- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #16499 üzenetére
Elvették? Márminthogy az előtt, hogy berakták volna a kaptárba?
Érdekes - volt a városban is jónéhány kisebb-nagyobb rövidárubolt, de kihaltak - mintha eltűnt volna a fonál vásárlós, kötögetős réteg, akik sűrűbben látogatták őket...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
óóó basszus nincs kedve valakinek eljönni velem bulgáriába nyaralni? Most derült ki, hogy 25E ft lenne az egyágyas szoba felár, (45E összesen az út), ha nem viszek snekit akkor ez nekem kb. kidobott pénz. hugi nem tudja még, mást meg kit vigyek?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
nem nőzök, Adrizok a pasik kizárva. nyugalom, csend, béke, sör, napsütés, ez lesz kedd estétől vasárnapig.
én ma este fogok sört inni, mint mindig, ilyentájt csak akkor ha hétvége van v ilyesmi. de az most nincs.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
bekattantam.
kéne egy X2 BE (igazából Béack Edition - de nekem BolondEmber)...
beszéljetek le róla!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #16516 üzenetére
Igen, erre még én is emlékszem
BE: Mindenkinek jogában áll bolondnak lenni - Neked pedig különösen
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #16519 üzenetére
minek? hogy utána azt is lecseréld? én már idestova 2 éve nem vettem semmilyen alkatrészt, mert tökéletes a notebookom arra amire kell. na jó vettem bele +1g memóriát valami brutális összegért nemrég
szóval ne, ne vegyél. úgysem tuningolsz, ha meg igen, nincs értelme.
-
venember83
nagyúr
Nem kell.
-
ngabor2
nagyúr
nem kell neked x2. phenom x4 kell neked. esetleg rendes processzor
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #16522 üzenetére
Nyomós érv
-
tbs
addikt
AMD..? Add el a részvényeid.
-
NoLF
veterán
nem tudja véletlen neduddki telószámát?
-
Neró
őstag
Közérdekű közlemény:
Na szép napot.
Most a szobám egy festésen megy át úgy hogy lehet hogy nem leszek... :-)| www.diablohungary.hu
-
Bubu79
addikt
Akad egy Jeff Dunham nevezetű fószer, aki méltán pályázhatna a Master of Puppets - a Bábuk Mestere címre.
Félelmetes, amit előad hasbeszélőként, fergeteges humorral fűszerezve az időnként tabunak nevezhető témákat is.
Két fontosabb és ismertebb karaktere Achmed the Dead Terrorist - azaz Achmed, a halott terrorista - és Walter, a házsártos vénember, akinek mindenről van véleménye, mindenhez hozzá tud szólni.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #16527 üzenetére
Beszélj rá engem az x4/e8200 váltásra, nem lesz könnyű.
-
Bubu79
addikt
Peanut-ot eddig még nem láttam - most sasolom épp
Tetszik a levezetése, hogy hol is vannak igazán
Jóóóó
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
El, bőrkergetés.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #16538 üzenetére
Ezzel? mondjuk gyorsan utolérhető...
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #16539 üzenetére
Jó bőr
#16541: Kit érdekel a járgány? Felülhet másra is
Ahogy elnézem ezen hason fekve mehet móka És a nevéből ítélve csak meg kell lökni a lejtőn
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #16541 üzenetére
Nem semmi a vonalvezetése, az biztos
Mod.: Hejj, hejj - látom én már, van mit nézegetni ott
#16543: Szép - és állati ritka - alig pár ezret gyártottak belőle, ha jól rémlik James Bondnak is jutott belőle egy példány
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Sziasztok, jó "estét".
-
Viszlát
addikt
Valaki írjon be nekem legyenszíves egy nagy í betűt. Köszönöm.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Verus
senior tag
Helló helló
Viszlát: Í
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz Viszlát #16546 üzenetére
Í-gy jó?
Mod.: Most akkor szedjem ki? Vagy Í-gy legalább válogathatsz?
Verus: Helló?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Nem tudom - helló?
Gondoltam visszakérdezek a szemforgatós smile miatt...
Dehogynem - Tibi Bácsi is elsütötte sokszor, hogy Helló Halló Elektro Kalandor
Viszlát: незашто
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest