- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Sziasztok! A TX-P42ST60E plazmáról van tapasztalat? A kiegészítő tartozékokról lenne kérdésem, mert a manualban nem találok rájuk utalást, meg az optimális beállításokról, mert pl ha SSD-ről játszok le filmet, az Intelligent Frame Creationt ha felviszem maxra, akkor mossa a képet, ha lejjebb veszem, szaggat. Minden más képjavító ki van kapcsolva.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
A filmritmus üzemmód pontosan micsoda? Azt mondja, hogy javítja a függőleges felbontást. Mit kell azon javítani?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Szereztem egy TX-40CX300E UHD, nem smart TV-t (net nélküli), a jelenlegi firmware verziója "v.0.1.29.4". A Pana jp oldalán nem találom ezt a típust, és az egyetlen FW amit találtam, az ez, 0.1.33.1-es verzió. A gond az, hogy nem indul el az update. Ha feltételkezzük, hogy ez a megfelelő FW ver, és azt egy FAT32-es 8 GB-os USB strick gyökerébe másolva (természetesen kicsomagolva) bedugom bekapcsolás után, elvileg el kéne indulni az update-nek, ugye? (USB1-es csatit használom; a másik aljzatba dugva el is indul a médialejátszó - persze az nem talál semmit).
Igazából nincs gondom a TV-vel, gyakorlatilag csak a CEC-nek kell majd működnie (külső streaming egységhez kötve), de szeretem a friss FW-t tudni mindenen. Köszi előre is!uff
-
Atesz08
tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kérés
Van esetleg valakinek Panasonic RC4861 távirányítója ?
Ezekhez a tipusú TV -khez való:
Panasonic TX-32A300
Panasonic TX-39A300
Panasonic TX-39AW304
Panasonic TX-48C320
Panasonic TX-50A300
Panasonic TX-50AW304 -
kőbaltás
tag
Sziasztok 👋
Nem régiben vásároltam egy Panasonic TX-JX800E tv-t.
Tulajdonképpen még csak ismerkedünk egymással, de kéne egy kis segítség. A Google Play a tévén nem tartalmazza a Facebook-ot, az RTL.hu - t, (így az RTLmost pluszt sem). Ez normális egy Androidos tv-nél?
Mi lehet a megoldás?
+1 kérdés. 4 óránként felugrik, hogy a készülék alvó üzemmódba fog kapcsolni, nyomjak meg egy gombot!? Viszont a beállításoknál az alvó üzemmódot ,,soha" állásba tettem.
Erre is szeretnék egy kis segítséget kérni!
A segítséget előre is köszönöm szépen! 😍 👍Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
kőbaltás
tag
válasz Atesz08 #9058 üzenetére
Szia
A Google-n találtam egy helyen......
https://k-elektronik.hu/product/1278/Panasonic-RC4861
Megnéztem az én régi távirányítóimat, de mind NQ kezdetűek.
Remélem egy kicsit tudtam segíteni. 👍 👋Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Ha elő szeretnék fizetni az HBO MAX-ra, akkor azt hogy tudnánk a TV-n nézni? A TV-nk típusa: TX-49FX700E. Nem láttam ilyen alkalmazást a telepíthető listában.mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
senior tag
válasz Kisbatyu75 #9061 üzenetére
Ha nincs a listában, akkor alapból sehogy. Venned kell valamilyen külső tv boxot, stick-et amire tudja kezelni. Csak olyat vegyél ami 4k-s és L1 Widevine-os, különben nem fogod tudni 4k-ban nézni a filmeket.
Az én TX-50DX700E típusú tévémen sincs rajta, egy Xiaomi MI TV Box S 4K kütyüvel oldottam meg.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Secreted
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap óta bekapcsolás után egy fél mp-re van hang és a kép talán felvillan, majd csak a zöld led villog később átvált pirosra. Olyan mintha próbálna bekapcsolni., lásd az alábbi videón.
Valakinek valami ötlet mi lehet a baja merre keresgéljem a hiba okát?
Panasonic TX-55DX680 55" TV
https://drive.google.com/file/d/1Ud3y6PL-s6zEN46u2mDBzdeZ-taJCYOn/view?usp=sharing[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Secreted #9063 üzenetére
Szia, [ebben a topikban] kérdezz rá, nagyobb eséllyel kaphatsz segítséget.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kőbaltás
tag
Sziasztok 👋
Februárban vettem egy Panasonic TX-JX800E Android televíziót.
A tv kitűnő, egy-két dolog van amit nem értek.
Miért nem lehet rátelepíteni böngészőt, a Facebook-ot, Total Commander,....... etc (Google play storeban nincsenek). Felhívtam az eladót, ők a szervízhez irányítottak, akik gyári visszaállítást javasoltak. Meg volt. Az appok továbbra sem elérhetőek!?
Azt mondták várjak egy kicsit, frissítésre........ az is volt már kétszer is. Újból hívnám őket (mert a türelem nagyon fogytán), de nem tudom mit kéne kérdezni? A tv rossz? Vagy én csináltam valamit rosszul? Vagy hívjam a szerelőt, hiszen garanciális!
Véleményetekre vagyok kíváncsi, és minden segítséget szívesen fogadok!
ps. az internet kapcsolat jó. Ugyanis netes tv-t nézek a régi Pannontól! 😂 Nem is kábelt használok, egyszerűen csak a wifin megy tökéletesen a tv.
További szép napot mindenkinek. 😃Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
junior11
veterán
válasz kőbaltás #9065 üzenetére
Szerintem nem érhető el minden a play áruházban, úgy, mint egy androidos telefonon, de várd meg mások véleményét (nekem még nincs androidos tv-m). Amúgy milyen méretben vásároltad a tévét, meg vagy elégedve a képminőséggel? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kőbaltás
tag
válasz junior11 #9066 üzenetére
Szia 👋
Az hogy nem minden elérhető még kibírnám, de egyetlen browsers, vagy a Facebook, de még az RTL + sem (nem tudom megnézni a meccseket) elérhető a tv választékban........ hhmmmm......... hhhmmm!? Így bizonyos stream programok, vagy torrent (Sorozatbarát) nem nézhető!?
Kérdésedre válaszolva....... a kép csodálatos. Komolyan mondom, egyszerűen még nem volt ilyen tv-m, pedig kb. 35 éve van Panasonicom (természetesen nem ugyan az ).
Nem is nyúltam hozzá, hagytam a gyári beállításokkal, kivéve a kontrasztot húztam feljebb (rossz a látásom) kipróbáltam a béta alatt álló nagy betűkkel opciót, de az néha instabillá tette az inzerteket (főleg a feliratos filmeknél, ha külön töltöttem le a filmet és a feliratot, és egy mappába raktam a pendriv-on). Ezen kívül csak egy hibája van, de az nem a tv, hanem a távirányító! 😂
Ilyen elqurt eszközt ilyen drága tv-hez.......... sok khhmm
Jaaa, még kérdezted a méretet 50" (147 cm-es).
[kép] régi 32“ [kép] új 50" ha be van kapcsolva a lámpa fénye egyáltalán nem látszik a képernyőn. Habár most is működik, csak zenét hallgatok rajta. Na ez például egy negatívum, hogy nem húzza szét annyira a hangot, mint a régi kicsi, de ezt majd egy soundbar-ral orvoslom.
(az igazság az, hogy már megvettem a tv-vel egyszerre, de az eMAG nem küldte ki. Két hónap után visszafizették az árát, ami akkor már közel 10k-rel olcsóbb volt. Így most pereskedünk)
Jó lenne valakitől érdemleges választ kapni, mert nem tudom mitévő legyek.
További szép napot kívánok! ✋Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
junior11
veterán
válasz kőbaltás #9067 üzenetére
Szia, köszi, na igen, a képminőség mindig is a Panasonic (és a Sony) erőssége volt, szerencsére, még mindig így van.
Ami a problémádat illeti, mivel ez a topik eléggé lehalt, próbáld meg esetleg [itt] és [itt offtopikként.]The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kőbaltás
tag
válasz junior11 #9068 üzenetére
Köszönöm szépen az ötletet, de azok a topic-ok tényleg nem erről szólnak. Nagyon off lenne, azt meg nem akarom, mert itt is van szabályzat (és amilyen hülye vagyok, én azt is végig olvastam, mint pl. az összes ÁFSZ-t. De tényleg! 😂) és nem szeretném ha figyelmeztettnének. Várok még egy picit, aztán bejelentem hibásnak. Onnan kezdve (előre tudom) egy procedúra kezdődik, mert a Panasonic majd az eMAG - hoz küld, és fordítva! 😂
Ekkor jön a jog, és van egy jó ügyvéd csapatom (csak tanítom őket, és nem jogra 😂). Persze a vesztes mindenképpen én leszek, ha másért nem, akkor azért mert elviszik a tv-t javítani és addig nem lesz mit nézzek. Vagy pedig megszegem a szabályzatot, és feltelepítem az aptoid-ot, és akkor lesz minden is! 😂 🤣 😂 🤣
Szia 👋Tanulj mások hibáiból! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valamennyit magad is elkövesd!
-
Vini011
csendes tag
válasz kőbaltás #9069 üzenetére
Szia!
Nekem van pár éves tapasztalatom android tv rendszerrel, bár nem Panasonic mert az csak ugye 2021 óta használja,de a lényegen nem változtat.
Az elérhető appok mennyisége nem készülék hiba, nem is a Panasonic-é, de nem is a szoftvert biztosító Google a ludas...
A helyzet az az, hogy bár az android tv operációs rendszer az valóban az android soc-ra épül, és tudna futtatni az alternatív módon (pl aptoid áruház) általad hiányolt appokat, azonban az android ezen appok érintő felületre vannak optimalizálva, így távirányítóval tv nem igazán kezelhetőek jól, ezért az android tv esetén a Google play áruházban ezen appok pl Google Chrome böngésző, Facebook stb. Ténylegesen gyárilag Google tiltassal nem érthetőek el.
Bár böngészőt lehet telepíteni ami távirányítóval használható, de nem a chrome, pl puffin browser tv re optimalizált verziója.
A Facebook esetén csak a face videó appja érhető el a Google play áruházban,a teljes funkciós facebook valóban nem.
Ez a különbség megvan az esetlegesen tevehez utólag vett android tv boxokban is, amelyek pl kínai boxok az alap android soc-ra épülnek azoknál megvan a teljes Google play áruház tartalma, amik android tv rendszert (pl xiaomi mi box s) azok pedig az általad a Panasonic tv Google play áruházban található szűkebb tv re alkalmas tartalom.
Itt azonban meg kell jegyezni, hogy a szűkített appok hátrány ellenére van előnye is pl a netflix app esetén a 4k uhd tudó alkalmazás csak az android tv licenc esetén van meg pl a Panasonic tv is, de a sima kinai alap android boxok csak egy sd minőséget érnek el, és ez miatt sokan vásárlás után szembesülnek, hogy hiába az elofizetes, ha a kütyü nem engedi.
Bocsánat, ha túl hosszú volt, de a lényeg, hogy az android tv valóban nem érsz mindent el ami a telefonon van, de pl kodi alkalmazas android tv komp és abban elerheted a kívánt rtl +, is persze előfizetőként a felhasználói fiókkal, vagy alternatív megoldással az rtl + apk telepíted USB-n a tv - re, de ugyanaz a probléma lessz, hogy a távirányítóval nem igazán használható....
Ennek egyébként az az oka hogy az app tulaja RTL nem fejleszti a tv kompatibilisre, így az addig az android tv Google play áruházban nem is fog megjelenni.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Ha az én 55EZ950-esemen megjelent a Disney+ app, akkor gondolom, sok más készüléken is elérhető lett. Érdemes csekkolni az Apps Marketet.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
petimbo
tag
Sziasztok!
Mi az oka annak, hogy az 1440 pixel vagy a 4K felbontású Youtube videók szakadoznak az okostévémen? -
csabaizoli80
kezdő
Üdv,
[link]
kis segítség kellene.....ez a kb. 10éves modell tud még telót tükrözni? illetve csak vezetékes net van rajta vagy usb-s stickes netet is tud kezelni? vagy tükrözést tudja net nélkül is? nem böngészéshez kéne csak filmet nézni telóról kitükrözve, azon van csak netem (korlátlan...), vagy jobb ha a sticket a notiba használom és HDMI-n kiteszem a TV-re a képet? köszi előre is.... -
kezo0
addikt
A 2017-es modell EZ950-es OLED-emre az imént teljesen váratlanul, a semmiből, egyszer csak érkezett egy firmware update. Utoljára tavaly augusztusban kapott frissítést, annak 3.239 volt a verziószáma. Ez most a 3.241, de a Pana oldalán még mindig a tavalyit mutatja a legfrissebbnek, pedig érdekelne, hogy mi változott. Ha bárki talál changelogot hozzá, ne titkolja el, köszi!
-
cujo69
tag
-
kezo0
addikt
-
Vini011
csendes tag
Szia!
Nekem nem oled van hanem egy 2021-es jx940 lcd (my home screen, nem android, így elvileg az oledek op rendszerrel egyező), és arra is érkezett a héten frissítés.
Nem tudom, hogy segít-e a mi változott kérdésre, de nekem annyi a szembetűnő változás, hogy eddig a home gombbal alsó sorban megjelenő appok közül csak a tv műsornak volt tartalom megjelenites és azon kívül csak netflixnek és a YouTube-nak volt ajánlott tartalma.
A frissítés óta a prime videó, Disney + is felad "ajánlott" tartalmakat.
Más felhasználóként is látható változás nincs a menüben, feltételezem, hogy így központilag frissítettek az alkalmazások ajánló részét... -
kezo0
addikt
válasz Vini011 #9080 üzenetére
Szia,
igen, nálam is My Home Screen van, de ugye ezen is módosítanak kisebb-nagyobb mértékben minden évben, így az én My Home Screenem biztosan eltér valamennyire a te My Home Screenedtől.
Nálam itt sem érhető tetten semmilyen változás: ha az “Információs keretnek” nevezett képernyőn (ami a Home gomb hosszú megnyomásával hívható elő) lefelé lépek az „Ajánlott” tartalmakhoz, akkor sorban lefelé haladva a TV műsor, Felvett műsor és YouTube következnek – és ennyi. Mondjuk a tévé eme funkcióját kb. szökőévente használom, úgyhogy nagyjából mindegy is…Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Héliosz
tag
Sziasztok! Ha valakinek van/lesz tudomása róla, hogy az idei LZ2000 OLED van kiállítva valahol, akkor légyszi írjon! Baromira várom már...
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
trophylaci
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a TX-55EX600E típusú TV-men elkezdett a háttérvilágítás ledjeiről lepotyogni a fehér fényért felelős foszfor réteg. Utóbbi időben már egyre sűrűbben, sajnos a képminőségen is egyre inkább észrevenni a romlást. Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék rendelni bele komplett háttérvilágítást, vagy milyen cikkszámú kellene bele?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Héliosz
tag
válasz trophylaci #9083 üzenetére
Szia, van erre külön topik, azt hiszem LCD TV-k hibái néven, vagy valami hasonló.... Ott szerintem nagyobb esélyjel mondanak megoldást
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
Vini011
csendes tag
Szia!
Igazad van, minden bizonnyal a különböző my home screen verziói 4, 5, 6, vagy az idei 7, biztosan változnak...
Valószínűleg ugyanarról beszélünk, de nekem a home gomb hosszan nyomva nincs külön funkciója, bár 2021 új távirányítót vezettek be mind az android mind a my home screen lcd és oled esetén is.
Az alábbi képeken látható változás lett a home gombra az appok felett egy ajánlott tartalom mely előtte csak a netflix YouTube volt tartalma elofizetéstol függetlenül.
Most a többi stream platformon is.[ Szerkesztve ]
-
Héliosz
tag
Sziasztok!
Eladnám a HX940 lcd-met, egy fórumtárs meg is venné, de játszani akar rajta. Igen tudjuk, hogy nem a legideálisabb márka/választás játékra, de ilyen áron (140eFt-ért adom 2 év garival) nem igazán kap ilyesmi kategóriát. Mennyire használható arra, hogy PC-t rákötve játsszon vele az illető? Én PS-eztem rajta, az igényeimnek megfelelt, de nem akarom, hogy a kolléga elégedetlen legyen vele. Nem egy csúcshardvert kötne rá, ahogyan a szavaiból kivettem, tehát nem hardcore, e-sport szintű gaming lenne, csupán fun.
Köszönöm a segítséget
-
ZP67
tag
Sziasztok,
öreg Pana hívő vagyok, de most egy kicsit elbizonytalanodtam...
Először is, kb 2 éve vettem egy GX530-at... Akkor még nem hallottam a Vestel-féle kooperációról... Mindegy, működik...
Most szeretnék venni egy 58-65" körüli tv-t. Gyakorlatilag csak a JX800E jöhet szóba.
Lehet tudni ezekről, hogy Vestel (vagy más) gyártmány? Nem akarok a fenti hibába esni, akkor inkább veszek mást.
Mi van a szervízzel? Állítólag a Videopart már nem szervizel tv-t, átvette valami III. kerületi szerviz. Hallottatok valamit?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
ZP -
kezo0
addikt
Ez a szervizes kérdés (igen, szerviz, rövid i-vel írjuk, mondom ezt nagyon sokaknak) engem is érdekelne, mert én nem hallottam még olyat, hogy a tévéket már ne a Videopart szervizelné. Igaz, mostanában nem is volt rájuk szükségem…
Ami a Vesteles gyártást illeti, én úgy tudtam, hogy ez csak a kisebb képátlójú, nagyon alap modellekre igaz, de lehet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
"öreg Pana hívő vagyok"
Az "öreg hiba".
Nincsen olyan gyártó már a piacon, amely megérdemelné a hűséget.
A Panasonic képviselői pedig nem árulták el, hogy melyik OEM gyártókkal dolgoztatnak, bár elvileg a Vestel gyárában még mindig "csak" a low-end kategóriás készülékeiket gyártatják.
A többi televíziójuk nagy valószínűséggel a TPV valamelyik gyárban készül, viszont mivel európai üzemük elvileg csak Oroszországban van, a háborús helyzet és a nyugati bojkott miatt, ki tudja, honnan futnak be oda még megrendelések, és honnan nem.
A kínai piacon a TCL gyártja a Pana tévéket... És mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb az, hogy különféle kínai gyártóknak adták ki bérbe a munkát.
Ami biztos, hogy 2022. márciusától a plzen-i gyárban már nem készült több televízió az európai piacra.
A "JX800E" tavalyi modell, szóval jó esélyed van még az ottani gyártásra. De nagyon egyszerű: megnézed a boltban, vagy online vásárlást követően otthon, ugyanis a készülék hátuljára mindig ráragasztják a gyártás helyét igazoló matricát. (Sőt, ha jól emlékszem, ki sem kell bontanod a dobozt, mert arra is ráragasztják ugyanazt a matricát.)
Ami a szervizt illeti... a helyetekben felhívnám a Videopart központi telefonszámát, és rákérdeznék.
"Aquila non captat muscas."
-
Norbert1995
újonc
Sziasztok!
Erről a típusról mi a véleményetek, van valakinek személyes tapasztalata?
[link] -
ZP67
tag
válasz Piftuka #9091 üzenetére
Köszi a választ!
Kár... Az öregségem nem csak arra vonatkozik, hogy több, mint 25 éve vettem az első "fabetés" Panát...
Igen, az idei LX600 az tényleg török, a tavalyi JX800 az meg még cseh.
Végül is megvettük a 58"-os JX800-at, működik, "teszi a dolgát"
Az androidos menüje természetesen teljesen más, mint az eddig megszokott régi Pana menü (ott csak az volt a gondom, hogy szinte ahány tv, annyi féle sorrendben tárolta el a csatornákat), de azért fényévekkel jobb, mint a GX530 Vestel-es menüje.
Az nem tudom, hogy bug vagy feature, de beüzemeléskor semmilyen hálózatra, sem vezetékes, sem wifi, nem volt hajlandó csatlakozni, állandóan hibát írt ki. Amikor meg tovább léptem, akkor meg szépen működött minden netes dolog.
-
pekob
tag
Sziasztok!
Van egy 10 eves Panasonic TX-L42E5E jol mukodo tevenk, amit megkapnek en filmnezesre es a csaladnak pedig vennenk egy uj 4K-as android tevet.
Szeretnenk maradni ennel a markanal. Ket jelolt is van. Az egyik 58" Panasonic TX-58JX800E
a masik Panasonic TX-55LX600E . Csak megerositest szeretnek kerni, hogy a JX800E lenne
a jobb valasztas, annak ellenere, hogy ez mar tavalyi modell.
Nemreg talaltam egy cikket, ahol a legjobb nagy kepernyos televiziok kozze bevalasztottak e
modelt.
https://www.testado.hu/legjobb-televiziok/
Segitsegeteket elore is megkoszonve.Udv.: Pekob
-
virkir
veterán
üdv urak
Bekerült a családba egy TX-58JX800E amin az istennek nem találom a csatornalista import lehetőséget, hogy kényelmesen PC-n szerkesszem meg a sorrendet.
Ezen, hiába android nincs ilyen lehetőség? A hüjje fejlesztők lefelejtették?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
petimbo
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lett hirtelen, hogy USB-csatlakozású külső meghajtón keresztül folyamatosan néma filmeket nézek, a sima Dolby Digital 5.1 hangsáv valamiért nem megy át a soundbar-ra (Samsung hw-q600a), eddig hozzáteszem jó volt! Most néma filmeket nézek külső vinyón keresztül. Ha Netflixen nézek filmeket ott átjön az 5.1 a soundbarra. Eddig egészen a vétel napjától működött minden. Lehet ez hirtelen meghibásodás a TV részéről? (Van HDMI ARC is, természetesen azt használom) A Dolby Digital + Térhangzás viszont működik. -
pekob
tag
Sziasztok!
Ket Panasonic teve kozott vacilalok.
Panasonic TX-65LX600E vs. Panasonic TX-65JX800E.
Az LX idei modell. A JX tavalyi.
A kerdesem, hogy a JX800E meger-e 50 ezer forinttal tobbet.Segitsegeteket elore is megkoszonve.
Udv.: Pekob
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
TX 58GX810E HDR beállításaiban tudtok esetleg segíteni? Jött egy frissítés a Telekom box-ra aminek köszönhetően már HDR képes a box, de valamiért mind a fényerőt, mind a kontrasztot feltolta 100%-ra... van esetleg valami leírás, ötlet, hogy miképpen kéne jól beállítani?
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest