- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul23
senior tag
[Ctr] Nem tesztelt 4.4.2-es ctr recovery
-
törölt tag
válasz hackerxxx #6288 üzenetére
Régió beállítás miatt van ott. HA nem tudod a beállításokban átállítani, akkor rövidesen leírom mit kell átírni. Utána már nem lesz ott. Csak láthatóan kicsit el vagyok mostanában havazva...
(#6301) ubul23:
Majd kipróbálom én is, aztán megcsinálom hozzá a leírást. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
DrDreams
tag
Lenne egy fontos kérdésem hozzátok... De most semmi poén. Olyan gondom van hogy ismét sikerült leejtenem a telót. Nem nagyot esett, de megint a sarkára. Most már csunyácskák a sarkok. Honnan lehet beszerezni ilyen fekete színü keretet és ha lehet, magamtól kibirom-e cserélni vagy szervíz? Néztem hogy sok kis csavar fogja, azokat megfelelö csavarhúzóval szerintem kibírnám csavarni. A hátlap, üveg sértetlen, csak ez a fránya kereten a sarkak. Ötlet??? Köszönöm...
DrDreams
-
draco31
veterán
válasz DrDreams #6316 üzenetére
Nsm tudom lehet-e külön kapni. Ha igen, akkor sem egyszerű, a keretbe van ragasztva a kijelző, meg az érintő. Keress vissza, nemrég linkeltem a szétszedését.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zsozsito87
aktív tag
Nemsokára próbálom a Sony Z3 KK dual Sim ROM-ot
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #6318 üzenetére
Link? Nekem most nincs időm keresgetni.
------
Estére már lesz időm, aztán leírok mindent, amivel tartozom. Wifi - nvram, CTR leírás, meg körülnézek a ROM -ok között is.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsito87
aktív tag
Nemsokára linkelem
-
Beca1990
senior tag
a Telekomnál árusított darabok véletlenül nem függetlenek?
-
Vangelis
félisten
Segítsetek srácok!
Asszonynak ilyen csoda masinája van és szeretném megtudni, hogy hogyan tudok felaszabídítani tárhylet a belső memóriában mert semmit nem enged már letölteni....
Köszi a segítséget.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bryndza
tag
Hát nekem valószínűleg már csak a szervíz segíthet ...
Megadta magát az érintő ... Összevissza reagál, be se tudok lépni ... minden koppintásnál más művelet .. Jelenleg a repülőgép üzemmódból nem bírok elnavigálni ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vangelis #6327 üzenetére
Program törlés, SD -re áthelyezés, szemét takarítás (ha van). Kb. ennyi.
Illetve megnézheted azt (ha nem ROOT -olt és pucolt), hogy egyes gyárilag telepített (de nem törölhető), nem használt alkalmazások frissítése mennyi helyet foglal. Azt tudod törölni (elég sok össze tud jönni), aztán letiltod a programot. HA tiltani nem lehet, és nincs ROOT, akkor a Play -en letiltod a frissítés engedélyezését a program felületén.
Gaboros:
Grat. Szép munka.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vangelis #6330 üzenetére
Akkor az, amit utána írtam (később szerkesztettem). Egy Clean Master -t meg lehet még nézni rajta, lehet sok a szemét. Esetleg a média mappákat is meg lehet nézni (DCIM, screenshot/pictures), vagy a download -ot. Meg a böngésző mappáját is, ha belsőre ír és nem SD -re. Utóbbiban is nagyon sok szokott lenni a szemét.
-
Soska003
újonc
Sziasztok!
Jelenleg, SP Flash Toolal próbálok a 7041X mobilomra 4.4es androidot tenni, hogy aztán minden rizikó nélkül feltudjam rá telepíteni a PussyFap romot. Viszont, amikor rákattintok a "Download" fülre, akkor ezt írja ki:
"PMT changed for the ROM; it must be downloaded."
Google bácsit már szét hajszoltam, de nem találtam megoldást erre a hibára. Valaki innen tudna segíteni?
-
-
zsozsito87
aktív tag
Egyre jobban tetszik az Xperia rom. Eddig nem találtam benne hibát, a billentyűzet pedig tök jó hogy kivan egészítve +1sorral.
[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
[Material++ rom] [Root] Jól müködő magyar nyelvü lollipop jellegü rom.
-
ubul23
senior tag
válasz mercurytopaz #6345 üzenetére
Igen de elötte csinálj egy teljes mentést Ctr recoveryvel mert custpackot modosit. Mobileuncle tools segitségével fel tudod rakni a Ctr-t [Ctr recovery] Azzal is tudod telepiteni.
[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
[Google aosp rom] [Root] [wifi nvram] Nem tesztelt aosp jellegü rom.
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #6345 üzenetére
Most már inkább használjatok TWRP -t és CTR -t minden ROM -nál. Egyszerűbb a visszaállás, és ugye van már mindegyik.
-
Soska003
újonc
Kellemes Délutánt
A tegnap este folyamán sikerült feltelepítsem a 4.4es androidot, és utána egyből tettem fel rá a PussyFap romot, amivel már 5.0.1es android fut a mobilomon. Google Playen rengeteg minden elérhetővé vált, és nagyon jól szuperál minden. Viszont, van egy problémám. Eredetileg, a mobil 1080p 30fps és 720p 60fpsel tud felvenni videókat, viszont a PussyFap romban csak a 720p elérhető, és ahogy nézem, az is csak 30fpsel működik. Ilyenkor mit tudok tenni? A romot nem szeretném lecserélni, mert ezenkívül mindenben szuperál A videó felvevés viszont szükséges lenne, mivel YouTube csatornámra töltöm fel a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest