- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Mondjuk annak kötelezően működnie is kell a Kresz szerint!
Amúgy én ha vmit barkácsolok (pl amikor elektromos ablakot szereltem be, vagy a centrál zárat, stb), akkor lehetőségeimhez képest mindig gyári alkatrészeket szereltem be. Így mondjuk az elektromos ablaknál a gyári kábelkötegen kívül minden gyári cucc; a kp.-i zárnál a kábel és a vezérlő nem gyári, viszont a szerkezetet 1:1-ben cseréltem gyári motorosra...
Van még 1-2 apróság, de az nem számottevő és nem lehet belekötni semmilyen téren sem.
-
Daywalker
addikt
Mintha csak a nővéremet hallanám....volt, hogy ő is rádobott +10 ezret a periódusra...na azóta van egy picit hidrotőkésebb-csattogósabb hangja. Az "új" autójával is eljátszott hasonlót, bár ott csak pár ezret futott túl, szerencsére az új olajjal olyan finoman jár, mint a vaj.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
fero02
nagyúr
-
-
félisten
Még benézek mindenképp bontóba, és az opel szervízbe is van 1 utam, szóval körbejárom a témát.
Ha egyébként is mész bontóba rákérdezhetnél.(#9811) TasiA: Ha 1 hónap múlva lesz, az se világvége, a combot vagy 2 évig használtam nélküle.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok!
Megvan a rendőrségi határozat vagyis telefonon megkérdeztem és bebizonyosodott a vétlenségem.. Még a fellebezési idő vissza van és annyi az max. 2 héttel toldja meg.. Mivel az ember a 8 napon túl gyogyuló sérülést magának okozta igy nem lesz bíróság igy ugy néz ki még el sem telt a két hónap de már megvan az eredmény.. Valszeg azért amire jogerős lesz addigra eltelik 1-2 hét de előzetesen már igazolják a vétlenségem ami elég a biztosítónak!
-
milomi
tag
ki hazsnált üzemanyag adalékba teljesitmény növelőt ??? a neve SPURI ..
NFS World Nick Ewing1987
-
-
csaresz002
senior tag
szervót szokták javítani? vagy kuka és csere? ( 2 bizonyos pontnál hatalmas lógása van a kormánynak :S )
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #9819 üzenetére
Az sztem nem a szervó hibája (az csak rásegít), hanem magáé a szerkezeté...de sztem javítható.
tomyoy: áldozni mindre kell...a törések meg sztem leginkább rajtad múltak. De azért arra figyelj, h a kocsi is úgy fog viszonyulni hozzád, mint Te őhozzá. Ha szarral eteted, akkor előbb utóbb zsebbe kell majd nyúlnod.
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
-
milomi
tag
válasz csaresz002 #9819 üzenetére
lehet valami vezeték lecsúszot.. vagy ilyesmi ..
NFS World Nick Ewing1987
-
milomi
tag
tomyoy neked meg csak anyit.. hogy ritka buta vagy .,... haverom motorljával csinálta hogy forróvolt a motor és rakot a tankba gázolajat.. ment vele,..... ugyan úgy majdnem,., de fűstölt.. és ÁÁÁÁÁ... de hidegen nemindult be neki :S:S
am nekisérletezz mert tönkre vágod mint a szart.... :S:S
NFS World Nick Ewing1987
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #9822 üzenetére
Ha full gáz és cserélni kell kompletten, akkor olyan 20k magassága lesz a bontott cucc.
-
tibi666
senior tag
válasz csaresz002 #9826 üzenetére
az obd2 can-bus diagnosztika hozzá képest kőkorszaki találmány.
[ Szerkesztve ]
-
milomi
tag
válasz csaresz002 #9826 üzenetére
nekem is levolt csúszva.. a ponsotsan nemtudom mi a szakneve.. de a kormány rásegitőnél van a szelepfedeled mögött és jobb részét kicsit lentebb található... 2 cső megy rá .. egymás alatt nézd meg
tomyoy megnyugodtam kár lenne érte
[ Szerkesztve ]
NFS World Nick Ewing1987
-
csaresz002
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz csaresz002 #9831 üzenetére
Biztos, keress rá.
-
félisten
Felniprojekt eredménye:
30K volt a 4 db"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
csaresz002
senior tag
-
félisten
válasz csaresz002 #9834 üzenetére
Parancsolj: [link]
Lehet még megvan.Egyébként én is úgy gondolom, ennyiért jó bolt volt.
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
hagyom a felnit... találtam jobbat magamnak [link]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
félisten
válasz csaresz002 #9838 üzenetére
Ezen aligha gurul el az autó.
-
félisten
válasz csaresz002 #9840 üzenetére
A fényszóróval nekem is kell kezdeni valamit, de lehet csak teszek bele egy nagyobb izzót, meg beállíttatom.
-
-
milomi
tag
valaki tudná pl hogy E 85 ös kutak már hol vannak magyarországon ? ( ETANOL )
aki tudja irja már le léccives hogy MISKOLC , Gyöngyös környékén merre vannak...
NFS World Nick Ewing1987
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Ha már lámpa és izzótéma, milyen izzóra voksoltok:
Tungsram H4 Superblue volt eddig, de 10 hónapot bírt, a héten mindkettő kimúlt...és nem nagyon voltam megelégedve vele... nedves időben nem ért semmit se...
Jelenleg valami ezeréves égőt tettem be helyette, és szeretnék venni valami használhatót.
Ki mit használ?
Köszi. -
TasiA
senior tag
Üdv!
Ami esőben, vagy nedves sötét aszfalton jó, az a sárgástól fehérig árnyalat. A kék színt felejtsd el. Amik pedig nagyon jó fényerővel világítanak, azok a TUNGSRAM megalight +90% és az OSRAM NIGHT braker +90%. Lehet, hogy nem kék és nem menő , de szerintem nem a 16 éveseknek akarsz villantani a KÍK égővel, hanem látni szeretnél.Amit a kollega írt az se lehet rossz, ha fehéren világít és nem kéken.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest