékeimet (Gigabyte, Note utánzat, MyAudio 5, illetve 997d) ezeknél mindegyiknél előfordult ez a jelenség. Ezek a készülékek mind MTK processzorosak.Előzőleg egy Alcatel 993 D-t használtam (nem MTK processzoros) ennél nem fordult elő.
Nem tudom egyébként van-e összefüggés. Az egy simes készülékeknél sem volt ilyen..
Sokan azt mondták, hogy régi Sim miatt lehet. Nekem mindkét kártyám Vodafonos. Egyik 4 éves, másik valamivel régebbi. Mindenképpen ki szeretném cserélni őket, csak hogy megbizonyosodjak, valóban ez okozza a dolgot.
13 Pro & WATCH GT2 Pro & iPad Air4
-
nzolo76
tag
Nos még mindíg vidéki, még mindíg fura, de mostanra egy Alcatel 997D vigyorgó tulajdonosa.
A következő néhány napban nyomkodom én is a kütyüt, és utána beszámolok. Talán akkor nem hiába regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
Kulinger
tag
Annyira oda vannak a ZTE Grand X IN – Intel Atomért az emberek volt a kezembe mit ne mondjak Zte -nek egymagos alcatelnak 2-mag meg gagyi kinézete van
-
Kulinger
tag
Bocsi gyorsan írtam elnézést
A lényeg amit akartam írni olyan sokan hú de jó de klafa a ZTE grand X IN volt ma a kezembe lefutattunk pár tesztet és az Alcatelt nyert minden téren
Kinézet ügybe is veri szerintem gagyi kinézete van jobb a vituális gombok
ZTE-nek 1-magos csak[ Szerkesztve ]
-
Ocsy
aktív tag
Köszi, akkor majd wifi lesz.
Nos, Nekem is a kezembe nyomott a postás egy Ardesia színvilágú 997D-t. Már többen érdeklődtetek privátban, hogy honnan rendeltem, úgyhogy most megosztanám (azért vártam eddig, hogy ne csak félinfóim legyenek a szállításról).
Az egész azzal indult, amikor a magyarországi szervizközpont azt válaszolta a kérdésemre, hogy a magyar forgalmazói garanciával nem tud mit kezdeni, de a külföldi számlára vállalnak jótállásos ügyintézést. Ekkor számomra már csak kétféle megoldás maradt: megvárom a hivatalos magyar bevezetést, vagy rendelek egyet kintről. A külföldön is nyomon követhető készletkimaradások végül megadták a végső lökést (mert én viszont nem akartam kimaradni a jóból), úgyhogy leadtam a rendelést a legjobb árat kínáló német webshopban, azaz itt: getgoods.de. Az ár 186,90 EUR, a szállítási költség 15,90 EUR volt, az átutalás díja kb. 5 EUR. Az akkor még a jelenleginél némileg alacsonyabb EUR árfolyamot kihasználva ez 58.500 Ft körüli összegre jöt ki mindennel együtt.
A rendelés nyomonkövethető a webshopban, a szállítás pedig a DHL oldalán. Az ügyfélszolgálat is gyors és segítőkész (kicsit türelmetlenkedtem, mert a rendelésem státusza nem igazán akart "feldolgozás alatt"-ból továbblépni, de a reklamációm után nem sokkal beesett az automatikus státusz e-mail, majd pár órával később az ügyfélszolgálat válasza is). Október 24-én adtam fel a rendelést, ma dél körül hozta a postás (küldemény-logisztikában nálam járatosabbak majd egyszer elmesélhetik, hogy hogy került hozzá a DHL-től). Szerencse, hogy tudtam, hogy szabin leszek, ezért az itthoni címemre rendelt pakkot át tudtam venni, bár a csomagos kézbesítő futott már korábban lukra nálunk, ezért tudja, hogy hová kell továbbvinni munkaidőben a küldeményt. (Meg is lepődött, hogy otthon talált.) A kis telefonos doboz egy akkora DHL-es boxban volt, hogy szinte elveszett benne, körberakva nagydarab nylon-lufikkal. Nagyon gondosan becsomagolták, akár focizni is lehetett volna vele anélkül, hogy bármi baja eshetett volna. Korrekt.Nagyjából ennyi a történet. Aki magánimportban gondolkodik, annak azt tudom mondani, hogy meg lehet próbálni. Egy kis német nyelvismeret nem árt, és egy EUR bankszámla is jól jön, hogy a konverziót jobban lehessen időzíteni az árfolyammozgások tükrében. A pénzt előre kell átutalni, csak akkor indítják el a csomagot, ha már beérkezett a vételár. Persze van más fizetési mód is, csak nem nekünk, gyanús külföldieknek.
Ha már úgyis benne voltam a külföldi rendelésben (nekem is az első ilyen tranzakcióm volt), megrendeltem a fóliát is, de aki visszaolvasott, az ezt már tudja. Az sajnos még nem érkezett meg (csak szombaton rendeltem), de remélem, holnapra talán itt lesz.
A telefont épp csak kipróbáltam, egy kártyával bekapcsoltam, aztán ki, ennyi. Sajnos a második kártyám még nincs meg, csak pénteken lesz beújítva. Mivel az adatforgalom azon megy majd, és 3G-re a preferált kártyahely a SIM1, ezért a meglévő céges, beszélgetésekhez használt kártyát egyből a SIM2-be dugtam, és így is gond nélkül elindult (egyetlen kártya a SIM2-ben), ha valakit esetleg ez izgat. Ezen kívül csak kettőt telefonáltam vele, a hangminőség jó. Egyelőre ennyi... Majd még tesztelek. Ha valami kérdés lenne magánimportról, akkor szívesen segítek, akár a megrendelésben is (ingyen, ofkorsz). Ide vagy privibe is írhattok.
Ja, majd' elfelejtettem, pedig fontos. A megrendelés leadása után felajánlotta az oldal egy külsős cég biztosítását, ami téríti a hibásan érkezett vagy elveszett árut a bolt helyett, ha esetleg az nem akarna fizetni. Ezt a Trusted Shops adja, a vásárló részére ingyen. A biztosítási díjat a bolt állja, ennek fejében elhelyezheti a TS logóját az oldalán, ami vásárlói elégedettség-mérést is folytat (jelenleg a bolt eredméye 4,64/5,00). A biztosítás 30 napig érvényes, 2500 EUR értékig. Érdemes megkötni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest