Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoaryFox

    Topikgazda

    F Astra mágusok, segítsetek!!!

    '92 F Astra C14NZ motor

    A probléma: Változó időközönként (2 nap - 2 hónap) nagyon nehezen akar elindulni az autó. Az önindító szépen teker, akksival, generátorral sincs gond (rámértem), üzemanyagpumpát hallom amikor ráadom a gyújtást. A beindítás közben ahogy teker az önindító, egyszer-egyszer mintha elkapná, de mégsem, és teker tovább. Ha 2x - 3x leveszem a gyújtást és vissza és úgy próbálkozom, akkor egyszercsak elkapja, nagyon lassan épül fel az alapjárat (még tartanom kell az önindítót), utána felugrik 1500-ra a fordulat, majd szépen lassan visszaáll 1000-re.
    Az hogy hideg van vagy meleg, neki tökmindegy. Ha már egyszer beindult a motor és legfeljebb 2 órával az utolsó leállítás után ráindítok, akkor pöccre beindul. Amúgy garázsban áll most már, az első még szabad ég alatt töltött este után történt, a második meg ma, 2 napnyi garázsban állás után.

    Amire gondoltam: vagy valamilyen gyújtásprobléma (gyertyák, elosztó) vagy az üzemanyagrendszer (pumpa, központi injektor, stb.)

    Eddig FB csoportban egy "Gyújtás trafó megázhatott!" , egy "Hutokozeg hoszenzor" és egy "...computer relé" választ kaptam!

    Ha valaki kitalálja, mi lehet a gond, jutalma egy virtuális vállveregetés!

    Előre is köszi! ^^

    [ Szerkesztve ]

    "A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

Új hozzászólás Aktív témák