- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz Markizmark #49150 üzenetére
a metál színnél állítólag a fújás szöge, az alapozó színe, minden befolyásolja a végső színt! nekem is mikor a festőnek elmondtam, hogy ezt várom tőle, hogy színazonos legyen, azt mondta, hogy nem vállalja..... hát mondom fasza.....
-
Markizmark
addikt
válasz diablo1984 #49151 üzenetére
Van egy profi fényező haverom, de már régóta kint dolgozik és nem tudom vállal-e itthon munkát amikor hazajön. De ő tényleg nagyon jól csinálja, suzuki szervizben volt fényező. Majd megpróbálom vele megcsináltatni. Amúgy az enyém is metál, szóval lesz izgulás.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Findzs
addikt
"Én amúgy azt is nézem, hogy meddig akarom az autót megtartani."
ebben igazat adok, én is úgy jártam hogy megvettem a drága jó akksit aztán el kellett adni a kocsit
csak sajnos van ilyen mint az én esetemben is, hogy nem terveztem eladni az élet kényszerített ráegyébként ha én is le akarnám cserélni 1 éven belül a legolcsóbbat venném bele az tuti
de így, hogy mostanában 2 éven belül nem hiszem hogy csere lesz így inkább valami normálisabb ár/érték arányút veszeknem is igazán tudnám mit vegyek helyette teljesen jó ez a kocsi amire nekem kell
j astrák nem tetszenek h astra nem kellene megint a k meg még drága egyébként se vennék újat
esetleg egy toyota auris 1,4 szívó benyásaztán lehet nyerek a lottón és jöhet a panamera
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
engem is felkértek topik gazdának
de írtam, hogy petyyy már elvállata"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
zolikaDB
veterán
-
Findzs
addikt
nincs valakinek ilyen krómos hűtőrács g astrára elfekvőben? [link]
első g astrámra vettem ilyet és kicsit feldobta
tudom lehet venni cromaxnál is de sokért adják
van nekem is egy gyári nem krómos itthon"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
beg
veterán
-
Petyyyyy
addikt
A szekerekhez tartozó infók már szép számmal beérkeztek, viszont lassan jöhetnének - akár PM-ben is - az általános nagy okosságok is. Az egyes modellek és motorok ismert betegségei, figyelmet igénylő területek, kerülendő példányok, stb.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Andor246
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Szerintetek miért csörög a motor hideg inditáskor kb fél, 1 percig. Újraindításnál már nem csinálja. Meg ha jobb idő van úgy 10-15 fok vagy több. Ez egy 1.9 cdti 150le motor. Ötleteket előre is köszi.-------iphone13promax-------
-
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy az új Insignia is erre fog épülni?
-
Petyyyyy
addikt
Kértem online árajánlatot az első szimpatikusnak és minőséginek tűnő kárpitos mesternél a tetőkárpit megrenoválására. "Anyagosan szereléssel" 37K. Kicsit erősnek érzem, hiába kombi. Vagy csak én vagyok leragadva és nem úszom meg olcsóbban?
-
AMD Power
titán
Ebben aztán van km rendesen.
Belsejéről lehetne azért kép. A jobb eleje azért kapta már az érzést.
-
lsebestyen
addikt
válasz Petyyyyy #49186 üzenetére
Nekem 8000 forint volt 2 hónapja F Astrába. Úgy vittem, h ki volt szerelve, le volt kaparva róla a retek, meg zsírtalanítottam, tehát neki csak rá kellett rakni az anyagot. Ugyanolyan anyag ment rá mint a gyári, tehát semmi extra. Még nem esett le . Mondjuk ismerősnek bérli a garázsát, de nem hinném, h sokkal drágább lenne másnak. 17.ker amúgy, ha érdekel írj privátban.
-
Petyyyyy
addikt
válasz lsebestyen #49191 üzenetére
Nagyon szívesen szüttyögnék vele, csak sajna se időm, se tehetségem(?) nincs a leszedéséhez. Ahogy nézem "sajnos" bele fog férni a kőccségvetésbe a művelet.
A paranoiám nem engedi hogy kevésbé vérprofi módon csináltassam meg és nem várnám meg míg nálad leesik - remélhetőleg évek múlva.
Mindenesetre megy pm.To all: A fejlemények dióhéjban az alábbiak. Még mindig várom az olyan okosságokat, amiket szeretnétek látni az összefoglalóban, mert hasznosnak ítéltek. Ha egyszercsak sikerül összerakni a nyitót, akkor a modik fogják első hsz-be tenni. Mivel a topikgazda kérdés körüli helyzetet kaotikusnak ítélték, így ezt a dolgot egyelőre felfüggesztik.
[ Szerkesztve ]
-
Andor246
tag
válasz diablo1984 #49182 üzenetére
Hát nem tudom. Nem zörög bent semmi attól hogy rezonál a motor. De attól lehet hogy az a baj amit írtál.
-------iphone13promax-------
-
Kickass
őstag
2001 06 Astra G Caravan
2.0DTI (Y20DTH) - 101LE/230Nm
Fekete metál, franc se tudja a színkódot
km 264000 körül, nem releváns sztem fölösleges beírniErről a motorról fogok írni egy kicsit, természetesen kiegészíthető.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz mohabá 007 #49199 üzenetére
Kutya/macskaszar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.