- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Mindenkinek szép napot szeretnék kívánni !
mindjárt viszem Bettikét iskolába.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
fero02
nagyúr
Szép jó reggelt és dolgos hetet mindenkinek!
#41998 tiv83us: Itthon a nyáron majdnem 350 Ft volt egy liter gázolaj, most 295 körül van. Pedig se választás, se semmi...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
szép jó ködös reggelt!
ma eredményhírdetés...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Pisztillus
senior tag
Szép jó reggelt Mindenkinek! (copyright by Rarri)
Alig találtam be a melóhelyre a köd miatt, de sikerült...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #42007 üzenetére
Jóreggelt mindenkinek!
Itt is nagy a köd. A gyerekeim reménykedtek benne, hogy a köd mögülnem fog előtünni az iskola tömbje, de nem így történt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #42005 üzenetére
1. helyezett: Báránybőrbe bújt farkas!!
2. helyezett: Farkas bárány.
3. helyezett: Farkas.Futottak még: Farok nélküliek....
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #42005 üzenetére
Délután már csopvezként fogsz fórumozni?
Van már emoboy telefontéma is. Úgy látszik a kínálat igazodik a kereslethez.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #42012 üzenetére
Mi a baj vele?
Rossz, vagy sok meló, túl nagy felelősség, ehhez képest kevés pénz, unalmas, nem érdekel igazán, vagy mi?[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #42014 üzenetére
Értam, szóval sokat kell körmölni.
Azt utálom én is.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Hujikolp
őstag
Tirisztoros jóreggelt
-
NoLF
veterán
ecsém...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #42022 üzenetére
Gondoltam a pályán ragadt NoLF fórumtárs, s az a gond, de végülis lehet, hogy egy M5-be zárták be.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #42022 üzenetére
Mizu? Mintha ígértél volna egy hétvégi telefont. Vagy túl jól sikerült a bebacás csütörtökön?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
Szépet mindenkinek.
Lassan feltűnik a NAP az égen a ködfoltok mögött.
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #42021 üzenetére
bizony M5
-
fero02
nagyúr
válasz Pisztillus #42019 üzenetére
Már meg jó. És semmit nem csináltam neki.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
elmoraan (r)
aktív tag
'Reggelt? 'Napot?
Szóval sziasztok.Verőfény van, köd nincs, a benzin meg 269.9 volt reggel. A vidéki félreesésnek is megvannak a maga szépségei. (Többek között nem fejlődik ki az ember agya, ugyebár. )
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
FehérHolló
veterán
bullshit.
Skynet is real. It's called Google.
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #42033 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
azt hiszem, ma már nem sok dolog ronthatja el a vidámságom (na jó, hirtelen halálok, ilyenek igen) - megjelent a Dűne-ciklus utolsó, lezáró kötete, a Lem-összes harmadik kötete és egy új Alien-könyv!
csúcs ez a nap!
ÉLJEN A Szukits kiadó!
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #42027 üzenetére
Semmi gond.
Izé, a Szukits Kiadó hirtelen halála esetleg?
Ja tényleg, szia Verus!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
B...meg, megbüntetett az ellenőr. Tegnap járt le a bérletem, nem vettem észre, én meg azt hittem ma is jó...
Oké , érthető hogy... nodehát akkoris. Mindig veszek bérletet, erre egy nap csuszit már így büntet? kééész....
2000 forintom bánja... Bérletbemutatás...A bérletem: 8250Ft. Felnőtt bérlet... Ma akartam venni, amint megkapom a fizut, meg amúgyis úgy emlékeztem ma jár le...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #42038 üzenetére
Én már itt voltam, csak egy órán át sz@rakodott a mobilnetem. Sebaj, addig is elfoglaltam magam.
-
NoLF
veterán
válasz elmoraan (r) #42032 üzenetére
az drága.
kételkedem: igen
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz kételkedem #42034 üzenetére
Nem kell generátor, van itt elég belőle. Esetleg kölcsön tudok adni egy kupaccal, ha felmerült rá nálad is az igény.
Skynet is real. It's called Google.
-
bolondember
MODERÁTOR
Anyámé inkább.
-
tildy
nagyúr
válasz elmoraan (r) #42045 üzenetére
Nálunk is 266 körül van(Alattyán, Újszász)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #42035 üzenetére
HI!
dunet megvesszuk lem-et megveszuk es rohattul keresm az elso reszt, mert mire eljott a telenyo addigra elso eltunt:- (((
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
NoLF
veterán
válasz elmoraan (r) #42045 üzenetére
www.holtankoljak.hu
-
kételkedem
addikt
Fehér Holló értekezleten, továbbképzésen vagy?
tildy büntivel már 10k felett vagy! Az tényleg nem kevés
-
elmoraan (r)
aktív tag
Már éppen nekiálltam volna lázadni, hogy a holtankoljak-on kevesebbet írtak, de aztán megnéztem a blokkot, és ők tudják jól... Én meg nem ismerem a számokat (vagy rosszul emlékszem rájuk), szóval 266.9-ért tankoltam...
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest