- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Tudna valaki segíteni, hogy a GT Sportban a verseny előtti kvalifikációs időt, hogyan kell elmenteni? Ugye van a 12 versenyző, van amikor csak egynek de amit láttam akkor is max. négynek volt ideje. Hiába mentem pár verseny előtti kvalifikációs kört nem jegyzi.
-
bordi10
senior tag
válasz libus #131053 üzenetére
...még várjátok meg a Konzolvilág ajánlatát is, múlt évben 110k volt a Pro BF-kor. Holnap este nem lefeküdni, kivárni a 0:01 percet és kiderül...(érzésem szerint ott is 99k lesz, de ne legyen igazam)
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
-
jeni
félisten
Egy PS4 Pro-n töröm a fejem. Mennyire érdemes +1 vagy 2év garitvenni rá?
Nem minden konzolbolt ad vagy van lehetőség plusz garit venni. Az Alza alapból ad rá de ott 112000Ft ha van még kínálatban. -
törölt tag
válasz Oppenheimer #131052 üzenetére
Valami szerver issue lehet, talán a matrica feltöltés engedélyezésétől roggyant meg a cucc. Amúgy nálam is ezt csinálta ma elég zavaró volt. Még jó hogy csak olyan versenyek voltak ma ahol esélyem se lett volna pole-ra.
-
szasanyi
félisten
válasz bordi10 #131057 üzenetére
Saját, nincs Mo-i hivatzalos szerív lehetőség (nem is adnak hozzá semmit, csak egy e-számlát azt puszi. Saját tapasztalat: a garijuk korrekt és gyors, háztól-házig szállítással. Sőt, egy viszonylag drága headsetem meghibásodott amit nem tudtak kicserélni, de pár nap múlva már utalták az árát.
Csak hát egy fejhallgató, vagy dVGA esetleg alaplap azért nem PS4. -
Prowler
senior tag
Sziasztok, Witcher 3-al játszott/játszik itt valaki? Most Black Friday keretében le van akciózva a GOTY verzió 4500 Ft-ra. Megéri szerintetek?
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
Köszönöm mindenkinek! Angliában vagyok, itt kint 14.99 most a GOTY verzió.
Akkor szerintem meg is veszem. Bloodbourne-al szemezek még... vérfarkasok a gyengéim és úgy látom ebben a játékban van belőlük nem is kevés!
Veremivadék Undorkutya
-
szasanyi
félisten
válasz ViktorHUN79 #131066 üzenetére
Ha kint él Angliában csak nem lehet olyan nagy gond az az angol nyelv.
Prowler:: am I right?
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz szasanyi #131067 üzenetére
Áj szpík veri gúd Ínglish, itsz no issú fór mí!
Viccet félretéve kinn vagyok már egy pár éve és többet beszélek egy nap angolul mint magyarul, szóval nincs gond a nyelvvel. Lassan már inkább magyarul nem jutnak eszembe a szavak...Viktor: köszönöm a figyelmességed, igazából inkább szeretek angolul játszani/filmet nézni mert a magyar fordítások sokszor nagyon hülyén sikerülnek.
Veremivadék Undorkutya
-
RangerFox
veterán
válasz Prowler #131071 üzenetére
A W3 más, itt olyan táj meg régies kifejezéseket használtak, hogy az valami hihetetlen. Nagyon jól visszaadja ezt a középkori stílust, példamutató a magyar fordítások terén. De pl ott van a Division, na azt egyből vissza is kapcsoltam angolra, az borzasztó fordítás lett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi mindenkinek a Witcher 3 válaszokat.
Szerintem akkor inkább PCre veszem meg.Steamen most pont 20 euró lett a Goty -
Trash
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ps4 slim képes felskálázni a játékot 4k-ra mint a one s egy 4k tv-n?
Szebben futnak 4k tv-n mint full hd-n?
https://www.notebook.hu/ps4-s-500-gb-5-jatek-uncharted-4-lost-legacy-lbp-3-sing-star-celebration-knackSzerintetek ez az ajánlat 99K-ért jó vétel lesz BF-en?
Vagy nagy hülyeség 4k tv mellé nem prót venni?
Köszönöm előre is! -
-
sztpega
tag
A Battlefield 1 DLC-jei csak multiplayeres kiegészítők vagy van bennük új single player történet is?
-
Sanyicucu
aktív tag
A gyári értékek visszaállitasakor a letöltött játékok is törlődnek?
-
Nayrobi
őstag
Azt hiszem itt még nem volt róla szó, de az Until Dawn készítőinek ma megjelent új játéka, a Hidden Agenda tartalmaz magyar feliratot ÉS szinkront is. 6000 forint ha jól láttam. Ha valaki esetleg behúzná uk accról, az írhatna egy üzenetet, hogy azon is van-e.
-
slloyd
senior tag
Na jó,
Úgy látom nálam a Bravo team is kilőve...
Most komolyan olyan nehèz lenne egy olyan fps vr játèkot összehozni amelyben normálisan lehet sètálni is??
Mint pl re7 ben.
Mi a fene ez a teleportos mozgás mint a doom ban lesz meg ez a fedezèkbe való futás gombnyomásra mint a Bravo team ben??!!
Tiszta gagyi mobilos játèk filing ....
Fel vagyok háborodva teljesen!!
Számomra nagyon fontos a gyaloglás normális lemodellezèse a vr nèl.
Enèlkül nálam a Virtuális valóság semmit nem èr,tökre illúzió romboló.
Úgy nèzem èn már nem is várok semmilyen vr játèkot az idèn.
Szerintetek lehet a doom ban majd normális gyaloglás esetleg patch formályában?[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz slloyd #131094 üzenetére
Nemértem miből tart így megcsinálni és miért erőltetik ez a teleportos haladádt de nálam már az ötlet is kapufa.
Próbáltam a resi7et meg a farpointot is. Mindkettőben normálisan lehet menni és már csak emiatt is kurvajó.
Mondjuk mikor még csqk hírben volt a vr azt hittem ez lesz az alap mozgás és nem találnak ki semmi újat mert minek ha ez működik a legjobban."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MODERÁTOR
válasz Neoteric #131086 üzenetére
A DHL automatikusan intézte a vámkezelést, pár perc alatt meg is volt. Hajnalban még Lipcsében dolgozták fel a csomagomat, 11 órakor meg már Budapesten ki is lett adva futárnak, hogy az ország másik felébe kézbesítse. Azért rákérdeztem a csávónál, félúton a Balatonnál átvette és onnan hozta, és negyed háromkor már nálam is volt.
Amúgy nagyon frankó ez a VR, este órákig Skyrim-eztem, szinte hihetetlen mekkora élmény. Csak kicsit szokatlan a Move kontrolleres mozgás, bár legalább nem kell teleportálgatni. -
hitchins
őstag
válasz Imilenni #131091 üzenetére
Ha valaki nyomja irhatna par szot. Jo ez az ar csak pont ezert felek hogy nem teljes “egesz estes” normalis jatek. Erdekes modon nem nagyon reklamoztak be csak olyan fu alatt jelent meg.
Elvileg van solo jatek lehezoseg is en biztos ugy tolnam erdekelne hogy milyen. Playlink egyebkent is szurke folt nekem.[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz SH4D0W2011 #131097 üzenetére
Játszani nem játszottam vele, de elméletileg csak másfél, nagyon max 2óra hosszú a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest