- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz realmadrid #25942 üzenetére
Igen jol nyomhato. Sajnos a potkulcs nem bicska, nincs rajta remote.
PS5/iOS
-
F_Gergely
őstag
válasz F_Gergely #25940 üzenetére
No a gyújtáskapcsoló van kikopva, majd cserélve lesz az is meg az index kar is
más:
Szeretnék acélfelnit az autóra, GM 5x110x15 ET 49 ez a gyári mérete?
Téli gumit akarok felrakatni, de acélfelnit nem igazán találok, igy arra gondoltam veszek külön acélfelnit és elviszem gumishoz hogy arra rakja rá a téli gumit. Csak a méretekben nem vagyok otthon. Köszi -
őstag
Valami elkezdett elől kopogni. Nagyobb kátyúknál semmi, inkább kisebb úthibáknál hallom. Fogalmam nincs mi lehet. Stabpálcákat 2 hónapja cseréltettem, a lengőkarokkal együtt.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
realmadrid
aktív tag
-
adidas4death
aktív tag
Erre esetleg tud valaki valami okosságot?
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
TasiA
senior tag
-
realmadrid
aktív tag
válasz adidas4death #25857 üzenetére
Tech2-es műszerrel ki lehet olvasni a központi egységből, legalábbis nekem ezt mondták Schillernél. Illetve megcsinálták annó.
A sas nem vadászik legyekre
-
F_Gergely
őstag
válasz #81556480 #25956 üzenetére
Eloszor en is xenont akartam, aztan meglattam mennyibe kerul egy lampabura, meg az izzo, es a hibafaktorok szama, igy direkt olyat vettem ami nem xenon izzos. Sima lampabura 10 ezer a xenon ennel joval tobb, plusz beszarhatnak az erzekelok is. Jo a xenon csak iszonyar draga tud lenni
-
hdman
őstag
válasz F_Gergely #25963 üzenetére
Én xenon nélküli autót el sem tudnék képzelni. Össze sem lehet hasonlitani még az emelt fényerejű izzókkal sem.
Hát igen, azért van benne pár hibalehetőség: trafó, magasságállító motorok. (Mi szivtunk eleget Mazda6 nál a xenonnal, ha nem lett volna garis, akkor eléggé fájt volna)
Az izzók elég jól birják, bár én az enyémben kicseréltem mindkettőt, most ezer meg egy...
Sopron city :)
-
adorjant
őstag
H Astra/Zafira/Vectra digitklímánál hogy lehet kideríteni,hogy a légterelők megfelelően működnek? Azaz le lehet-e buktatni a kókány javítást?
-
őstag
válasz adorjant #25967 üzenetére
Légterelő alatt a fűtés, hűtésre gondolsz? Nálam pl. az volt, hogy az előző tulaj egy lemezzel, és egy csavarral rögzítette egy állásba a fűtésbox csappantyúját. H Astra.
Mázlim volt, találtam egy félig szétégett boxot, és abból nem kevés melóval áterőszakoltam a csappantyút az enyémbe.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
válasz KonzolKartel #25968 üzenetére
Ezt laikusként hogy veszem észre? Nem megy minden irányba a levegő? Vagy fura a hangja,amikor állítaná az irányt?
-
diablo1984
veterán
na végre kipróbáltam pénteken a vectrát hosszú távon, Hajdúböszörmény-Budapest-Hajdúböszörmény távon, felfelé a 4esen mentünk 110-120-as tempó mellett fogyasztás 5liter volt kereken mire pestre felértünk(durva, hogy 110 tempomatnál 4,5-5 liter a fogyi a számítógép szerint), visszafelé az M3-ason jöttünk, tempomat 130-al("németország felé kerülve" volt, hogy 210-el is meggurult a masina), mire hazaértünk az 510km-es út pont 5,5lityis átlagfogyasztást mutatott, megtankolva reális, mert 5,37-re jött ki, tehát pontos is az agya! durván stabil az úton a vectra, 160 tempomatnál is 6-6,3 a fogyasztás, ami nem semmi!
főleg, hogy lyukas a coolerem, kifúj az injektorom és rossz a thermosztátom! mire lenne képes, ha ezek jók?
nagyon meggyőzött ez a kocsi, mostmár van az olajban is kicsit több mint 1000km, még átlátszó és egy mm sem hiányzik belőle! imádom!
-
hdman
őstag
H Astra 1,9 cdti 110kw Z19DTH.
Mennyi olaj kell ebbe a motorba? A neten 4,3litert találtam.
Pontosan ennyi kell bele, vagy tegyek bele többet? A neten azt olvastam, hogy ha pontosan 4,3 litert teszel bele, akkor a nivópálca szerint elég sok hiányzik, mert sok megragad az olajszűrőben....
-
F_Gergely
őstag
válasz diablo1984 #25970 üzenetére
Egy hete van meg az autom, eddig egyszer tankoltam de remelem nekem is igy fog fogyasztani. Sajnos a computerem nem ir fogyasztast csak idot meg datumot, viszont Comfort felszereltsegu es az indexen van ket gomd amivel elvileg a computertben lehet lepkedni, igy remelem bele tudok majd rakatni egy olyan bc-t ami mar okosabb
-
hdman
őstag
válasz diablo1984 #25972 üzenetére
Neked is a DTH van? SZERK: már látom
Már megint 6,4 volt az átlagfogyim Durva ilyen alacsony számokat látni, főleg, hogy Neked Vectra kombi van, ami azért nehezebb, mint az én Astra kombim...
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz diablo1984 #25974 üzenetére
Ahh akkor te feljebb vagy mint en, az enyem B vectra kombi 100 paci 5 sebesseg, 2.0 DTi
-
diablo1984
veterán
városban nekem is annyit eszik, most télen az akku is szar volt benne, ha beindítottam akkor járatni kellett, hogy következőnek is tudjak indítani, úgy nekem is tisztán városban megevett 10 litert! de ez a sok járatásnak és a rövid távnak volt köszönhető! most távolságban használva nagyon baráti a fogyasztás, pedig pesten is mászkáltunk mindenfelé, de állítom, hogy 110-nél 5 alatt lehet tartani a fogyasztását az biztos! meg ami még tetszett, hogy 130-nál padlózva is úgy gyorsul még mintha kergetnék, olyan 190 körül kezd kopni az ereje, 200 fölött meg szinte alig gyorsul, de 210-et ki tudtam belőle hozni! érdekes, este a belsőből még az Audi A6-os is kiállt előlem, mikor megérkeztem mögé!
jah, igen, egy 1605kg-os monstrum!
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz diablo1984 #25978 üzenetére
Én szinte csak pályán használom, általában 140 tempomat, de néha elgurul a gyógyszer, főleg ha valaki beáll elém 170-180-nal
-
törölt tag
Köszi a lámpás válaszokat. Nem reagálok külön külön, de én is arra jutottam hogy nem kell nekem. srác mondja hogy mindent ad hozzá meg csak össze kell dugni és jó lesz (20e ft)
nembaj, sima gyári b2 lámpákat szeretnék a b1-esmbe.x16xel tuningos autót imser valaki? na nem a műanyag lökhárítós ráaggatósat..
hanem valami komolyabb elektronikai tuningra gondolok.
Ahol optimalizálják az autót egy normálisabb sportdobhoz.
Van ezeknek értelme? pár lóerőt csak ki lehet még ezekből csikarni, nemde ?[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz sziada5925 #25984 üzenetére
Igen, ezert bizom benne hogy lehet bele nagykijelzos bc-t berakni a mostani helyett ami csak datumot, idot, meg kulso homersekletet mutat.
-
zolikaDB
veterán
válasz #81556480 #25981 üzenetére
Öööööööööööö.... Öööööööö.... Legolcsóbban a dízelturbó tuningolható. 1.9TDI.
1.4-1.6 benzin felejtős. Hengerenkénti leömlő, hengerfejsíkolás, hideg levegős levegőszűrő, sportvezérműtengely, üres csőrendszer végig, és ehhez írva egy chip, és akkor vmivel fickósabb lesz. De pl a veztengely is magas fordulaton jelent vmit. Kva nehéz az autód, mint nekem is, a motor kicsi, nem való vadulásra.
diablo: ki hozta neked elő a BC-t? -
sziada5925
aktív tag
válasz F_Gergely #25985 üzenetére
Akkor az lehet, hogy utólagosan beszerelt kapcsoló.
Most van nálam egy CDX G Astra bontáson. Nagyon sok extra van benne meg is lepődtem, közte az általad említett bajuszkapcsoló is.
Többek között figyeli az olajszintet, a kiegyenlítő tartály és az ablakmosó szintjét is és kiírja a fogyasztást is.
Elkezdem lassan átépíteni az enyémbe, nem kis projekt lesz.Üdv: Ádám
-
F_Gergely
őstag
válasz sziada5925 #25987 üzenetére
Az auto egyebkent full extra, es olvastam tobb helyen is hogy vannak vectrak amik elore be vannak kabelezve igy bizom benne ebbe is ki van epitve a komolyabb bc lehetosege. De majd ugyis viszem a kocsit autovillamossagishoz majd ott megmondjak. A masik amit szeretnek a muszerfal csereje mert ez meg a regebbi es pl ha indexelek csak azt mutatja hogy villog az index de azt nem hogy melyik. De nem tudom ez mennyibe kerulhet.
-
F_Gergely
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=ftNDRt9d9bs&feature=youtube_gdata_player
Ilyen elektromosan behajthati tukroket hogy lehet B vectraba varazsolni? Nagyon tetszik
-
_seth_
veterán
válasz F_Gergely #25989 üzenetére
Őszintén: szerinted van értelme ennek egy olyan autón aminek annyira pici tükre van mint a B vectrának? A B2-es nagyobbat kapott de az is aprócska más autókéhoz hasonlítva.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Tomoty
senior tag
válasz #81556480 #25981 üzenetére
Üdv.
Nekem sikerült kihozni egy 1.8-as szívóbenzinből kb 170-180LE-t, de ez elég "zsebbenyúlós".
Sporttengely 262-272 fok közötti, használtan cirka 80-100eFt.
Chip hozzá kb 30-50eFt. Így van kb 120 lovad.
Én még növeltem kompressziót, hengerfej csatornát bővítettem, Lexmaul 4.1 leömlőt és vasmagos sportkatalizátort raktam bele.
Így lett meg a "majdnem" 100LE/1000ccm. Ha ezek még meglennének egy X16XEL-ben, akkor az 140-150LE környékén járhatna. Ez így elég dinamikus és haladós lehet, DE ez már tényleg elég drága mulatság.[ Szerkesztve ]
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
törölt tag
Félre értettetek. Én csak chip tunningban gondolkodok, azaz olyanban amikor átírják az " agyát "
Lecserélni nem tudom, de az a pár plusz LE jól jönne
-
Spancer RE
aktív tag
Srácok!
Miskolc vagy környékén valaki bele tudna nézni az autóm agyába Tech 2-vel, hogy az ECU-ban van e egyáltalán a tempomat funkció?
-
őstag
válasz adorjant #25969 üzenetére
Igem, leginkább abból veszed észre, hogy amikor benyomod a belső levegő keringetést, mert elötted megy egy füstgép, akkor furcsa hangot hallassz a kesztyűtartó irányából. Amúgy ez nem nagy móka, könnyű javítani. Már nem emlékszem, hogy mekkora átmérőjü réz gyűrű kell, de azt rá kell ragasztani a tengely törött részére, itt ott kicsit flexelni, köszörülni belőle, hogy elférjen, és kész. Ezután mondjuk érdemes építeni egy kis elektronilát, ami megakadályozza a motor le égését, mert ugye így már a tengely nem tud eltörni, így leéghet a mozgató motorja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest