-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Jó azt vágom, de akkor mit küldjek ha nincs pénz a számlámon, és lehetetlen rátenni? Így nincs értelme az egésznek mert használhatatlan.
Tuti lehet valahogy pénzt rátenni mert különben minek létezne? Hogy csak küldhetsz... de mit? Semmit....Nem tudja esetleg valaki hogy kell pénzt tenni paypal számlára?
-
Flashcash
Közösségépítő
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
3-án nyertem egy aukciót, és rögtön ki is fizettem az árút. Másnap egy köteg levél fogadott arról, hogy az eladó visszalépett, mert az árú elveszett. Refund ott van a PP History-ban, kiírás szerint Completed, így elfogadtam a visszalépést, ügy lezárva. A problémám most az, hogy már 2 nap eltelt, de a Refund összege még mindig csak a History-ban szerepel. Állítólag átküldték a számlámra, de még nem érkezett meg.
Szeretném kérdezni, hogy ennek mennyi az árfutási ideje?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #8404 üzenetére
3-4 nap. Nyugi, meg fog érkezni.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Újra én. Küldtek email-t hogyha majd egy négy jegyü kódot bekell irnom ha levonták a 400ft-ot. Ez komolyan eltart 1-2napig? Mert az röhej[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
válasz Winner_hun #8407 üzenetére
Változás.
otp-ről már eltünt a 400ft a paypalon még nincs nyoma.
otp-nél a számla részletes adatain belül találtam egy ilyet: Előjegyzett kártyaforgalmak: -400 HUF
Magyarul még nem küldték el? -
kenyeres94
csendes tag
Sziasztok!
Szinte teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Segítséget szeretnék kérni.
Bank accountot sikeresen hozzá adtam, de amikor credit cardot akarom hozzá adni akkor ezt írja:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Maestro-t kártyát akarok regisztrálni.Ja még nincs a kártyámon pénz, lehet ez a baj?
[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8409 üzenetére
Hála isten nekem van online fiókom de ez a délután is sok már nem 20 nap
-
Hintalow
senior tag
válasz kenyeres94 #8410 üzenetére
Az angol szöveg röviden annyi, hogy a bankod elutasította a tranzakciót, vedd fel velük a kapcsolatot.
És igen, valószinűleg az a gond, hogy nincs pénz a számládon, mert amikor hozzáadod a kártyát a paypalodhoz, csinálna egy 1 dolláros próbaterhelést, majd késöbb ha a megerősítésd (get verified, de ez opcionális) végeznéd, egy 400Ft -os tranzakciót is csinálna.
Ha nincs pénz a számládon, már az elején elakad az egész.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Attix82
addikt
Kérdésem lenne, Blizzard utalt febr 1-jén Paypalra, őket is megkérdeztem és igen elutalták. De még nem jelent meg a PayPal számlán, ez normális? Írtam a Paypalnak is de még nem válaszolt 2 nap után sem.
Eddigi utalásai mind megérkezett kb 2-3 nap alatt.
-
Delta×
senior tag
Paypal ról hogy tudom rávarázsolni a bankkártyámra a pénzt ?
Eladtam ebayen bár dolgot és majd 40 dolcsim van paypalon :/
Hogy tudom ezt rávarázsolni a kártyámra akár még holnapig ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz Winner_hun #8416 üzenetére
Nekem angolul van midnen hoki és nem tudom USD ből Forintba csinálni próbáltam de nem lehet
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Végre megjött a 400ft.
Kérdésem az lenne, hogy most huf-ba van gondolom ezt át kellene váltanom dollárba mert csak úgy tudok vásárolni ezt melyik menüpont alatt tudom megtenni?[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, a Paypal accountomhoz hozzárendeltem a Raiffaisen-es számlaszámomat. Szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy így automatikusan leveszi-e a számláról a pénzt ? Vagy kell a bankkártya?
Előre is köszi .
-
jas39
tag
Köszönöm szépen a gyors választ! Az Account-om kész, plusz az Add or Edit Bank Account fülnél megadtam a bankom számlaszámát.
Kell még valamit tennem? A nevem alatti kis fülnél még "Status: Unverified - Get verified" van, de ott a kártyát kéri. Az is kellene hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Na várjunk csak, ha vásárolni akarsz, és nincs kártya hozzáadva a paypalodhoz, akkor egyetlen lehetőség van csak: sima forint utalással kell pénzt küldened a paypal unicreditnél vezetett számlájára, amit ők rátesznek a paypal számládra, és utána abból tudsz vásárolni (ez "feltöltés vagy top-up" néven fut)
a számlaszám megadása paypalon teljesen lényegtelen ebből a szempontból, az csak akkor kell, ha a paypal számládról szeretnél kikérni pénzt a folyószámládra, vásárlás szempontjából senkit nem érdekel, hogy megadtad -e a számlaszámodat vagy sem.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Attix82
addikt
Van most a Personal PayPal-nál fogadási limit?
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
PayPal-nél hol tudom beállítani az ottani fiókomat (folyószámlámat ha úgy tetszik), ha nem akarok megadni bankkártyát illetve csak egyszeri fizetést (meghatározott fix összegű) akarok lebonyolítani paypalon akkor hogyan )és hova) tudom rá utalni azt az egyszeri összeget?
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Most szeretnék belemerülni az internetes vásárlásba külföldről, még a regisztrálás előtt állok.
Ezért mielőtt valamit elnézek/elírok inkább itt kérdezem meg.
Olvasgattam a témában elég sokat és mások tapasztalataiból elég sok dolog tisztázódott, de egy-két kérdésem így is lenne.Nálam a fő probléma az, hogy nem tudom itthon várni a csomagot, ezért ha pont úgy jön ki,akkor az adott címen nincs aki átvegye. Egy rokonomhoz rendelnék ezért mindent aki bármikor át tudja venni a címén.
Ebből adódik az első "kérdésem" is:1. Nagyon sokan azt ajánlják, hogy a paypal accounton is a szállítási adatoknak megfelelő adatokat adjunk meg, mert sokszor a paypal-os adatokra küldik a csomagot. Ha ez így van akkor, az ő adataival regisztráljak be PayPal -re is? (név,cím, minden az ő adatai...)
2. Ha a rokonom adatai fognak szerepelni a PayPal accountomban akkor nem-e jelent majd gondot, hogy én a saját bankszámlámról végzem a "pénzügyeket". (Tehát eltérő a Paypal accountban szereplő név a bankszámla tulajdonos nevétől.)
Előre is köszi!
-
Balázs1621
senior tag
Ebben a percben regisztráltam PayPal-ra, mikortól tudom használni? Vagy már lehet azonnal? A héten szeretnék rendelni..
-
fesii
aktív tag
válasz Balázs1621 #8431 üzenetére
Először megkell adnod a credit card menüpont alatt a bankártya adataid. Ezek után a számládról leemel 400ft-ot. Az elektronikus bankodba Számlatörténetnél megfog jelenni az átutalás és ott a részletekbe lesz egy négyjegyű kód amit paypal-on bekell irnod ezzel erősíted meg a bankártyád valóságát. Egyébként logout-on van pár cikk...
-
fesii
aktív tag
válasz norbi0604 #8433 üzenetére
A top up menüpont alatt megtalálható, hogy a paypal melyik banknál vezeti számláját magyarországon. Jelen esetben az unicreditnél ha oda elutalod a pénzt elvileg felkerül a számládra de ilyet még nem csináltam szóval várj amíg jön egy szakavatott ember.
Ha jól emlékszem ennél sokkal tovább tart az átfutási idő míg megérkezik a paypal számlára a pénz. -
axioma
veterán
Nalam ugy van, hogy ket cim van benne, az egyiknel az en nevem es a valos cimem, ezzel regisztraltam, a masik az en nevem es egy / utan a cegem neve, a ceg cimevel, es ezt allitottam elsodlegesnek, minden oda erkezik. De mar ket eve csinaltam, fene tudja hogyan, de ment segitseg nelkul, nem lehetett nehez.
-
Monyos
aktív tag
Tehát megoldható az, hogy saját névvel regisztrálok, de elsődleges címnek akkor a rokonom címét adom meg?
Ez lenne a legegyszerűbb megoldás akkor. Csak remélem, hogy ebből nem lesz keveredés.
Vagyis nekem az a fontos, hogy az eladó/bolt felé csak a rokonom címe látszódjon. -
Predator2
addikt
Helló
Ebay-es vásárláshoz a paypal elfogadja a Maestro bankkártyát?
Eddig Visa Electron bank kártyám volt de a Bankom most egy chippes Maestro kártyát küldött.THX a választ.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
katai85
újonc
Sziasztok. Újj teg vagyok a paypal-nál . szóval most regisztráltam magam. és olyan gondom van hogy megadtam a bankszámlaszámomat a kártyaszámomat nem mert olyan nincs Nah, és a diablo 3-ba szeretnék egy kis pénzt keresni amikor szeretném ezt beállítani akkor a játék oldalán be kell jelentkeznem a paypal számlámra de utána kér egy betéti vagy hitelkártya számot. nah az lenne a kérdésem hogy most akkor milyen számot adjak meg , mert a paypalnak nincs számlaszáma hajól tudom vagy csak én nem találom meg. előre is nagyon köszönöm nektek k a segítséget . életet mentenétek ezzel!
-
fesii
aktív tag
válasz Predator2 #8442 üzenetére
Nem akarok kötekedős lenni de nem egyszerűbb megnézni mint ide irni és perceket órákat várni a válaszra? Profile/add or edit credit card/ add cardra katt és kiválasztod, hogy maestro és kitöltöd az adatokat.
Láthatód, hogy ugyan azokat a mezőket kell kitölteni.[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
PayPal-nak hova írjak, hogy válaszoljanak is? A Contac Us-ba írtam de már 1 hete...
-
Hintalow
senior tag
válasz katai85 #8440 üzenetére
Az a baj, hogy ha jól tudom, a diabló 3-ban, ahhoz hogy használhasd az aukciós házat, megerősített ("verified") kell hogy legyen a paypal számlád. Ezt viszont csak bankkártya hozzárendelésével tudod ellérni.
(amúgy ebben a kérdésben szerintem jobb lenne a dio 3 topicba írnod, szerintem ott többen vannak akik ezzel képben vannak, mert ez nagyobbrészt a játékkal kapcsolatos kérdés)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
fesii
aktív tag
válasz Balázs1621 #8446 üzenetére
Fogalmam sincs.
Elbeszélgethetsz a paypallal napokat de sztem abból már nem lesz semmi. -
MODERÁTOR
Szinte biztos, hogy csak zárolva lett a számládon, kb két hét és automatikusan jóváíródik az egyenlegeden (mármint az itthoni banknál).
-
norbi0604
aktív tag
Nekem megerősítés után egyből visszatették a paypal accountra a 400HUF-ot.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:
Szeretnék rendelni egy külföldi boltból, s a fizetésnél ugyebár előre kell utalni, s ha jól láttam ezt csak ilyen virtuális módon tudom megtenni. A kérdésem, hogy tudok találni valakit (akár itt fórumon) aki tudna nekem ebben segíteni? Mintha rémlene, hogy régen volt egy ilyen jellegű téma, amiben valaki segített a hozzám hasonló helyzetbe került embereken.
Segítségeteket előre is köszönöm!
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest