- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz kavicssli #9989 üzenetére
Minek mennék? Megint megvádolnak, hogy besúgó vagyok...
Pedig nem tettem semmi rosszat, csak Pompi figyelmét hívtam fel egy dologra, és utána mégis anyázó privátok garmadáját kaptam.
És amúgy sem vagyok most éjszakás - hála istennek! - de ahogy most állnak a dolgok, lehet hogy még leszek.
tiv61us: Hosszú böjt után 3x??? Nálam harmadszorra megy 3x...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tbs
addikt
-
Vistaboy
veterán
válasz Racecam #10007 üzenetére
Hangember? Fogadjunk?
Ki beszél? Egy Mikulásnak szerintem még 3 sincsen életében...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Racecam
nagyúr
Nem gondoltam, hogy megmagyarázod.
Egyébként is bajban van a számokkal, nem olvasol vissza?
u.i.: Azt már ezek után meg sem merném kérdezni, hogy engem mennyinek látsz...
Vista: Remélem, nem arra gondoltál, hogy rajtam akarod bemutatni. De irigyellek, Nógrádban kellett volna születnem, úgylátszik ott nőnek az ilyen keménytökű, szittya magyar legények.
De azért a kínai közmondást ajánlom a figyelmedbe.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Vistaboy
veterán
válasz Racecam #10012 üzenetére
Nem tetszene Nógrád... Nincs jól fizető meló...
Valamivel kompenzálni kell...Megnyugtatásodra közlöm, hogy nem rád gondoltam. Amúgy egy kicsit túloztam, csak hétvégén megy nekem is a 3... Hétközben csak napi egyre van energiám... Hiába, a munka fárasztó...
Melyik közmondásra gondolsz? Kínaiul nem értek sajna.
-
Vistaboy
veterán
válasz Racecam #10015 üzenetére
Oprendszergyerek, ez jó.
Amúgy nem dicsekedtem a farkammal, honnan veszed? Az, hogy ki mennyit bír, az miért dicsekvés? Csak mert te nem bírsz annyit? Amúgy is, inkább nem írom le bővebben a farkamat, mert hölgyek is járnak ide, és mivel nős vagyok, nem szeretném ha kopogtatnának az ajtómon...MOD: Max, ha az asszony nincsen itthon...
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
De nem dicsekszem. Pusztán tényt közlök.
Pénzem ha sok lenne, akkor már régen nem itt élnék... Ja, és nős sem lennék még.
-
Tim82
félisten
válasz Vistaboy #10022 üzenetére
Bizonyíts, ne csak közölj.
Szép jó reggelt - csak beköszönök, lépek lassan melóba...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Vistaboy
veterán
Amit a férjem leírt, az mind igaz. És persze közben külön kapott is a "Max, ha az asszony nincsen itthon"-ért. (Feleség.)
MOD: Naaa? (Már én. Bocs, egy kicsit még nem látok.)
#1025: Köszi, átadom, majd ha ismét szóba áll velem.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Vistaboy #10020 üzenetére
Most erre válaszolhatnék a már elcsépelt módon, hogy: Igen, ráhibáztál, én nem bírok annyit, csak egyet, de azt 3 napig, de megkímélném fórumtársaimat az ilyen magvas párbeszédtől...
u.i.: És csókoltatom, a feleséged!
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
na jó elég üljön le minden kispajtás és gondolkozzanak el miről szabad és miről nem szabad írogatni egy ilyen fórumon kora reggel.
na.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Vistaboy
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
jóreggelt - van valakinek Lübeckre irányítható rakétája?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
Közben néztem, hogy mennyire nem a hsz. gyűjtésről szól ez a topic és az itt előforduló kollégák is mennyire nem foglalkoznak ezzel, a Sárkányka simán elvitte a 10K-t és még csak fel sem tűnt senkinek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #10028 üzenetére
van, de nem adok...
-
rarri
senior tag
Életemet egy kávéért! / csak hogy a nagy klasszikusokat idézzem/
Annyira álmos vagyok...Szép napot minden belevaló srácnak! / mert az akad itt ahogy visszaolvastam /
Race: Szia Édes!
Raf: Te is lövöldözni akarsz???
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz csapos2 #10033 üzenetére
Tudtam, hogy rád mindíg számíthatok Nyuszika !
Race: Ne irigykedj, elég ha én megyek el háromszor, ahhoz meg nem feltétlen kell neked is háromszor elmenned..
Kezdek felébredni!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
t1
addikt
Szija Rarri!
-
Vistaboy
veterán
Szerinted miről volt szó feljebb? Egy igazi férfi csakis azután "végez", ha már a partnere is "készen" van.
Ha esetleg nem jött volna le a hsz-ekből, akkor sorry, én mindenesetre úgy értettem.
Na jó, elég a szexből, az asszony sűrűn nézi, hogy miket firkálok. Csak azért nem szól közbe, mert nem hazudok...
#10041: Még előtte? Nem szép dolog...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Vistaboy #10039 üzenetére
Regisztráljon az asszony is, úgyis kevés lány van itt. A fiúk biztos örülnének!
t1: Ja, hogy dolgozol is? Tökjó, legalább pénzed is lesz.
Race: majd kipróbáljuk..
Rafi: ja, hogy egyet lősz aztán nyugalom lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Mecskavernyogós szép napot Mindenkinek
Alighanem egy doktori disszertációt írhatnék arról, hogy milyenek is a vadon élő macskák párválasztási szokásai, valamint hanghordozásuk siker esetén.
Majdnem irigy voltam"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
És még szemérmetlenek is - ilyenkor bezzeg sehol nincs az erkölcsrendészet
Csacsi: Húnetuddmeg - szexeltek a szemérmetlenek
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest