Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catman
aktív tag
Sziasztok, PS4-ről PS5-re fogok költözni a közeljövőben. PS4-en vannak lemezes HFW mentéseim. Ha ezeket áthozom PS5-re, upgradelem a HFW-t PS5-ösre, és telepítem a DLC-t, akkor megmaradnak a mentések?
Illetve valahol olvastam, hogy PS5-ön szigorúbb a korhatárkezelés. 13 éves fiamnak tudom majd engedélyezni, hogy játszon a HFW-el?
-
_drk
addikt
Final fantasy 15 csak szerintem rohadtúl depresszív?
Végére rendesen le hoz az életről... -
_drk
addikt
Játék menettel nincs nagy baj. Tipik Jrpg.
A harc jó, a szintezés jó. Dinamikus és kihívás is van benne.
A lények is nagyon igényesen vannak megcsinálva benne.
1-2 terület nagyon jól van megcsinálva.
Ami furcsa hogy nyílt világ de mégse.
A kocsi és vezetés ilyen formában miért van benne azt nem értem.
A játék egyszerre szép és csúnya.
A sztori se rossz, bár elég kevés az info és van katyvasz is de eddig elment.
De most a végén mikor leülök játszani egy sajnálatos sóhaj jön csak fel. Semmi epic cucc mint általában ezeknél a játékoknál. -
cekkk
veterán
Sziasztok,
BF keretében lehet valahol vanni extra vagy prenium éves előfizetést valahol?
A sony oldalán nem találok erre lehetőséget és 54ért igen drága most a prenium -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Red dead redemption 1. része elérhető ps4/ps5-re lemezes változatban?
.
-
LÁZ
addikt
válasz cekkk #152856 üzenetére
ha nem mostanában járt le a bármelyiked is, és/vagy nem elsőbálozó voltál, nem ajánlotta fel a 25% offot, viszont gyanús, hogy karira majd lesz mind3nkinek is akció.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
korte73
csendes tag
Sziasztok!
Nem ide akartam, de látom törölni nem lehet.
Szóval, Fortnite.Eléggé rátekeredtem a témára.
No bulid duos - trios arcokkal összebútoroznék. Mic only és lehetőség szerint 25+ az évek számában.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Hát, megfogadtam, hogy nem hosszabbítok, de csak nem hagyott nyugodni a dolog, kell a felhős mentés, meg azért évi pár játékot végig játszok az extra kínálatából, így hagytam magam párom által rábeszélni.. Nesze, sony, nem szívesen...
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok! Tavaly kikapcsoltam a ps plusra vonatkozo automatikus elofizetés vásárlást. De ma jott az sms hogy sikertelen volt a ps plus vasarlasom. Aztán megnéztem és be volt kapcsolva. Mi a f@sz? Most kikapcsoltam megint. Kérdés hogy ha lesz a ps profilomhoz csatolt kártyán annyi pénz amennyi az előfizetéshez kell akkor le vonja vagy igy hogy kikapcsoltam akkor már nem? Amúgy 45.000-et vont volna amit nem igazán értek hiszen most akciós ha jól látom.
-
őstag
válasz Batyops #152867 üzenetére
Nem te vagy az első, akitől ilyet olvasok a fórumon!
Jelenleg nálam is ki van kapcsolva az automatikus előfizetés megújítás.
De ezen "felbátorodva" eltávolítottam az összes kártyámat/PayPal-t a Sony oldaláról.
Majd csinálni fogok oda egy különálló (Revolut) virtuális kártyáat, ami alapból be lesz fagyasztva és csak akkor olvasztom fel, ha vásárolni akarok onnan.
Ezt a kártyát csak ott fogom használni, máshol nem. -
Wesder
félisten
válasz ANOka #152868 üzenetére
Egy hónappal megújítás elött küldenek emailt, hogy mikor mennyit akarnak levonni. Ezek után nehezen èrheti meglepetèskènt az embert. Egy hete kaptam èn is emailt, le is mondtam az Extrát.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Batyops #152867 üzenetére
Korábban jelezték már ezt a problémát mások is.
Ennek megfelelően ma megnéztem az előfizetésemet és bakker aktív volt.
Ezzel csak az a gond, hogy amikor februárban előfizettem az évesre, azonnal tiltottam a következő megújítást. Mégis be volt kapcsolva. Érdemes mindenkinek ellenőrizni, nehogy meglepetés érjen. -
LÁZ
addikt
válasz Wesder #152869 üzenetére
én sem kaptam emailt sehova, és ugyanúgy lehúzták a 45k-t, plusz ugrott wallet balance-om is, hogy offolva volt az autofizetés, szóval sztem azért megy a sumákolás, de majd hnap a supporttal lerendezem telefonon.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #152875 üzenetére
Nov. 18.-án kaptam az emailt hogy dec. 18.-án levonják a 45k-t ha továbbra is használni szeretnèm az előfizetèst.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
Megvettem az új codot meg a baldurs gatet a storebol. Mikor kapom meg a ps stars pontokat utánuk?
-
Batyops
aktív tag
válasz ANOka #152871 üzenetére
Nem , ott sem volt semmi. Ami még érdekes hogy ugye most fut akció is rá de nekem a teli árat vonta volna le. Azt nem tudom hogy ha lenne rajta elég pénz lerántaná-e a kártyámról . Mondjuk én egy webkártyát csatoltam a profilhoz szóval ezen csak akkor van pénz ha venni akarok valamit ,de azért mégis érdekelne hogy mi van ilyenkor. Ilyenkor ráterheli a kártyámra ha van rajt annyi pénz? Vagy esetleg írnom kellene a supportnak ezzel kapcsolatba?
-
Batyops
aktív tag
Azért mondjuk erre még rá is b@szhat a Sony mert azt nem hinném hogy vissza lehet csak úgy kapcsolgatni az előfizetés automatikus megújulását. Ez szerintem bőven támadható a felhasználók részéről. Más szolgáltatások előfizetését se kapcsolgatják vissza ha egyszer lemondod.
-
cactuar
aktív tag
válasz markknight #152878 üzenetére
Nekem eddig azonnal magadta a pontokat.
-
itldj
aktív tag
válasz markknight #152878 üzenetére
Nekem eddig perceken belül megjöttek a pontok.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #152887 üzenetére
PS+ fizud van?
-
alratar
addikt
Nagyjából három és fél éves használat után, elkezdett driftelni a Dualsencem.
Érdemes javittatni vagy inkább ne szórakozzak vele S vegyek újat?[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
nagyúr
Lement a Sackboy. Jobb később mint soha A vége eleg izzasztó volt nehol, PEGI 7 a játék, de ezzel én 7 évesen biztos vért h.gyoztam volna. Összességében nem rossz, szép, jók a zenék, de szerintem fele annyi kreativitás nincs benne mint bármelyik Mario részben. Mondom ezt úgy, hogy most játszottam végig 2 Mariot pont a Sackboy előtt.
-
LÁZ
addikt
válasz ANOka #152874 üzenetére
aznap /múlt csütörtök/ irtam a supportnak egy refund kérelmet, 48 órát írtak válasznak, ebből kicsúsztak, most akartam hívni őket, hogy akkor mi a stájsz, de kb 5 perce kaptam emailt a paypal refundról (max 2 nap), szóval eddig okés, a kérdés az, hogy a wallet egyenlegem is visszakerül e.
ezt a 2napot kivárom, aztán ha esetleg a wallet még mindig nullás, majd felhívom őket (de azt mindenképp megkérdezem, hogy az hogy lehet, hogy kikapcsolt autorenew-nál is levonnak bármit is, mert itt ez az érdekes)
itt tartunk
-
3L1T3
addikt
Srácok ha vesztek karácsonyra PS-t akkor mindenképp kapcsoljátok be vásárlást követően mert megint egyre több a lemezolvasó hibás gép.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest