- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
1010
őstag
na.... nincs 2.része az imac es cikknek a logouton?
szegény srác nagyon eltalálták az irgykedők[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz bolondember #17100 üzenetére
valami plakátragasztó cégnél dolgozol?
képzeljétek van olyan szám hogy szextrilliárd
Bubu79de ki ette meg?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Csak mert nem rajong egy félig megevett almáért?
Re: Azt nem tudom, de valaki beleharapott - nézd csak meg a logóját
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #17105 üzenetére
Hát ezt benéztem
Viszont az ötlet nem rosz - egészen retrós fílinget ad majd az erőlködőnek - milyen lesz a lakkozás? Natúr, vagy fekete?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
Hülye zombis film. Közben meg persze teljesen máson jár az agyam... Mocskos testi dolgok, pfúj.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #17107 üzenetére
Ugye nem vágysz emberhúsra?
Bolond: Érzem én már, hogy nem jó helyen járok...
Winner_hun: Akkor tényleg retrós lesz - ha kész lesz azért feldobhatnál róla egy képet kompletten
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #17110 üzenetére
Ha Piher féle műanyag házas potik ( feketék ) kerülnek az erősítőbe, akkor 6-os furat fog kelleni nekik, frankón recézett körbe a poti tengelye
#17113: Időnként meglepem magam is, hogy mikre nem emlékszem a régmúltból, amikor még érdekelt az elektronika
Véncsont: Ez a Holló gondolom nem a Brandon Lee féle holló lehet...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #17113 üzenetére
elnyerted a "hónap topikgyilkosa" megtisztelő címet...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #17114 üzenetére
és a hónapután topikgyilkosa ki lesz?
-
csapos2
addikt
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #17114 üzenetére
Legalább kialudta magát a topik. Én kevésbé, pedig gondoltam alszok reggel 10-ig, de fél 9kor már kidobott az ágy magából. (más időzóna, plusz egy óra.)
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #17118 üzenetére
Én 9 órát aludtam, ami nagyon ritka nálam.Érzem, hogy kipihentem magam. Ma megyünk széket venni a számítógépasztalhoz, mert még mindig Bettike gyerekszéke van itt, és nem valami kényelmes. Tegnap a Tescóba megnéztük a kínálatot, hát azt a széket akkor sem venném meg, ha 10 ft volna. Pedig a szórólapon olyan jól nézett ki.
Szegénykém, majd kialszod magad ma éjjel. Addíg is érezd jól magad, legyél vidám azt kívánom.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Gyóreggeltet Mindenkinek.
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggel(i)t!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
rarri
senior tag
válasz RoyalFlush #17122 üzenetére
Neked is jó reggelt! Tényleg, reggelizni kellene.
Gábor: Imádom én is a dinnyét, ha megyünk ma uszodába, viszek egy felet az biztos!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #17118 üzenetére
én még annyira sem - már bulizni se volt erőm elmenni...
és most "önkéntes" túlóra...
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #17125 üzenetére
Most mennem kell, remélem egy kényelmes székkel térünk haza .. Jóklegyetek!
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #17125 üzenetére
önként lettél kijelölve, vagy mi?
-
RoyalFlush
őstag
válasz bolondember #17128 üzenetére
Azt hittem egyedüli mártírként gyúrsz a csapatból a hónap dolgozója címre.
szerk: van egy nyugdíjas unatkozó öregember, hetente nyírja a füvet a portáján
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Bubu79
addikt
Vidám dolog egy döglődő memóriájú Radeon 9800pro alól fórumozni - időnként kicsit több van a képernyőn, időnként kicsit kevesebb - most éppen az egérmutató játszik kámfort - ez ám a vadászat...
Tesztelésre érkezett a kártya, hátha némi memória órajel downgrade-del még szórabírható, de ez biza menthetetlen, sikerült a power usernek kinyírni a kártyát némi tuninggal
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #17131 üzenetére
Az alapom egy agyon feszengetett cirka két, vagy három éves 9550, ami 9600pro-ként üzemel gond nélkül
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #17129 üzenetére
nálunk a faszi az "udvaron" reggel 7kor kezdte a fűnyírást gányolt "fűnyíró"-jával...
jó, h 7 előtt keltem kicsivel...
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #17131 üzenetére
Kukacban most egy világot törtél össze szvsz...
... neki Radeon 9200 SE-je van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #17139 üzenetére
Dzsízusz - nem is gondoltam, hogy ez most egy kinek hosszabb a... verseny
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17139 üzenetére
Á, az nem egy 4870...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17142 üzenetére
Erről van szó - elavult hardvered van, vén, mint a zországút.
Bubu: jelzem, a vidkarim hosszúságára még senki sem panaszkodott.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
És a memória sávszélességére?
Szerk.: Fákk - a fantomegér mellélőtt a smile-nak
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #17145 üzenetére
de mit ér bármilyen vas, ha nincs rajta egy normális oprendszer
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #17146 üzenetére
Még mindig nem értem hogyan lett Kékszarvas az avatarod Pingvin helyett
-
Winner_hun
titán
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17145 üzenetére
A probléma az, hogy engem ez kicsit sem izgat.
Az általam játszott és/vagy a jövőben beszerzendő játékok mindegyike jól fut a gépemen. Diablo III-ig bezárólag így lesz.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest