- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #6252 üzenetére
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #6254 üzenetére
Igen. TWRP, gyári ROM.
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #6256 üzenetére
Pár perc. Melyik android.img van fent? Tedd újra teljesen a gyárit mentés után.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsito87
aktív tag
válasz zsozsito87 #6258 üzenetére
Jelenleg nemtudok teljes FlashTool Visszaállítást csinálni mert nemjó a gépem. Csak TWRP mentésem van.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Meghülyült a telefonom!
Nem tudtam megszakítani egy hívást, folyamatosan előtérben maradt a tárcsázó alkalmazás, nem tudtam kilőni sehogy.
Legutóbb egy újraindítással oldottam meg, de most az alkalmazásoknál "Kényszerített leállításra" nyomtam, erre most meg teljesen eltűnt a tárcsázó alkalmazás, az ikonja is a home képernyőről, meg az alkalmazások között sincs az ikonja sehol.
Így most ha hív valaki, csörög a telefonom, megszólal a csengőhang, de nem tudom felvenni, mert nem nyitja meg a tárcsázót!
Illetve, ha névjegyzékből telefonálok, hívja a tárcsázott felet, de nincs tárcsázó alkalmazás, csak úgy a háttérben hívja!
Hogyan tudom visszarakni a tárcsázót?
SZERK.: megtaláltam, a beállításoknál az Alkalmazások között a Letiltva fülnél ott volt Ott engedélyeztem és visszakerült az ikonja, huh! Sajnos vacakol a saját VoIP szerverem, az azon keresztüli menő hívásoknál szokott ez lenni, hogy "beragad" egy-egy hívás, de azért ebben keményen benne van maga az alkalmazás is, hogy miért nem nyomja ki/szakítja meg a hívást a "Befejezés" gombot megnyomva...
[ Szerkesztve ]
-
Gaboros
tag
-
törölt tag
válasz #86973952 #6265 üzenetére
Hülyeségre mutat a link... A régit kellene megpróbálni, hátha.
Viszont feldobott közben ganjybas (az egyik készítő) egy SD fix apk -t az új v6 -hoz.
[ Szerkesztve ]
-
DrDreams
tag
Barátom vett egy márkátlan mp4 lejátszót (4.3" 480*800). Viszonylag olcsónak (12e.) számít ekkora méretben. Elhozta mutogatni... A Pop C7 rendesen odaba..ott neki. Ugyanazokat a klippeket néztük (én a VLC-t használtam) HD minöségben. Még a kép is jóval jobb volt a Pop C7-en, a hang is szebben szolt. Ezt most csak úgy mondtam...
DrDreams
-
törölt tag
Slim Fresh "orosz módra". Még nem tesztelt.
-
törölt tag
LewaOS 5 (FMD). Nem tesztelt.
-
hackerxxx
csendes tag
Valamint a garancia a blokk nélkül is érvénysithető?
Tesco-ban lett vásárolva ha ez számit valamit! -
-
Gaboros
tag
Miui-hoz csináltam javított statusbar-t: [link]
Ha valaki használja az észreveheti hogy ha lehúzza, akkor az alján megjelenik egy indokolatlan szürke csík. Az apk visszafejtésével kivettem a kódból, mást nem módosítottam. Telepítés, pl adb-vel:
adb remount
adb push MiuiSystemUI.apk system/priv-app/MiuiSystemUI.apk
adb shell chmod 644 system/priv-app/MiuiSystemUI.apk
adb rebootVagy root explorer, stb-stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, most én kérdezek egyet, ami csak részben kapcsolódik ide.
Valaki próbált már játékmentéssel együtt visszaállítani? Castle Clash -ről van szó, aminél nem ritka, hogy nem áll vissza egyáltalán a mentés. Olyan vélemény, tapasztalat érdekelne, ami ennél a telefonnál is rendesen működik. TWRP -vel és/vagy fizetős TB -vel.
-
Gaboros
tag
Úgy tűnik a MIUI-val azért vannak gondok a LED-en kívül is. Kétszer raktam fel, kétszer "küldtem" SMS-t az UK-ba... elég gyanús hogy ő volt.
Ezen kívül úgy tűnik memory leak-től is szenved. Egy nap használat után akármilyen task killer ráengedve: szabad memória 75, amikor már semmi nem fut. O.o
Újraindítás után 500+... O.o -
laco2
csendes tag
sziasztok a build.prop-ba nézte már valaki hogy mit lehetne engedélyezni a kamerán kívül ?
Alcatel One Touch C7 7041D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest