- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
A topiknyitási kényszerben szenvedők ezt bíztatásnak vehetik
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #16702 üzenetére
A mikulás mióta marházik? nem hülyézni szokott?
-
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #16705 üzenetére
Valami bűzlik Dániában - jegyezhetnénk meg amolyan Villám Shekasesperae-sen ( © Markos György ), de tekintve, hogy nem Dániáról van szó, hanem Pécsről, így csak annyit tehetnénk a dologhoz, hogy Jánoska: fáradj el lábat mosni
PazsitZ: Ami késik, az a vonat, meg az adóvisszatérítés, hiányérzeted nem tarthat már soká
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #16708 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #16709 üzenetére
29:55 az max gyilkossági kísérlet...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #16710 üzenetére
Mert megkönyörültem az áldott jó szüvemnek köszönhetően.
-
FehérHolló
veterán
-
bandus
veterán
eszembe jutott, hogy olvastam én itt régen egy blogot rendszeresen:
a srác wowozott,állandóan azon agyalt hogy fejlessze-e a gépét, vagy sem, valamint bp és paks (vagy pécs ) között ingázott összevissza.valakinek nem ismerős esetleg? most nem sikerült megtalálnom.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
>1 liter tej benyomva kakaó formátumban, hú de megütött, kemény álmosság jött rám. Ami viszont érdekes, hogy ez a tej holnap lenne 1 hetes és kicsit sem volt romlott. Jófajta házi készítmény. Most már csak fürdésre s ágyba kerülésre jusson erő. Ráadásul sietni is kellene.
mod: Már a gépelés se igazán megy.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
link [a szám címe lenne a mondanivaló]
...as well as to OT44...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
<NewL>
addikt
válasz RoyalFlush #16716 üzenetére
de jó ,hogy te ennyire utálsz most. akkor én is téged vagy peace?
There's an app for that
-
RoyalFlush
őstag
válasz <NewL> #16715 üzenetére
Csak néhány tag súlyozott hozzászólás száma haladja meg a 20 ezret is. Azért mert egy tagé lassan megközelíti a 35 ezret, felesleges 40 ezertől új rang. A jelenlegi legmagasabb (Jómunkásember) ranggal is csak ő (Gorneck23) büszkélkedhet.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #16719 üzenetére
1-topikgyilkos
2-a Vaskabátok (Hot Fuzz) szinkronjában olyan orbitális baki volt, h csak na...
ŐŐŐŐŐRÖLET...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tiv61us
őstag
fucking tej a gyereknel
Mary hozott blodimerit
egesz jo kedvem van
bar az egyik lift elromlott, de ez azert nem problema mert ma mar nem akarok menni sehova
hat ennyi"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
addikt
Amondó vagyok, ideje vóna má felébredni
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #16724 üzenetére
Nem mondod
Én meg amondó vagyok, hogy lefeküdni lenne ideje
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #16726 üzenetére
Az nem gyenge - én csak éjszaka voltam bent, de az is elég volt - bár legalább nyugi volt, nem kreáltak vészt az elektrikusok sem
Legyen Sztahanov Gyermekei a párt neve
RoyalFlush: Nem ártana egy vak zongorahangoló a trombitásodhoz - kicsit falsul nyomja
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Jó reggelt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
RoyalFlush
őstag
válasz Bubu79 #16728 üzenetére
Daddy Day Camp (Oviapu 2)
szerk: azt a részt nem találtam fent, ahol a trombitával nyomja ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Bubu79
addikt
Öööö - jobbat?
RoyalFlush: Egészen őszinte leszek - nem szeretem a trombitát Fél éjszaka holmi rettenetes trombitaszólókat kellett hallgatni jazz improvizálás címszóval, mert a kollégák rá vannak kattanva ( ráadásul az egyik helyi rádióadó képes éjszakánként kedvezni nekik ), emiatt cseppet borzolt az idegrendszerem és jobbára a trombitát legszívesebben a zenész hátában szeretném látni ( ha perverz lennék amolyan Amerikai Pités jellleggel is elmehetne, de hát az nem hoz lázba )
-
-
Bubu79
addikt
Részvétem - kevés melót
#16734: Bugos a Mátrix?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #16731 üzenetére
Jeee, duplaaaaa!!!!
Úgy legyen.
Nem az, csak én nyomtam rá a mod helyett a backspace-ra és új hsz.-ként küldte el.
Na indulok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Dzsízusz - micsoda fícsör - lehet, hogy kipróbálom egyszer
Kitartás
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt az uraknak!
Ismét egy nap eltelt, de még hátravan három.
Mikor lesz már végre Péntek este 10 óra?Ui.: Nem kell poénkodni, hogy péntek este 10-kor...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bubu79
addikt
válasz Vistaboy #16736 üzenetére
Bakker - és van új rész a kedvenc sorozatomból
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
No, én elmentem strandra .. További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz RoyalFlush #16739 üzenetére
Strandra Mimeg dógozzunk
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #16741 üzenetére
hm, westend cici?
Jánoska: ez nem ajánlat.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
<NewL>
addikt
válasz RoyalFlush #16739 üzenetére
Én is kiáztattam tegnap magam.
Azokat a pici szmájlikat honna szerzitek?
óó megvannak már,találtam egy szép oldalt.
ez olyan aranyos :[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Vistaboy
veterán
válasz csapos2 #16738 üzenetére
Nem akarok én szaladni. Ha nem kellene melóba menni, tőlem olyan nap lehet, amilyen csak akar...
De így csak a Péntek este vagy Szombat reggel, ami tetszik..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
céges buli volt este. az utolsó ilyen, mint bejelentették, mert költségcsökkentés van ám
ennek megfelelően elég csúnya vége lett, és baromi másnapos vagyok, jaaaaaj.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
- Politika
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5 Pro teszt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest