- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Lefotóztam pár hibakódot, nézzétek meg Ti is, talán többet tudtok belőle meg, mint én
B1S1 levegü/ü. anyagarány (1. hengersor, 1-es érzékelő) - SZEGÉNY
B1S2 lambda-szonda fűtés (1. hengersor, 2-es érzékelő) - AKTÍV
B1S1 O2 érzékelő (hengersor 1, érzékelő 2) - 156
B1S2 levegő/ü. anyagarány(1. hengersor, 2-es érzékelő) - Szegény
B1 O2 érzékelő kör(1. sor) - Zárt
B1 rövid távú üzemanyag korrekció (hengersor 1) - 31KÉSŐBB mikor adtam neki egy kis gázt, akkor ilyen értékeket adott
B1S1 levegü/ü. anyagarány (1. hengersor, 1-es érzékelő) - SZEGÉNY
B1S2 lambda-szonda fűtés (1. hengersor, 2-es érzékelő) - AKTÍV
B1S1 O2 érzékelő (hengersor 1, érzékelő 2) - 293
B1S2 levegő/ü. anyagarány(1. hengersor, 2-es érzékelő) - Szegény
B1 O2 érzékelő kör(1. sor) - Zárt
B1 rövid távú üzemanyag korrekció (hengersor 1) - 2Reméljük a lambdaszonda cserével minden megoldódik. cca mennyibe kerül egy lambdaszonda? 50e?
zsambek`
-
-
F_Gergely
őstag
válasz zsambek #26304 üzenetére
B oszlopra van ragasztva függőleges gumi csík, ami a kasztnin fut végig, tehát az kellene ami magán a kocsin van, nem az ajtókereten.
(#26307) soo277:
Na igen, ilyenkor mondom azt, lehet hogy én is szívok az autóval, de ha dupla ennyiért vettem volna, azzal ugyan így járhatnék... Egyébként az adagolót én is beleszámoltam, viszont azt egyszer kell kiköhögni utána 250 ezer km-ig nincsen vele gond. Mi volt a hibajelenség? Egyszer csak nem indult az autó és ennyi?[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
válasz F_Gergely #26309 üzenetére
Pontosan,1x csak nem indult,vagyis elöször csak nehezen,azt meg semmi,behúzatuk elindult, lementem vele szerelöhöz,nézegette 2 napig aztán aksit cserélt (jo szar is volt)
2napig indult is az auto rendesen,aztán semmi,megint behúzatuk,és most van kimondott Diesel Motor speckoknál,ma várom a választ ,hogy mi leszBT: wersoo#21211
-
törölt tag
Valaki eltudja mondani Vectra b1-es lámpában melyik égő micsoda ?A legnagyobb foncsorral rendelkező az mi ?
-
adidas4death
aktív tag
válasz #81556480 #26311 üzenetére
a nagyobbik foncsor rész (ami közelebb van az indexhez) az a tompított (H7 izzó), ami pedig belül van (a rácshoz közel) az a refi (H1 izzó).
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
törölt tag
válasz adidas4death #26315 üzenetére
Köszi köszi
-
F_Gergely
őstag
Tudja valaki, hogy nez ki a B Vectra ulesfutes csatlakozoja? En a sarga csatirol gobdoltam hogy az, de azt mondtak az a legzsake. Na de akkor melyik az ulesfutese?
-
F_Gergely
őstag
válasz Jim Tonic #26321 üzenetére
Elvileg van ulesfutesem, a konzolon ott a kapcsolo, ha benyomom vilagit, de az ulesfutes nem mukodik. Vettem uj ulest ami futheto, csak nem tudom melyik az ulesfutes csatlakozoja. (Ismerosnek ugyan ilyen kocsija van es szeretnenk tudni hogy neki bevan e kabelezve es csak kapcsolo kell).
-
hdman
őstag
válasz Jim Tonic #26320 üzenetére
- szivósor+tömítés
- hosszbordás szij
- gen. szabadonfutó
- olaj ( L Moly)
- összes szűrő ( Mann )
- munkadij~ 2 kiló.
Valamit lehet kihagytam. Lehet az EGR is dugózva lesz, azt még megbeszéljük. Jövő pénteken viszem, addig nem is használom.
Ezen kívül szerintem lassan egy kettőtömegű+ kuplungcsere is kinéz...
Mondjuk lassan már minden fő elem cserélve lesz
Sopron city :)
-
bambano
titán
-
TasiA
senior tag
válasz Jim Tonic #26325 üzenetére
szasz, csak neked, csak most
30 dízel C veki kombi kicsit már bontva, mindenestől 290 ezer ft
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában egyre furább dolgokat művel a gépezet (Z14XEP Astra G). Miután az olajgomba (mellett) kinyomta szinte a teljes motorolajmennyiséget, az olajgomba ki lett cserélve, max. szintig fel lett töltve olajjal a motor. Most még kapott egy Liqui Moly hidrotőke tisztítót, hátha segít.... de mintha hangosabb lenne. A régebben említett önindító zsírozás nem oldotta meg az indításnál fellépő csörgés. És most azzal "újított be" az autó, hogy minden indítás után világít az olajnyomás lámpa, de egy pici (1200-1500RPM -es) gázfröccs után kialszik.
Na ez mi lehet?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
ilyet nekem akkor csinált, amikor egyszer jobb tisztító képességű olajat raktam a motorba, az ki is pucolta a dzsuvát, bele az olajnyomás szabályozóba és az nem zárt többet.
az ilyen tisztító adalékokkal vigyázni kell, mert valójában nem tisztítanak, csak áthelyezik a dzsuvát.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
_seth_
veterán
+ Előttem szólót kiegészítve: ezek az adalékok onnan is kioldják a lerakódásokat ahonnan már egy korosabb motornál nem kellene így több kárt csinálnak mint hasznot.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
adidas4death
aktív tag
Tiszteletem!
A pirossal bekarikázott szerkezet az mi a történet? (többnyire első, hideg inditáskor zúg egy ideig elég rendesen, de egy idő után elhallgat)
a képet "gugliból" vadásztam, nem a saját vas, most este már lusta voltam kimenni fotózniXiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
_seth_
veterán
válasz adidas4death #26330 üzenetére
Szekunder levegő pumpa. Feladata az, hogy plusz levegőt juttasson a katalizátorba az indítást követően és ezzel hosszabb élettartamot érjen el. Indítás után rövid ideig zúgnia is kell akkor működik helyesen.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz #81556480 #26332 üzenetére
Katalizátor nélkül nincs is nagy haszna vagy inkább értelme, viszont azokból is hiányzik vagy meg sincs amibe kellene.
TasiA: passz, nincs tapasztalatom a sport ülésekkel, egyszer ültem csak olyanban amiben az volt, ott talán a combtámasz részt ki is lehetett húzni de abban sem vagyok biztos, hogy az eredeti b veki ülés volt, nem tűnt rossznak de gondolom ez magasság és alkat függő is.
A vekiben is van még hátul két kapaszkodó is megvilágítva a biztonság kedvéért... mentségére legyen mondva, hogy ha esetleg a belsőtérvilágítást rajtahagyom akkor magától lekapcsolja idővel
F_Gergely: A 72-es 720-as volt a jelenlegi 54-es 520-as indítóáramot tud, ez is elegendő
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz _seth_ #26331 üzenetére
Köszöntem az infót, mindennap tanul valamit az ember.
más: direkt szűrőnek akkor b**ottul semmi értelme, sőt...(a hang változást leszámitva) ugye? Mintha ezt olvastam volna itt a fórumot visszaolvasva
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
_seth_
veterán
válasz adidas4death #26334 üzenetére
Nekem kadettben volt, tetszett, szép hangja volt, igaz mosni, olajozni kellett időnként viszont ma már nem foglalkoznék vele, az a 0,1LE amit hozzáad a rendszerhez elhanyagolható Többet ér még az is ha sima 95 helyett valami prémiumabb üzemanyag kerül bele pl már a shell nitrot is észre lehet venni, hogy jobban veszi a fordulatot vele.
-
adidas4death
aktív tag
válasz _seth_ #26335 üzenetére
Igen én is ezt olvastam a régebbi hsz-ekben, hogy inkább "boyracer"-kedésre való mintsem érdemi haszna lenne
tudsz/tudtok esetleg valami izléses sportdobot ajálnai b veki alá? 20k lenne most a keret, és nem kellene ilyen vad hangú valami fostaliga mert nem szomszéd ijesztgetésre kellene, valami kis szolid de morgós hangú történet érdekelne.
-
törölt tag
válasz adidas4death #26336 üzenetére
Ugyan ezen asportdob kérdésen pörgök vagy 2 hónapja. De nem találok olyat amit egy az egybe fel kell pattintani. Univerzálé lenne dögivel, de még nem vettem rá magam (fel tudom tenni nem arról van szó)
Régen volt a paraginak de már nincs, ez a nagy bánatom. 3 napja volt egy nagyon zsír paragi dob a vaterán,rálicitálta, erre mire felkelek tegnap há elvitte valami szemét
-
_seth_
veterán
válasz adidas4death #26336 üzenetére
Passz, gyári Én egy irmscher hátsódobbal vettem, szerencsére még az egyben van így nem kell keresgélnem bár szerintem ha cserélni kell majd gyárit rakok fel. Hangja ennek annyi sincs mint a gyárinak hiába a nagy kerek dupla saválló vég
-
adidas4death
aktív tag
válasz #81556480 #26337 üzenetére
Hát mostmár lassan(inkább gyorsan ) nekem is aktuális, mert a hátsó dobom már inkább egy kigyerek "csörgője" lehetne annyira szétvan benne minden (bár egész jó hangja van igy ) csak mondom megvárom a tél végét a dob cserével, de hát itt nem nagyon volt eddig effektive TÉL szóval...
-
törölt tag
válasz adidas4death #26339 üzenetére
A dobfaragásról annyit hogy én gyári dobból csináltam sportosat. Megvolt a két lezáró vége plusz a be és kimenő csövek. Ez beborítottam lemezzel, és körbehegesztettem, majd lefestettem hőállóval. Tök úgy nézett ki mint a gyári, csak nincs benne fojtás. Közép dobom van még, katalizátorom nincsen. Így remek hangja van a kocsinak, nincs is ezzel probléma, csak a vége nem tetszik gyáriassága miatt.
Seth: Ma egy fórumon láttam 40 euróért irschmer dobot! elgondolkoztam rajta, csak angolból jönne
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz _seth_ #26333 üzenetére
Hát én nem vagyok egy langaléta
A deréktámasz az inkább a vesémet nyomja, ha kitekerem. Maga a háttámla kissé kagylósított , de felül a lapockám körül, mintha véget is érne a kagylósítás és kicsit ki áll. Na meg a szivacs is rendesen kemény. Azt hittem ki van ülve, de megnéztem többet is, mind ilyen. Kollégám is alacsony, neki is ugyan az a baja, mint nekem. olyan 200 km-ig teljesen jó, majd onnan egyre rosszabb. Szerintem bepróbálkozom egy ilyen kispárna+ univerzális deréktámasz kombóval, amit egészem mélyre tudok helyezni. Úgy tűnik, mintha olyan 190-200 centire lenne tervezve. Az A Vekiben 2 helyen is lehetett állítani, legalul+felette. -
adidas4death
aktív tag
rossz embernek ment a válasz
Igen én is nézelödtem külföldi oldalakon kipuff után de még nem találtam meg az "igazit", pedig itt lenne már az ideje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
pedig nekem most az kell
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja tulajdonosa lettem egy 2005-ös H-s Astrának ( Z17DTH ) Azóta belekerült pár dolog, nemrégiben viszont észrevettem, hogy a bal oldali xenon nem kékes-fehér, hanem inkább sárgásan világít hosszabb úton, mikor régóta megy a xenon. Gondolom a vége felé jár, így gondolkozok egy páros izzócserében, viszont nem tudom, hogy milyen a foglalata Elvileg mivel gyári, így D2S-nek kéne lennie, legalábbis erre találtam "nyomokat" a neten. Megnéztem volna a lámpatesten lévő kis papírt is, amire szerintem rá van írva, de sajnos azoknak csak a helyét találtam meg, kis papír hiányzik mindkettőről.
Aki már cserélt izzót, illetve tudja, hogy milyen a foglalat, az kérem írjon, nem szeretnék felesleges ezreket kiadni olyan izzókra, amik nem is jók a kocsiba.Előre is köszönöm!
-
F_Gergely
őstag
Most hívott a szerelő, nem a motorból folyik az olaj, hanem a turbóból.
Majd pénteken megyek a kocsiért, aztán egyeztetünk mennyi időbe és pénzbe fájna a javítása. -
F_Gergely
őstag
Talalkoztatok mar olyan jelenseggel, hogy a szivargyujtoba nem tudjatok belerakni az egyebkent belevalo fejet? Telefonomhoz van gyari autos tolto, de kb egy centit ha betudom tolni utana elakad. Kerdeztem ismerost mondta neki is van ket toltoje egyik belemegy a szivargyujtoba a masik ugyan ugy mint nekem elakad es kiesik. Ez mitol lehet? Marhara zavar hogy ott a meregdraga autos tolto es be se tudom dugni
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz F_Gergely #26348 üzenetére
Akkor nem csak nekem van ez a gondom a Vekivel. Engem is már az agyvérzés kerülgetett amikor a GPS-t akartam tölteni és mindig kimozdult meg lötyög benne meg minden baja van... azt hittem egyedi gond de akkor nem.
aztán vettem egy olyan fejegységet amin van USB és azóta töltöm arról...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az összes szivargyújtó dugó egy nagy "..." sajna..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest