- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Sziasztok!
Képzeljétek végig olvastam az egész fórumot, mind az 1750 hozzászólással, biztosan nem vagyok normális
Szeretném megköszönni a sok hasznos infót, ezek alapján eldöntöttem, hogy ez a nekem való telefon és úgy érzem nem veszek zsákbamacskát.Amúgy biztosan megkezdődött a hivatalos forgalmazás, tegnap láttam MediMarktban a telefont (ki van rakva demó darab is nyomkodni). Az Árkádban biztosan van, de - minő meglepetés - 75.000 Ft-os áron
Én nagyon nem szeretek webshopból vásárolni, esetleg tud valami más boltot, ahová fizikailag be lehet menni és meg lehet venni, de 70.000 alatt marad az ára? Speedshopban ha jól látom már sajnos nem kapható.Ja, amúgy btw 993D most akciós a MM-ban, 45.000 Ft így. Nem lenne rossz, de a topik után biztosan tudom, hogy megéri a felárat a nagy testvér.
[ Szerkesztve ]
-
nzolo76
tag
válasz customrobi #1756 üzenetére
Nekem is jelzett frissítést a teló. Felrakom, meglátjuk mi lesz.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
surgery
senior tag
Sziasztok aki rendelt telefont a német oldalról attól kérdeznék egy két dolgot. Valuta számla kell hozzá vagy lehet forint számláról is? Mennyi a szállítási idő? Mennyi a szállítási díj? Teljesen megbízható a bolt? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
-
customrobi
tag
válasz surgery #1759 üzenetére
Én rendeltem. Hogy kell-e valutaszámla nem tudom, de szerintem forinszámláról is 200 Euro a 200 Euro. Max a bankod csehül váltja. Nekem 202 Euro volt tokkal vonóval, de tokot nem kaptam hozzá.
Melyik bolt megbízható e? Szerda este rendeltem, és hétfőn v. kedden kaptam meg.
Szállítási díjat előre mondják (írják), egyébként csak előreutalás, illetve pp volt feltüntetve lehetséges fizetésként. Ha jól értelmezem Németországon kívül Európán belül nagyjából mindenhová ezek a feltételek. Habár pl Svájcba majdnem 3x-os lett volna a pk-átutalás kombó. A magam részéről utánvéttel szerettem volna, de egy céget sem találtam akinél ez opció lehetett volna.Vessetek az oroszlányok elé.
-
surgery
senior tag
válasz customrobi #1760 üzenetére
Értem köszönöm a választ én is úgy tudtam hogy jó a forint számla majd meglátjuk ha valaki tud még ossza meg velem a tapasztalatait ez ügyben!!!!
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz nemserultnem #1763 üzenetére
Nekem is eddig mindig ezt dobta...
Nekem az információban a kernelt 3.0.13 ír, október 25-i dátum szerepel még benne...
Nektek?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
viralmind
aktív tag
válasz 19_OsY_81 #1766 üzenetére
Nekem az információban a kernelt 3.0.13 ír, október 25-i dátum szerepel még benne...
Nekem is ez van ,de nekem mutatja az uj frissitest is,telefonon ,nem pc-n neztem.
meg nem raktam fel en sem .
egyebkent szerintem frissites utan is ez lesz a verzioszam 4.0.4 01001, csak ez fog valtozni vB5T-0-rol valami masra ,legalabbis egyik kulfoldi oldalon mintha ezt olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Habell
tag
A telefonguru szerint miniSIM kell a telefonba ( Alcatel OT 997D ). Ez mit takar? Miért nem normált ír mint a többi telefonba?
Az iphone4-be meg micro kell. Hülyeség a 3 féle sim kártya típus nem?Az alcatel a 2 maggal jobb csak a Myaudio phone 5-nél, illetve a samsung galaxy s duos ( s7562 ).
Alcatel tulajok mik a legfőbb érveitek hogy ne a másik két telefont vegye meg az aki egy jó dual simes telefont akar venni? A másik két telefon árban jóval olcsóbb...Valaki tud róla, hogy esetleg az euronicsban várható a telefon még ebben a hónapban?
-
Edemking
csendes tag
Szerintem az micro sim akart lenni az a mini sim, legalábbis én úgy gondolom, mert eddig csak a mikro és sima sim-ről tudok. Amúgy ebbe a telefonba is normál sim megy.
A másik két kérdéssel kapcsolatban meg nem tudok válaszolni, mert nincs tapasztalatom csak az alcatellel -
Hugo85
aktív tag
-
GuruZone
őstag
- Ne a Telefongururól informálódj!
- MyAudio Phone Series5 full kínai, egy mag
- Samsung S7562 egy mag, irreálisan drágaEgyértelműen Alcatel:
1. bőséges színválaszték
2. folyamatos szoftverfrissítés (eddig legalább 4x 2 hónap alatt)
3. 1 GB RAMNO ÉS
AnTuTu Benchmark eredmények:
Samsung Galaxy S III ~11761 pont (viszonyításképp, 4x 1,4 GHz)
Sony Xperia ion ~6584 pont (2x 1,5 Ghz)
Alcatel OT997D Ultra ~6500 pont (2x 1 GHz)
MyAudio Phone Series 5 ~3624 pont
Galaxy S DuoS ~3450 pont[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
viralmind
aktív tag
válasz nzolo76 #1777 üzenetére
En akkor frissitettem mikor vettem nagyjabol egy honapja,azota ez az elso frissites,igy nincs tapasztalatom abban ,hogy a frissites mennyire kapja szet a telefont,marmint arra gondolok hogy remelem nem kell ujra belakni majd,tehat nem erinti a beallitasokat es az appokat a frissites,errol van tapasztalatod?
-
ronar
tag
válasz viralmind #1779 üzenetére
Ez a frissítés nem bánt semmilyen beállítást, programot.
Az előző frissítésekkel nagyot javult az üzemidő, a mostanival még nincs tapasztalat 10 perce van fentViszont ha a "ONE Touch Upgrade S 2.6.3"-al frissíted az visz mindent mint a tájfun, azaz lehet előröl kezdeni a beállítgatást (tegnap megjártam)
-
hege01
tag
Szia,
Én még nem rendeltem csak ezt a lehetőséget találtam hozzá, még a telefon sem jött meg.
Mennyi idő alatt jött meg, az infóban 2 hét van ha jól láttam?
Szilikon szerű vagy inkább normál műanyag jellegű?Aki németból akarja rendelni sztem itt érdemes , mert alapból levonja a afa-t ha külföldi szállítási címet adsz meg.[link]
Mekkora memória kártyát érdemes venni hozzá , normál felhasználásra?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
customrobi
tag
Amit ugye ebben az esetben hivatalosan itthon kell/ene kifizetned. Persze meg lehet úszni.
Más: (nem úgy)
Root ide vagy oda, én -az egyszer élünk, de legalább sz@rul szellemében- felnyomtam a frissítést. A fórum bejön, a többi meg le van sajnálva.Vessetek az oroszlányok elé.
-
19_OsY_81
aktív tag
Majd azért írjatok, hogy mit javított a frissítés...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
-
viralmind
aktív tag
válasz customrobi #1786 üzenetére
En sem vettem eszre egyenlore semmit ,nalam nem kellett a csipogast sem ujra kiiktatni,nem piszkalta el
-
nzolo76
tag
válasz viralmind #1779 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, minden beállítás és app marad, de azt hiszem szoktak javasolni frissítés után factory reset-et. Nekem sem volt még kedvem megcsinálni. És egyenlőre nekem sincs tapasztalatom a frissítésről.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
imiadmin
őstag
válasz viralmind #1653 üzenetére
185,55 EUR... nem rossz.. mennyi volt a postaköltség?
-
azé'
csendes tag
A besztbájtban most ötvenkilenckilencvenkilenckilenc a fekete. Remélem tényleg az, és van is. Ha nem, jöhet a száznyolcvanöt eurós macera.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Es tenyleg!
Jo indulo ar.
Utanvettel ingyenes hazhozszallitas!!![ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
badabum
tag
Ma frissítettem a firmware-t az aktuálisra: antutu: 6333 pont,az előzővel 4882 pont volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gumi és felni topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs