- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulinger
tag
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz nemserultnem #455 üzenetére
sajnos nem tudom betömni a piaci rést szerintem fehérben nem is létezik!
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
nemserultnem
csendes tag
válasz GuruZone #456 üzenetére
Azért bízom benne, hogy igen, a dobozon és a vízlepergetős videón is mutattak fehéret... nekem egyértelműen az kéne. A narancs is nézhet ki jól, de ahhoz meg muszáj lenne látnom élőben, a képek alapján nem sikerült eldöntenem, mennyire vállalható az a szín Így attól tartok, kénytelen leszek várni a bolti bevezetésig.
-
Ocsy
aktív tag
Biztos én vagyok színtévesztő, de ez nekem határozottan kék (és a onetouch felirat is függőlegesen van rajta, nem vízszintesen, mint a dobozon lévő képeken):
Akkor ilyen nincs? De a mobilarénás tesztben meg ilyen van, nem?
http://www.mobilarena.hu/dl/cnt/2012-09/90019/alcaltel_997d_5.jpg
Ez meg inkább zöld:
A Mobilexpresszen egyébként pont ugyanezek a képek vannak fent, ott is lehet látni a különbséget.
A fehérnek meg az előlapja is fehér:[ Szerkesztve ]
-
Ocsy
aktív tag
válasz GuruZone #442 üzenetére
Igen, köszi, olvastam korábban, hogy rákérdeztél, csak én meg kíváncsi voltam a központ véleményére, mert sajnos annyira messze lakunk Európától (főleg Kínától ), hogy mire ideér az infó, megváltozik, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Kíváncsi vagyok azért még a Tmx válaszára, ha ugyan lesz, de ahogy szabekala is megerősítette, gyakorlatilag tökmindegy, honnan veszi meg az ember a készüléket. Meg bízzunk benne, hogy amúgy sem kell a garanciát élesíteni. Volt már pár mobilom, egyiket sem kellett soha szervizelni. Bár az kétségtelen, hogy ez már inkább egy számítógép, mint egy telefon...
-
GuruZone
őstag
Tulajdonomban vannak a német TCT mobile sajtóképei,
ott a piros, sötétzöld és narancs hátlapos van csak fent.Közben jöttem rá, hogy ez a TCT nemrég még TCL Mobile volt, miután megvették az Alcatelt.
Azt pedig a héten olvastam, hogy az Alcatel nevet is dobják majd, helyette One Touch lesz a márkajelzés.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
jeni
félisten
-
TGYI
csendes tag
Szia!
Ezt akkor írhatnák, ha 10-10 db készülékkel többféle, reprezentáns körülmény mellett megvizsgálva statisztikailag szignifikáns eltérés lenne a jeltalálási sebességben. Ki ugyan nem zárható, hogy valaki ezt korrektül megcsinálta, de próbáld meg magad megbecsülni ennek az esélyét.
Miután csak kikapcsolva, egy üzletben fogtam a kezemben a 993D-t (egyébként nagyon szimpatikus volt), így egyáltalán nem tudom, hogy milyen gyorsan találja meg a tartózkodási helyünket. Ráadásul A-GPS van mindkettőben, az assited-et jelent, ami mobilnet kapcsolat mellett a szolgáltató mainframe gépén végez el számításokat és azt visszaküldi a telefonra. Nagyon nem mindegy, hogy ezzel együtt, vagy enélkül mérjük a hely azonosításáig eltelt időt.
A tegnap írt GPS használat előtt mobilnet nélkül, álló helyben, az ég kb 3/4-ének láthatósága mellett ismét nagyjából másfél perc alatt találta ki a helyzetét a 997D. Nekem ez megfelel, de mint azt már többször írtam senkit semmiről nem akarok meggyőzni, egy fillért se kapok, ha kis hazánkban eladnak 10 millió ilyen telefont. Csak a tapasztalataimat írom le.
Olyan 3-4 napja esett szó a DLNA-ról, amit akkor valaki írt (a telefonnal késztett képek, videok visszanézése nagy méretű TV-vel) , az nagyon praktikus. Miután az én Samsung TV-m nem tud ilyet, kipróbáltam, hogy ha a telefont bedugom a TV USB csatlakozójába, mi történik. Hát az, amit vártam, mind a telefon memóriája, mind az SD kártya kezelhető, és a médiaállományok ugyanúgy lejátszhatók, mintha DLNA-n keresztül látnák egymást a TV és a telefon.
-
ROLKU
csendes tag
www.handyshop.de
Gesamtsumme: 186,90 € + szállítás DHL= 202,80 € X 287 HUF = 58.204 HUF -
GuruZone
őstag
TGYI papa, bluetooth-t próbáltad már? Lenne módod tesztelni a hatótávolságát? valami sima egyfüles headset is jó a célra..
Évek óta sztereó BT fülessel hallgatok zenét munkába menet, munkából jövet,
számomra a kamera után az a legfontosabb.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Autójogász
csendes tag
Nagyon nagy reményekkel vártam ezt a telefont. Aztán négy napig éjjel nappal telepítettem. Majd a negyedik napon kiderült, hogy számomra használhatatlan. A - gondolom sokak által használt - VIBER alkalmazás nem működik. Én tökéletesen hallom a beszélgetőpartnert, ő viszont egyáltalán nem, vagy csak alig és jelentős késéssel. Mobilhálózaton és wifi-n is ugyanaz a tünet. Hiába az excellent sávszélesség, ezzel a készülékkel élvezhetetlen a VIBER.
Szóval csak óvatosan ugorjon bele ilyen telefon vásárlásába az, aki VIBER-ezni is szeretne. SKYPE-ot ezek után már nem próbáltam, kártya ki HTC One X-be vissza, ott tökéletesen működik. A telefont pedig holnap visszaküldöm oda, ahol vettük.[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Sziasaztok,
elnézést az off-ért. De gondoltam itt elég nagy az alcateles tábor ezért feltehetem kérdésem... Érdeklődöm, hogy hallottatok-e már Alcatel OT986+ telefonról, és vajon elérhető lesz-e kishazánkban, vagy legalább az EUban? Elég jó paraméterekkel rendelkezik, és van hozzám magyar nyelv is...
[ Szerkesztve ]
-
TGYI
csendes tag
válasz Autójogász #469 üzenetére
Sorry. A Skype jól megy, minden este ezen beszélek, a hozzá adott headsettel. A Vibert sose használtam, vagy fél éve hallottam a létezéséről először. Ettől persze akár ezerszer jobb lehet, mint a Skype. Ez utóbbira már nem is emlékszem mióta használom. Bár volt bennem némi kétely, mikor az MS megvette...
-
retesz147
addikt
sajnálatos hír....pedig Vibert én is használom elég gyakran....sok ezer Ft-t megspóroltam már vele.....
nem lehet hogy egyedi hiba?az eddigi tulajok közül valaki tapasztalt már ilyen problémát??
ezen kívül meg voltál elégedve a telefonnal? más szempontból (gyorsaság,kezelhetőség,minőség)?
bár One X után elhiszem, hogy az első hiba után rögtön kuka, mert azért az nem 60000 Ft-os kategória...ott kevésbé fordulhatna elő hibák.....[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
sysrq
őstag
Köszönjük hogy csak ezért regisztráltál.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Ocsy
aktív tag
Megjött a válasz a TeleMaxtól a garanciás kérdésre. Azt írták, hogy külföldi számlával, (ha jól értem, GuruZone pl. így hozza) minden további nélkül javítják gariban, a forgalmazó által vállalt garanciát (Mobilexpressz) azonban náluk nem lehet érvényesíteni. Ez mondjuk tiszta sor, a Mobilexpressz oldalán is az van a garanciális feltételek leírásánál, hogy helyszínen érvényesíthető, tehát hozzájuk kell vinni, ha gond van a cuccal, nem a TeleMaxhoz. Hogy ők hol javíttatják, az már más kérdés. Lehet, hogy a német forrás felé érvényesítik a garit.
Más: szín. Úgy tűnik, 4 hivatalos szín van: a fehér, a narancs, a vörös és az ardesia. Utóbbi lehet ez a zöldesszürkés valami, bár a szó a gugli fordító szerint olaszul palát jelent. Fehéret egyébként még Németben sem találok.
-
nemserultnem
csendes tag
-
vA9q3FFV
csendes tag
A Viberről csak annyi, hogy nálam tökéletesen működik. Mint hívó, és mint hívottként is!!
3.0i V6 24V
-
Kulinger
tag
-
GuruZone
őstag
Újra csak pár nap várakozást ír a nagyker a sötétzöldhöz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
paranyul
csendes tag
Hát ez nagy gond de sajnos sejteni lehetett. Köszi, hogy kitudtad!
Én emiatt hezitáltam a mobilexpressz kapcsán, mivel ha karácsony után felszívódik a cég, akkor...
No meg, a másik vicces dolog (http://mobilexpressz.com/vasarlas):
Elállás joga
(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat (Kivéve, ha felbontotta a készüléket tartalmazó dobozt, amely minden esetben hologramos egyedi zárcimkével kerül lezárásra).Mert ha ez így van, akkor ez az internetes vásárlás nagyon nem gyere be...
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz banderasz77 #487 üzenetére
Jogszabály szerint abszolút így van. De ha már a forgalmazó kitesz jogszabálysértő szöveget a weblapjára, milyen magatartást vársz akkor a boltban vagy elálláskor tőle...
[ Szerkesztve ]
-
BrianDK
tag
Az enyém jövő héten érkezik. Kedves barátom, aki kint melózik most ment ki és jövő hétvégén jön haza. Ma megvette, ott van nála. Így megspórolom a szállítást. Viszont csak narancs hátlappal kapta ő is, ardesia színben jelenleg hiánycikk, bár nap-mint-nap változik a készlet. Már úgy várom...
iPhone 7, Redmi Note 9
-
riszter
senior tag
Hát ez a viber regisztráló SMS csak nem akar jönni. De ahogy olvasom a Play oldalán van baj mostanában a rendszer stabilitásával.
Vivere militare est
-
Edemking
csendes tag
válasz retesz147 #492 üzenetére
Nekem is megérkezett ma a telóm , minden happy, bár még majd csak most jutok hozzá hogy jól megnyomdossam
Az fb probléma nálam nem jelentkezett,bár ahogy néztem play-en sok mindenkinek sok telefon fajtával van baja az alkalmazással a legutolsó frissítés óta. Én inkább nem is frissítettem. -
Habell
tag
Hol lehet kapni a telefont Mo.-on belül? Mennyibe kerül pontosan, hol a legolcsóbb, magyar menüs?
Jelenleg ez a legjobb ár fekvésű dual simes telefon? A tudása úgy látom megfelelő bőven...
Aki esetleg már ilyet használ, mit tapasztalt, milyen hiányosságai vannak a telefonnak, esetleges típus hibák vagy valami váratlan meghibásodás, vagy nagy mértékű hátrány ami alap tulajdonság lenne egy felhasználó számára?A teszt alapján nagyon jónak mutatkozik a készülék, annyira nem tájékozódtam a dual simes piacon mivel eddig a telefonig nem találtam egyet sem, ami nyújtja az elvárható dolgokat...
Lehet van ennél jobb nem tudom, de azoknak az ára már nem túl baráti talán.
-
Habell
tag
Köszönöm elolvastam. Esetleg valami információ, hogy mikor és hol lesz majd a telefon kapható? Nem a telefonszolgáltatókra várok amúgy.
-
BrianDK
tag
Persze biztos nem egyszerű közel 500 hsz-t végigolvasni, de a kérdésedre már vagy 3-4 alkalommal megírtuk a választ. Az Alcatel Mo. tájékoztatása szerint kb. November elején-közepén lesz kapható Magyarországon, csak függetlenül fogják árulni, kb. 60-65 ezer forint értékben. Telefonszolgáltatókra hiába várnál, ők nem fogják árulni... Kapható lesz a nagyobb cégeknél (pl. Media Markt, Euronics stb.). Remélem ezzel minden kérdésed ki lett elégítve a telefonnal kapcsolatban.
iPhone 7, Redmi Note 9
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Szólánc.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban